Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
eleutheria

Δημοσίευση από eleutheria »

Greek_Army έγραψε:
eleutheria έγραψε:Ηλεκτρα 15 και F13 τώρα είμαι 22 ετών.
Στα 14 μου ειχαν βρει τη σκολιωση Και ειχα φτιαξει κηδεμονα τον οποιο τον φορεσα
2 ολοκληρους εφιαλτικους μηνες ! Μετα δεν αντεξα και τον εβγαλα η χειροτερη εμπειρια στη ζωή μου!
Βεβαια αν δεν τον φορεσεις δεν ξερεις πως είναι!
Αυτες οι μοιρες ειναι απο τα 18 μου.
Δεν εχω δυσπνοια ευτυχως.
Θα μου προτεινεται να κανω καποια ασκηση ή γενικα τι να κανω;
Greek-Army εχω μπερδευτει ο ΛΟΚ319 εχει δικιο η ο F13;

Από την στιγμή που έχεις μπερδευτεί κάτσε να το ψάξεις μόνη σου.

Διάβασα το Π. Δ αλλά δεν ξέρω χρειάζεται πτητιτικη ικανότητα για τους λιμενοφύλακες;
Βοηθησέ με.Εικόνα
f13
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από f13 »

Στα 14 μου ειχαν βρει τη σκολιωση Και ειχα φτιαξει κηδεμονα τον οποιο τον φορεσα
2 ολοκληρους εφιαλτικους μηνες ! Μετα δεν αντεξα και τον εβγαλα η χειροτερη εμπειρια στη ζωή μου!

Δεν είμαι η κατάλληλη για να σου προτείνω κάποια άσκηση.
Φορούσα 11 χρόνια το μηχάνημα, μέρα και νύχτα οπότε δεν έμενε χρόνος για ασκήσεις.
Η αλήθεια είναι οτι είναι οδυνηρό. Αλλά το αποτέλεσμα θεαματικό!
Γενικά οι γιατροί πάντως προτείνουν μονόζυγο και κολύμβηση.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς στη μονάδα σκολιώσεως στο Κατ.
Εκεί θα σε κατατοπίσουν πλήρως!Εικόνα

confused

Δημοσίευση από confused »

Παιδιά γνωρίζει κανείς άν η διαδικασία προχωράει ή όχι; Γιατί βλέπω εμείς οι 88άρηδες να μένουμε με τη γλύκα τελικά.ΕικόναΠάντως άν δεν πάρει λφ φέτος θα είναι κάτι πρωτοφανές, μιάς και κάθε άλλη χρονια που γίνονταν προσλήψεις στο σώμα έπαιρναν και λφ, εκτός από πέρσι που πήραν μόνο αξ.
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από ηλεκτρα15 »

καλημερα παιδες.
λοιπον ελευθερια. Δυστυχως το να μην φορεσεις τον κηδεμονα ισως και να σ εκανε να μεγαλωσουν οι μοιρες σκολιωσης. Η σκολιωση δεν διορθωνεται περα απο χειρουργικη επεμβαση οταν ειναι ομως βαριας μορφης και αυτο παλι δεν ειναι σιγουρο και ειναι μπολικες οι επιπλοκες που ισως να υπαρχουν. Εχεις σπασμους στους μυς της πλατης; Σου εχουν πει οι γιατροι τι ειδους σκολιωση εχεις; Ιδιοπαθης; Λειτουργικη;
αν μπορεις παρε πορισμα γιατρου με τα ακριβη στοιχεια. Πανε σε εναν φυσιοθεραπευτη για να σου δωσει καποιες ασκησεις ή ψαξε στο ιντερνετ διοτι δεν μπορω να σου τις δειξω απο εδω, οι οποιες ομως ασκησεις θα εχουν σαν στοχο την ευλιγισια και την εξαφανιση πονων ή ενοχληματος και οχι την διορθωση. Αν δεν θες να κανεις τα παραπανω κανε εναν λογαριασμο και στειλε μ πμ να σου δωσω ασκησεις διοτι δεν λεει απο εδω.
αυτο που θα συμβουλευα ειναι οπως ειπε και η/ο f13 κολυμβηση, μονοζυγο, διατασεις
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Η εργασια γραφει πως παροτι ολα ειναι ετοιμα και οι διαδικασιες κινουνται γρηγορα, μια αλλαγη της τελευταιας στιγμης (! ) μεταθετει την προκηρυξη για Δεκεμβρη. Υπομονη
Λοκι

