Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 33
Ελπίζω να μην είναι ελαστικοί και στα μαθήματα! Του τύπου να αφήνουν να ψηλοαντιγράφεις, σκονάκια κτλ γιατί μετά ο διαγωνισμός θα είναι απαράδεκτος! Αδικήθηκαν οι "μάχιμοι" στα αθλήματα αν αδικηθούν και οι "διαβαστεροί"... Την κάτσαμε!
Vardou έγραψε:Τι εννοείς; Να αυξήσουν τις θέσεις ΑΕΙ; Μια χαρά θα μας κάτσει!Diakos έγραψε:Παιδιά καθήστε να τελειώσει ο διαγωνισμός πρώτα... Ακούγεται οτι πιέζουν να πάρουν και άλλους ΑΕΙ... Μήν κρίνετε πρό του τέλους...
Ακούγεται από κάποια έγκυρη πηγή, ή λογια του αέρα;
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 82
Εγω πηγα Λαϊκη σημερα και το συζητουσανε 2 θειες εκει που πουλουσανε ντοματες... Και λεγανε οτι θα παρουνε και τα ΑΕΙ τις θεσεις απο ΑΕΝ... η μια ηταν και σιγουρη, ορκιζοτανε στα χωραφια της. 

-
Εγώ άκουσα να το λέει ο Μπάμπης ο Σουγίας, ο Νίκος ο Πεταλούδας και ο Γίωργος ο Καραμπίνας...
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 82
Ε σιγουρεψε το πράγμα τοτε. Θα παρουμε και ΑΕΙ τις θεσεις.100%!
Ισχύει οτι το 2011 στους Σημαιοφορους πήραν επιπλέον 11 ατομα απ οσα ζητουσαν στην προκήρυξη;
-
Margarita έγραψε:Ισχύει οτι το 2011 στους Σημαιοφορους πήραν επιπλέον 11 ατομα απ οσα ζητουσαν στην προκήρυξη;
είσαι εντελός άσχετη με την προκύρηξη, δεν ήξερες αν δίνουν μόρια τα αθλήματα και τα ψυχοτεχνικά... Έχεις κάνει 10 ερωτήσεις, οι 11 είναι τραγικές... Σε παρακαλώ πολύ μην το συνεχίζεις ή ρώτα σοβαρά πράγματα.(δεν ξέρω αν ισχύει αυτη η ερώτηση που κάνεις τώρα, γενικά μίλησα) γκρικ μην με κάνεις 48ωρη γιατί δίνουμε τα μαθήματα και χρειάζομαι το φορουμ

faber έγραψε:Margarita έγραψε:Ισχύει οτι το 2011 στους Σημαιοφορους πήραν επιπλέον 11 ατομα απ οσα ζητουσαν στην προκήρυξη;
είσαι εντελός άσχετη με την προκύρηξη, δεν ήξερες αν δίνουν μόρια τα αθλήματα και τα ψυχοτεχνικά... Έχεις κάνει 10 ερωτήσεις, οι 11 είναι τραγικές... Σε παρακαλώ πολύ μην το συνεχίζεις ή ρώτα σοβαρά πράγματα.(δεν ξέρω αν ισχύει αυτη η ερώτηση που κάνεις τώρα, γενικά μίλησα) γκρικ μην με κάνεις 48ωρη γιατί δίνουμε τα μαθήματα και χρειάζομαι το φορουμ
πολύ ευέξαπτο το αγόρι...
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 117
Κάτι είχε ακουστεί για το γιο γνωστού πολιτικού, που για να μπει στο λιμενικό πήραν και αυτούς που ήταν από πάνω του σε μόρια, αλλά δεν ξέρω αν είναι φήμη ή όχι...
Δεν ειναι φήμη ισχύει κανονικότατα τα εν λόγω ατομα περασαν ετσι εν μία νυκτί κ εχουν τοποθετηθεί κ ολας το ξερω γιατι ο ενας απο αυτους τοποθετήθηκε στο λυμεναρχιο του τόπου μου στα Δωδεκάνησα!!! ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 26
Πέρυσι, ο γιος του Αρχηγού στραβοπάτησε στο 100αρι και έπαθε θλάση χωρίς να μπορεί να κάνει τα υπόλοιπα αθλήματα. Οχι μόνο ήταν στη λίστα για τα γραπτά, αλλά ήταν και 1ος στην κατηγορία των πολυτεχνείων και 5ος γενικά στους επιτυχόντες.
Αξιοκρατικά πράγματα, όχι *****... 

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Vardou έγραψε:Πέρυσι, ο γιος του Αρχηγού στραβοπάτησε στο 100αρι και έπαθε θλάση χωρίς να μπορεί να κάνει τα υπόλοιπα αθλήματα. Οχι μόνο ήταν στη λίστα για τα γραπτά, αλλά ήταν και 1ος στην κατηγορία των πολυτεχνείων και 5ος γενικά στους επιτυχόντες.Αξιοκρατικά πράγματα, όχι *****...
Δεκτό!
Αλλά πες στα αθλήματα δε μπορείς να κάνεις ενσταση. Καταπίνεις ό, τι γίνει.
Στα γραπτα όμως ρε παιδί μου; Είναι δυνατό να 'φαγε' τους αλλους που εγραψαν;
Εκτός αν εγραψε το παιδί

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 52
Αν μιλάμε για τον ίδιο, είναι απόφοιτος του ΕΜΠ.
Που θα μπορούσε άνετα να είναι στο κυλικείο του υπουργείου, όχι στο κεντρικό κυλικείο στο ισόγειο αλλά στο άλλο που είναι στο γραφείο του αρχηγού και να μην έχει φορέσει ποτέ εκτός σχολής στολή και άρβυλα
Φυσικά άμα ήσουνα και εσύ στα συγκεκριμένα άτομα δεν θα μίλαγες και δεν θα σε χάλαγε η απόφαση που είχε βγει, σωστά αναφέρεις στο τέλος Ελλάς το μεγαλείο σου, ο καθένας την πάρτη του κοιτάει αγαπητέ Johny.
Να λέμε και μερικά πράγματα με το όνομα τους έτσι;
johny έγραψε:Δεν ειναι φήμη ισχύει κανονικότατα τα εν λόγω ατομα περασαν ετσι εν μία νυκτί κ εχουν τοποθετηθεί κ ολας το ξερω γιατι ο ενας απο αυτους τοποθετήθηκε στο λυμεναρχιο του τόπου μου στα Δωδεκάνησα! ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!
Που θα μπορούσε άνετα να είναι στο κυλικείο του υπουργείου, όχι στο κεντρικό κυλικείο στο ισόγειο αλλά στο άλλο που είναι στο γραφείο του αρχηγού και να μην έχει φορέσει ποτέ εκτός σχολής στολή και άρβυλα

Φυσικά άμα ήσουνα και εσύ στα συγκεκριμένα άτομα δεν θα μίλαγες και δεν θα σε χάλαγε η απόφαση που είχε βγει, σωστά αναφέρεις στο τέλος Ελλάς το μεγαλείο σου, ο καθένας την πάρτη του κοιτάει αγαπητέ Johny.
Να λέμε και μερικά πράγματα με το όνομα τους έτσι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες