Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Με 19,2 αγαπητε ira4u και τρεμουν τα ποδια μου!17 πραγματικα ειναι δυσκολο μακαρι να εχεις και αλλα πραγματα
Άβαταρ μέλους
ira4u
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ira4u »

Ρε παιδιά αν είχα 19μισό θα πήγαινα ιατρική δεν θα έδινα για λιμενοφύλακας! Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!
Mercenary

Δημοσίευση από Mercenary »

DYK καλησπέρα, που τοποθετείς χρονικά την έκδοση της προκήρυξης; Επίσης γνωρίζεις άν θα υπάρξουν θέσεις για υποψήφιους από ειδικές δυνάμεις κ. Α ή θα έχουμε μόνο 1 κατηγορία τα πάντα όλα (γενική κατηγορία) Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από D.Y.K »

ira4u έγραψε:Ρε παιδιά αν είχα 19μισό θα πάγαινα ιατρική δεν θα έδινα για λιμενοφύλακας! Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!

Το 19,2 που αναφέρει ο Γιάννης και ο κάθε Γιάννης προέρχεται από το απολυτήριο λυκείου που έχει βγάλει στις ενδοσχολικές εξετάσεις.

Σαφώς και αν το έβγαζε στις πανελλήνιες αυτή την στιγμή προφανώς και θα ήταν γιατρός (και πάλι άνεργος ωστόσο μάλλον)

Καλή επιτυχία να έχεις και εσύ Εικόνα

Mercenary έγραψε:DYK καλησπέρα, που τοποθετείς χρονικά την έκδοση της προκήρυξης; Επίσης γνωρίζεις άν θα υπάρξουν θέσεις για υποψήφιους από ειδικές δυνάμεις κ. Α ή θα έχουμε μόνο 1 κατηγορία τα πάντα όλα (γενική κατηγορία) Εικόνα

Κατηγορία ειδικών δυνάμεων υπήρχε ανέκαθεν και το ίδιο θα ισχύσει και τώρα κομάντο.

Όσο για το άλλο σου ερώτημα έχω τοποθετηθεί σε προηγούμενο μήνυμα μου στο παρών νήμα.

Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να ανατρέξεις για να το δεις Εικόνα

Dimitrisnd
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Dimitrisnd »

Οι μόνοι που συνηθιζοταν να δίνουν μόνο ενδοσχολικες εξετάσεις χωρίς να περιλαμβάνεται η βαθμολογία από πανελλήνιες ήταν κυρίως αυτοί από τα τεε ή μετέπειτα επαλ. Οι υπόλοιποι που βγάζουν 19άρια να υποθέσω ότι είχατε περισσότεροι και πάνω από 18.000 μόρια τουλάχιστον στις πανελλήνιες έτσι δεν είναι;
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Και ομως απο γενικο λυκειο προσωπικα οπως εγραψα και πιο πανω τωρα και ομως στις πανελλ 15 μονο ειναι πολλοι παραγοντες οπως ξερεις εκει! Δυστυχως παντως παει απο μηνα σε μηνα και δεν νομιζω να εχουμε καποια εξελιξη παντως! Και ειναι και η τελευταια μου χρονια :P
Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Teras »

ira4u έγραψε:Δηλαδή πιστεύετε ότι θα υπάρξουν τόσοι πολλοί με 18 κ 19; Δεν έχω καμία ελπίδα?

Αν είσαι Ε. Δ και με 17 έχεις ελπίδες φίλε γιατί θα πας σε άλλη κατηγορία, αλλά στη γενική κατηγορία από λίγο έως πολύ δύσκολο...

Άβαταρ μέλους
ira4u
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από ira4u »

Βρε παιδιά νομίζω ότι ο φίλος Dimitrisnd έχει δίκιο... Αν κάποιος έχει 19 απολυτήριο σημαίνει ότι στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα έχει βγάλει 18000 μόρια... Αφού για τον βαθμό του απολυτηρίου μετράνε και οι βαθμοί από τις πανελλήνιες. Εκ των πραγμάτων δεν γίνεται επομένως κάποιος με 19 να μην μπήκε σε κάποια σχολή όπως ιατρική ή νομική! Θέλω να καταλήξω ότι μήπως εν τέλει οι βαθμοί απολυτηρίων που θα "παίξουν" κυρίως θα είναι 15-16-17 και θα υπάρξουν και κάποια 18αρια κ 19αρια... Μπορεί να κάνω και λάθος!