Δημοσίευση από Λοκι »

Μπορείς να στείλεις link ;
Takaros123

Δημοσίευση από Takaros123 »

Σε φροντιστήρια που πήρα τηλέφωνο το ίδιο μου είπαν... Ότι δεκέμβριο θα βγεί η προκύρηξη ! Και πως περιμενουν απο την άλλη εβδομάδα την ύλη των μαθημάτων.
ΕΛΛΑΣ

Δημοσίευση από ΕΛΛΑΣ »

Πω πω μας δουλεύουν ολοι τους τα λαμογια... Απο το 13 βγαινει τον αλλο μηνα αρχες του 14 πριν τις εκλογές κλπ... Τωρα λενε τον Δεκέμβρη.. Μας κοροϊδεύουν οπως και για τους ειδικους φρουρους..
ζαβαρα-κατρανέμια

Δημοσίευση από ζαβαρα-κατρανέμια »

Την Τρόικα μάλλον εννοεί. Και καλό Μάιο μη σου πω. Εδώ είμαστε εμείς. Με τις προπονήσεις, μαζεύουμε τα πτυχία. Και εις αύριο τα σπουδαία.
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Δε κρατησα στιγμιοτυπο απ το φυλλο παιδια αλλα πιστευω μετεφερα τη δημοσιευση με ικανη ακριβεια. Επισης, δεν ειμαι σε θεση να ξερω, αλλα δεδομενο πως ειναι ολα ετοιμα, και κρινοντας απ το γεγονος πως οι προηγουμενες προκηρυξεις λιμενικου βγηκαν απροσκοπτα, μαλλον η κωλυσιεργια εχει να κανει με εξυπηρετηση πολιτικων σκοπιμοτητων. Δικη μου εκτιμηση αυτη, μη παρεξηγηθω. Δε με αφορα η συγκεκριμενη προκηρυξη αλλα για λογους που οι παροικουντες του νηματος γνωριζουν, συμπασχω. Καλη συνεχεια
Pn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Pn »

Έιπε καμία αλλαγή στα μαθήματα ; έλεγε παλι οτι το σύστημα θα ειναι 70% και 30%
Dimitrisnd
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Dimitrisnd »

Πολύ πιθανόν να είναι και για την αλλαγή ή όχι της ξεχωριστής κατηγορίας πολυτέκνων...
Κων/να

Δημοσίευση από Κων/να »

Καλησπερα ΔΥΚ μου , τι κανεις καλε μου; Θα βγει επιτελους η προκηρυξη; Μπορω να εχω μια τοποθετηση απο εσενα συγκεκριμενα μονο;
Άβαταρ μέλους
Mercenary
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Mercenary »

Takaros123 έγραψε:Σε φροντιστήρια που πήρα τηλέφωνο το ίδιο μου είπαν... Ότι δεκέμβριο θα βγεί η προκύρηξη ! Και πως περιμενουν απο την άλλη εβδομάδα την ύλη των μαθημάτων.
Σε ποιά φροντιστήρια αναφέρεσαι?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από D.Y.K »

Κων/να έγραψε:Καλησπερα ΔΥΚ μου, τι κανεις καλε μου; Θα βγει επιτελους η προκηρυξη; Μπορω να εχω μια τοποθετηση απο εσενα συγκεκριμενα μονο;

Καλημέρα και σε εσένα Κων/να.

Σε προηγούμενη δημοσίευση μου είχα αναφερθεί εκτενώς σχετικά με την διαδικασία έκδοσης της προκήρυξης και φυσικά έχω μοιραστεί στο παρών νήμα τις όποιες πληροφορίες είχα (που πιστεύω ότι είναι και αρκετά έγκυρες και από τις καταλληλότερες πηγές).

Επίσης είχα αναφέρει ότι σε περίπτωση που μάθω οτιδήποτε νεότερο θα σπεύσω να το δημοσιεύσω κατευθείαν.

Νεότερες πληροφορίες ή διαφορετικές από αυτές που γνωρίζετε ήδη και έχω δημοσιεύσει λοιπόν δεν έχω δυστυχώς.

Σε παραπέμπω πάντως να διαβάσεις προηγούμενα μηνύματα μου αν δεν το έχεις κάνει ήδη Εικόνα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες