Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Καλησπέρα... Σύμφωνα με την προκήρυξη η βαθμολογία κάθε μαθήματος ορίζεται από 0 έως 100. Υποψήφιος που δεν θα συγκεντρώσει τουλάχιστον 200, ως άθροισμα των βαθμολογιών όλων των μαθημάτων, θεωρείται αποτυχών και αποκλείεται του διαγωνισμού. (δηλαδή το άθροισμα το βγάζουμε με την απλή πρόσθεση των βαθμών των μαθημάτων)

Παρακάτω λέει: Η επιτροπή συντάσσει αλφαβητικό πίνακα αποτελεσμάτων στη διαδικασία των γραπτών εξετάσεων. Στον πίνακα γράφονται έναντι του ονόματος του κάθε υποψηφίου η κατηγορία του, η τυχόν υπαγωγή του σε ευεργετικές διατάξεις, οι τελικοί βαθμοί κατά μάθημα, το άθροισμά τους,ο εξαγόμενος μέσος όρος, καθώς και το γινόμενό του επί 100 το οποίο αποτελεί και το αποτέλεσμα της διαδικασίας των γραπτών εξετάσεων.

(αν καταλαβαίνω καλά, επειδή δεν ξέρω από μαθηματικά ούτε εγώ, το άθροισμα τους το κάνουμε μέσο όρο και αυτό που θα βρούμε το πολλαπλασιάζουμε επί 100. Δηλαδή αν έχουμε άθροισμα στα μαθήματα 250 ο μέσος όρος θα είναι 250/4= 62,5. Αυτό το πολλαπλασιάζουμε με το 100.62,5*100= 6.250)

Τέλος στο Κεφάλαιο Ι μας λέει: Οι πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων καταρτίζονται από την επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη για κάθε υποψήφιο το αποτέλεσμα της διαδικασίας μοριοδότησης του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΤ πολλαπλασιαζόμενο επί 70%, καθώς και το αποτέλεσμα της διαδικασίας γραπτών πολλαπλασιαζόμενο επί 30%.(στο κεφάλαιο ΣΤ υπολογίζονται τα μόριαμε βάση το πτυχίο, τις ξένες γλωσσες και τις ενοπλες δυνάμεις) ... Ελπίζω να βοήθησα και να πέσουν λίγο οι τόνοι

Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από 317ρης »

Αυτο που λες Νικο δεν στεκει... απορω πως το σκεφτηκες κιολας... απο το μυαλο σου τα εβγαλες ολα; Δεν αναφερεται τπτ απο αυτα που εθπες πουθενα... Αντιθετα του γιωργου στεκει του αλλα μου κανει too much... παρα πολλα τα μορια. ΤΕΣΠΑ, ισως οταν κατεβουμε για υψομετρηση... ρωτησουμε κανενα χριστιανο απο κει και μας πει να λυθει το θεμα...
Άβαταρ μέλους
Nikos_pro
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Nikos_pro »

Ενταξει 317 ειμαι παραλογος! Οταν ερθει εκεινη η ωρα θα καταλαβεις φανταζομαι το σκεπτικο μου. Τεσπα δεν εχω να σχολιασω κατι επιπλεον... τα αποτελεσματα θα φανουν καποια στιγμη στους τελικους πινακες και ας συζητηθουν αναλογως...
gyp4s
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από gyp4s »

Αράξτε, είναι θέμα χρόνου να μάθουμε :) όποιος κυνηγάει το σκοπό του σοβαρά δεν θα ασχολιόταν με το πώς θα μετρήσουν τα γραπτά αλλά θα προπονούταν και θα διάβαζε σκληρότερα
prasinos1966
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από prasinos1966 »

Nikos_pro έγραψε:Το πολλαπλασιαζεις με το 300 και βγαζεις τα μορια των γραπτων.

αυτο φιλε υπαρχει μονο στο μυαλο σου δεν προκυπτει απο πουθενα.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από D.Y.K »

Θα σας παρακαλούσα να πέσουν λίγο οι τόνοι και τις αψιμαχίες / προσβολές να τις κρατήσετε για τον εαυτό σας. Για άλλη μία φορά κάποια μέλη αντάλλαξαν χαρακτηρισμούς μεταξύ τους κάτι που ως γνωστόν παραβαίνει τους κανονισμούς της ιστοσελίδας. Την επόμενη φορά πέρα από την άμεση διαγραφή παρόμοιων μηνυμάτων θα αναγκαστώ να απενεργοποιήσω και τους λογαριασμούς τους. Γνωρίζουν οι ίδιοι ποιοι είναι. Δεν χρειάζεται να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Ξαναλέω αύριο μεθαύριο κάποιοι και κάποιες θα φοράτε την ίδια στολή. Σας ευχαριστώ!

Άβαταρ μέλους
nick_
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από nick_ »

peri_90 έγραψε:Φιλε nick_ αν καταλαβες κατι απο αυτα που εγραψες τι να σου πω. Επειδη εγω δεν καταλαβα τιποτα και εχω τελειωσει και ενα οικονομικο με πολυ καλο βαθμο. Το συμπερασμα σου το οποιο ειναι ''ετσι καπως θα το κανουν'' εμενα δεν με καλυπτει στην κατανοηση με αυτο το περιβοητο 30%

Πριν μας ξαναπεις (και θα το κανεις μαλλον γιατι δε θα εχεις καταλαβει τι λεω) για τον καλο βαθμο του οικονομικου που εχεις τελειωσει, να σε ενημερωσω οτι εγω εχω τελειωσει ενα Πολυτεχνειο με πολυ καλο βαθμο, οποτε αυτα που σου γραφω τα χω καταλαβει, δεν τα βγαζω απο το κεφαλι μου. Μεσα στην προκηρυξη το αναλυει (τωρα το προσεξα οτι το αναλυει καλα!) και ειναι ετσι ακριβως οπως σου το ειπα... Απο τα πτυχια το max που μπορεις να μαζεψεις ειναι 10.000 μορια [ (10 βαθμος πτυχιου * 700 = 7000 μορια) συν (αγγλικα, γαλλικα, γερμανικα, ισπανικα, ιταλικα σε αριστο επιπεδο = 5 * 500 = 2.500 μόρια) συν (έφεδρος αξιωματικος = 500 μορια) ]. Στη συνεχεια, στο κεφαλαιο Η', στην παραγραφο 10, λεει οτι "η Επιτροπή συντάσσει αλφαβητικό Πίνακα Αποτελεσμάτων στη διαδικασία των γραπτών εξετάσεων στον οποιο αναγραφονται μεταξυ αλλων οι τελικοί βαθμοί κατά μάθημα, το άθροισμά τους,ο εξαγόμενος μέσος όρος, καθώς και το γινόμενό του επί εκατό (100) το οποίο αποτελεί και το αποτέλεσμα της διαδικασίας γραπτών εξετάσεων". Αυτο το τελευταιο ειναι η "αναγωγη" που σου ελεγα εγω στο μνμ μου και με ειρωνευοσουν φιλε μου! Δηλαδη αν εχεις μεσο ορο στα μαθηματα 100 και το πολλαπλασιασεις με 100, βγαζεις και παλι 10.000! Αυτο ειναι η αναγωγη στον αριθμο των μοριων! Στη συνεχεια πολλαπλασιαζεις με 70% το αποτελεσμα των μοριων (που εχει αριστα 10.000) και με 30% το αποτελεσμα των γραπτων (που εχει επισης αριστα 10.000) ... Αν και παλι δεν το καταλαβαινεις, δυστυχως, δεν μπορω να βοηθησω περαιτερω... Παντως, ειναι σαφες, συγκεκριμενο, κατανοητο και δεν κρυβει καμια παγιδα ή κατι σκοτεινο... Καλο ειναι να μη φανταζομαστε πραγματα περι "μαγειρεματος" και πιο καλο να μην ειρωνευομαστε ενω εχουμε αδικο... Γιατι με καποιους θα ειμαστε και συναδελφοι σε λιγο καιρο! Φιλικα!
Άβαταρ μέλους
nick_
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από nick_ »

Nick the Greek έγραψε:Εγώ πάντως συμφωνώ με τον Παρη! Σε λίγο ρε φίλε Νίκ θα ξεχάσουμε κ αυτα που ξέρουμε με αυτα που γράφεις! Παντως το 30% πράγματι δεν διαφαίνεται πως βγαίνει!