Γενικά όμως δεν μπουρούμε να λέμε κάτι με σιγουριά αν δεν δούμε τους τελικούς πίνακες συμμετεχόντων...
Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Teras »

ira4u έγραψε:Βρε παιδιά νομίζω ότι ο φίλος Dimitrisnd έχει δίκιο... Αν κάποιος έχει 19 απολυτήριο σημαίνει ότι στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα έχει βγάλει 18000 μόρια... Αφού για τον βαθμό του απολυτηρίου μετράνε και οι βαθμοί από τις πανελλήνιες. Εκ των πραγμάτων δεν γίνεται επομένως κάποιος με 19 να μην μπήκε σε κάποια σχολή όπως ιατρική ή νομική! Θέλω να καταλήξω ότι μήπως εν τέλει οι βαθμοί απολυτηρίων που θα "παίξουν" κυρίως θα είναι 15-16-17 και θα υπάρξουν και κάποια 18αρια κ 19αρια... Μπορεί να κάνω και λάθος!

Φυσικά όπως λες δε μπορούμε να ξέρουμε αλλά ειμαι προσωπικά100% σίγουρος ότι θα παίξουν στα 18-19. Το ότι κάποιος έβγαλε 19 δε πάει να πει ότι έχει πάει και στην ιατρική. Φίλη μου έβγαλε 19.5 και έγινε φιλόλογος (;) και φυσικά κάθετε αφού δεν έχει δουλεια.

Το θέμα μου είναι ότι έχει πολύ ανεργεία στο λέω ξεκαθαρα δεν πρόκειται να δεις πολύ χαμηλούς βαθμούς ο κόσμος ψάχνει για δουλειά παντού.

Αυτό βέβαια δε λέει κάτι εσύ πρέπει να κάνεις τα χαρτιά σου.

Ξανά λέω πάντως από Ε. Δ είναι πιο εύκολα τα πράγματα αλλά απ' ότι καταλαβαίνω μάλλον δεν είσαι Ε. Δ
Άβαταρ μέλους
ira4u
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από ira4u »

Ελάχιστο απολυτήριο ζητούσε παλαιότερα 16 στην γενική σειρά των υπαξιωματικών όταν έπαιρνε ακόμα και με απολυτήριο λυκείου και με πτυχία. Στην γενική σειρά των λιμενοφυλάκων ζητούσε 10 ελάχιστο απολυτήριο! Εντάξει βρε παιδίμου δεν αντιλέγω ότι το 19 και το 18 θα μπει αλλά δεν μπορείς να πεις ότι και το 17 είναι χαμηλό... Τότε αυτός με 15 και 16 τί θα κάνει! Και εν τέλει ας σκεφτούμε ότι μιλάμε για λιμενοφύλακες... Δεν είναι και σημαιοφόροι! Μήπως βάλαμε ξαφνικά πολύ υψηλά τον πήχη; !
Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Teras »

Ναι το θυμήθηκα και το άλλαξα το σχόλιο μου. Αλλά και πάλι δε πιστεύω να αλλάξει κάτι. Προσωπική άποψη είναι αλλά έτσι πιστεύω. Δεν νομίζω ότι έχεις πλήρως καταλάβει πόση ανεργεία υπάρχει ή μάλλον πόσα άτομα ψάχνουν την "εύκολη" και τη μονιμότητα. Επίσης αρκετά άτομα που δε πέρασαν Αξιωματικών και υπαξ πιστεύω ότι θα δώσουν και εδώ.

Και για να μην με παρεξηγήσει κανείς απολυτήριο 16.7 έχω και για Ε. Δ κατηγορία είμαι και παρακαλώ το θεό να είναι αρκετά.
Άβαταρ μέλους
ira4u
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από ira4u »

Επομένως ας όψεται η ανεργεία αλλιώς θα σου έλεγα πόσοι θα πήγαιναν να φορέσουν άρβυλα και να κάνουν νυχτερινά στα λιμάνια... Θα δείξει ο πίνακας καλουμένων και πόσοι θα μείνουν μετά τα αθλήματα! Προς το παρόν ας βγει με το καλό και βλέπουμε!
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Παιδιά δηλαδή με 15,3 απολυτήριο, Ε. Δ και πολύτεκνος δεν έχω ελπίδα?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από D.Y.K »

Γιωργος έγραψε:Παιδιά δηλαδή με 15,3 απολυτήριο, Ε. Δ και πολύτεκνος δεν έχω ελπίδα;

Στην κατηγορία των ΕΔ έχεις ελπίδες ναι αν και πάλι ψιλό δύσκολα. Βασικά ένα θετικό με την περίπτωση σου είναι η πολυτεκνία αν και με την επικύρωση της απόφασης περί αντισυνταγματικότητας στην εισαγωγή των πολυτέκνων σε ΕΔ / ΣΑ δεν ξέρω τι θα ισχύσει.

Ξένη / ξένες γλώσσες έχεις;

Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από electrolisa »

Το 11 ο τελευταιος μπηκε με 11.900, οποτε ολοι παιζουν μπαλα στην κατηγορια των ειδικων δυναμεων!God bless αυτη την κατηγορια!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες