Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 82
Αυτο δεν μαγειρευεται ομως... Οριζεται εξαρχης ξεκαθαρα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 33
Diakos έγραψε:Μέχρι να τελειώσει η διαδικασία μήν ορκίζεστε οτι οι θέσεις θα πάνε στα ΤΕΙ. Δέν λέω κάτι νέο... Θα δέιξει.
χαχαχαχαχα καλο! Εκτός και αν απο τους 196 περιπου που ημαστε τωρα οι 180 δεν πιασουν την βαση απο τα γραπτα και κοπουν!

Vardou έγραψε:Παιδια, εχετε παρατηρησει μερικα ονοματα που απο ΑΕΙ αλλαξαν σε ΤΕΙ; Ή εγινε λαθος ή κατι τρεχει...
Έχεις δίκιο, το έχω παρατηρήσει κ εγώ αλλά το αντίστροφο, από ΤΕΙ να γίνουν ΑΕΙ. Οπότε τελικά τι ισχύει; Είχαν κάνει λάθος στον αρχικό πίνακα με τις κατηγορίες ΑΕΙ-ΤΕΙ κ μετά το διόρθωσαν; Ή ισχύει ο αρχικός πίνακας κ έκαναν λάθος μετά;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 33
\μαριάννα έγραψε:Vardou έγραψε:Παιδια, εχετε παρατηρησει μερικα ονοματα που απο ΑΕΙ αλλαξαν σε ΤΕΙ; Ή εγινε λαθος ή κατι τρεχει...
Έχεις δίκιο, το έχω παρατηρήσει κ εγώ αλλά το αντίστροφο, από ΤΕΙ να γίνουν ΑΕΙ. Οπότε τελικά τι ισχύει; Είχαν κάνει λάθος στον αρχικό πίνακα με τις κατηγορίες ΑΕΙ-ΤΕΙ κ μετά το διόρθωσαν; Ή ισχύει ο αρχικός πίνακας κ έκαναν λάθος μετά;
απαντησα πιο πανω εγω... Δες το αν θες
faber έγραψε:\μαριάννα έγραψε:Vardou έγραψε:Παιδια, εχετε παρατηρησει μερικα ονοματα που απο ΑΕΙ αλλαξαν σε ΤΕΙ; Ή εγινε λαθος ή κατι τρεχει...
απαντησα πιο πανω εγω... Δες το αν θες
οκ, ναι το είδα. Ευχαριστώ!
Υπάρχει πιθανότητα να πάρουν κ απο ΑΕΙ δηλ;
Margarita έγραψε:Υπάρχει πιθανότητα να πάρουν κ απο ΑΕΙ δηλ;
Όχι. Η προκήρυξη το λέει ξεκάθαρα.
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 82
Margarita έγραψε:Υπάρχει πιθανότητα να πάρουν κ απο ΑΕΙ δηλ;
Ειμαστε (νομιζω) 196 ατομα απο ΤΕΙ αυτη τη στιγμη... Οι θέσεις για ΤΕΙ ειναι 30... και αν αποτυχουν καποιοι απο ΑΕΝ στα γραπτα θα παρουμε και αλλες θεσεις... και πιστευω ειναι 100% σιγουρο οτι θα υπαρχουν τουλαχιστον 70-80 επιτυχοντες απο τους 196... οποτε απιθανο να παρουν τα ΑΕΙ θεσεις...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 26
Εμείς τα ΑΕΙ, την κάτσαμε την βάρκα. Αποκλειστικά για 33 θέσεις παίζουμε και απ'αυτες θα μας φάνε τις 3 οι πολύτεκνοι.μαριάννα έγραψε:Margarita έγραψε:Υπάρχει πιθανότητα να πάρουν κ απο ΑΕΙ δηλ;
Όχι. Η προκήρυξη το λέει ξεκάθαρα.

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Παιδιά καθήστε να τελειώσει ο διαγωνισμός πρώτα... Ακούγεται οτι πιέζουν να πάρουν και άλλους ΑΕΙ... Μήν κρίνετε πρό του τέλους...
Όσο και να το περιμένετε δεν παίζει να πάρετε τις θεσεις μας ΤΕΙ , και αυτο γιατι εγινε επειδή ΤΕΙ γενικά αδικούνται στην κατανομή.
-
Τι εννοείς; Να αυξήσουν τις θέσεις ΑΕΙ; Μια χαρά θα μας κάτσει!Diakos έγραψε:Παιδιά καθήστε να τελειώσει ο διαγωνισμός πρώτα... Ακούγεται οτι πιέζουν να πάρουν και άλλους ΑΕΙ... Μήν κρίνετε πρό του τέλους...

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Κάντε όνειρα : ρ
-
ζζζζζζ..gyp4s έγραψε:Κάντε όνειρα : ρ

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Ρε πως τρωγεστε έτσι; εσείς του ΑΕΙ όλα δικά σας τα θελετε και είμαι σίγουρος οτι πολλοί κάνατε και αίτηση στους σημαιοφόρους. Προσωπικά έχω τελειώσει ΤΕΙ πληροφορικής και δεν μπόρεσα να πάρω μέρος στην προαναφερόμενη προκηρυξη και δεν είναι καμια βουδοσκολη αλλά ΤΕΙ με τις δυσκολίες του και την πρακτικη του και και και.. Δεν κλαιγομαι δημοσια. Και δεν σας είδα να κλαιγεστε εξαρχής που ηταν οι θέσεις σας περισσότερες.. Ντροπή σας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες