Συμβαινει συχνα και αδικαιολόγητα για ενα site αυτου του βεληνεκούς. Πιστεψε με, οτι τα κακεντρεχή σχολια μου, έχουν στόχο μονο την καλυτέρευση του site που συμπαθώ.
Όπως έχω ήδη αναφέρει μεταφερθήκαμε σε 'καλύτερους' (σίγουρα πιο ακριβούς) servers και το downtime έχει μειωθεί σημαντικά. Δεν έχει εξαλειφθεί σίγουρα, αλλά μειώθηκε.
Ως προς την ταχύτητα του forum, έχω να αποκαλύψω ένα μικρό μυστικό. Είναι σε Access database και μάλλον φθάνει στα όριά του. Σε κάποια φάση θα γίνει upgrade σε SQL server αλλά η διαδικασία αυτή είναι ιδιαίτερα επίπονη. Ωστόσο όταν γίνει θα το καταλάβετε γιατί οι δυνατότητες θα αυξηθούν δραματικά.
Συμβαίνει κάτι με το site διοτι προσπαθώ εδω και μιση ωρα να φορτώσω τη σελίδα και δεν φορτωνε με τιποτα! Ενω σε οποια άλλη σελιδα και να μπηκα αμέσως μου την φορτωσε, οποτε δεν εχω προβλημα με τη συνδεση μου. Δεν ξερω πραγματικά τι μπορεί να συναίβει.
Νέοι και νέες πιστοί στο παρών site! Η μεγάλη ώρα έχει φτάσει! Η στιγμή να πάρουμε την εξουσία στα χέρια μας και να απαλλαγούμε από την δυσχερή προβληματική κατάσταση! Ελάτε μαζί μου! Θα φτιάξουμε το δικό μας site με όνομα stratos-ellinikos και gr@skopia και θα απολαμβάνετε broadband ταχύτητα της τάξεως των server της google! Πληροφορίες στα κατά τόπους στρατολογικά γραφεία. Υ. Γ. Πώς λέγεται το πραξικόπημα σε περίπτωση που μιλάμε για site;
Every soldier has two families.Those you raise,and those you raise hell with.