Πραγματικα ρε παιδια, πριν κανετε του εξυπνους, σκεφτειτε λιγακι! Οχι τιποτα αλλο. Ειστε ολοι αποφοιτοι τριτοβαθμιας εκπαιδευσης και ειναι κριμα στην προσπαθεια σας να φανειτε ξυπνιοι ή να αποδειξετε οτι παιζουν αλχημειες στο διαγωνισμο να εκτιθεστε... Συμβουλη μου να επικεντρωθειτε στην προσπαθεια σας να γραψετε οσο καλυτερα μπορειτε (αφου απο μορια ο, τι εχετε, εχετε) και αφηστε λιγο στην ακρη τα υπολοιπα...
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από 317ρης »

Δν υπαρχει περιπτωση να βγαλουν πινακες σαββατο ε; Οποτε παμε αυριο τελευταια μερα... και μετα απ9 δευτερα παλι... δν περναν οι μερες ρε γμτ...
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Έκατσα σα βλακας και σας το εξήγησα κι εσείς συνεχίζεται... Εντάξει τι να πεις... Αυτή είναι η παιδεία σας...
Paris_1988
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από Paris_1988 »

Φίλε Nick_ εγω παντως το κατάλαβα κ ευχαριτω πολυ !!!
peri_90
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από peri_90 »

Φιλε Νικ, σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να κανω επιδειξη του βαθμου μου ουτε να φανω υπερανω. Το πρωτο μηνυμα σου ειναι εντελως ακατανοητο, ασυναρτητο, χωρις καμια συνοχη, χωρις κανενα νοημα. Προτου μου κανεις εσυ επιδειξη του καλου σου πτυχιου στο Πολυτεχνειο, και μπραβο σου δηλαδη, καλυτερα να μαθαινουμε να γραφουμε με τροπο σωστο και κατανοητο. Σε ευχαριστω παντως για το δευτερο μηνυμα σου το οποιο βρηκα πιο κατανοητο απο το ασυναρτητο πρωτο. Καλη σου επιτυχια και καλη σου μερα.
Άβαταρ μέλους
nick_
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από nick_ »

peri_90 έγραψε:Φιλε Νικ, σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να κανω επιδειξη του βαθμου μου ουτε να φανω υπερανω. Το πρωτο μηνυμα σου ειναι εντελως ακατανοητο, ασυναρτητο, χωρις καμια συνοχη, χωρις κανενα νοημα. Προτου μου κανεις εσυ επιδειξη του καλου σου πτυχιου στο Πολυτεχνειο, και μπραβο σου δηλαδη, καλυτερα να μαθαινουμε να γραφουμε με τροπο σωστο και κατανοητο. Σε ευχαριστω παντως για το δευτερο μηνυμα σου το οποιο βρηκα πιο κατανοητο απο το ασυναρτητο πρωτο. Καλη σου επιτυχια και καλη σου μερα.

Φιλε μου, δεν ηταν ασυναρτητο το μηνυμα μου. Εσυ ηθελες αναλυτικη εξηγηση γιατι δεν καταλαβαινες κατι που ηταν προφανες στην προκηρυξη και θα επρεπε να ειχες σκεφτει και μονος σου δηλαδη εδω που τα λεμε Εικόνα Επιδειξη δε σου εκανα. Απαντησα στην προσπαθεια σου να αποδειξεις, με ασχετο τροπο, οτι εχεις δικιο. Τελοσπαντων. Επειδη εγω ειμαι ηδη στο σωμα, καλη επιτυχια σε εσενα! Κ καλη σου μερα επισης!Εικόνα
athina1@
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από athina1@ »

Παιδια ουτε σημερα θα βγει ο πινακας! Τους πηρα τηλεφωνο μολις τωρα και μου ειπαν τις επομενες μερες.
nikh
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από nikh »

Δηλαδη μπορει κ μεσα στο ς-κ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες