Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
Φιλε nick_ αν καταλαβες κατι απο αυτα που εγραψες τι να σου πω. Επειδη εγω δεν καταλαβα τιποτα και εχω τελειωσει και ενα οικονομικο με πολυ καλο βαθμο. Το συμπερασμα σου το οποιο ειναι ''ετσι καπως θα το κανουν'' εμενα δεν με καλυπτει στην κατανοηση με αυτο το περιβοητο 30%
Δηλαδή έστω ότι κανείς έχει πτυχίο 7 και ένα προφ. 7*700=4900+500=5400 (70%)
έστω ότι κάποιος γράψει 300/400 (έχοντας τουλάχιστον γράψει Σε κάθε μάθημα πχ.75 στο καθέναγιατί κανείς δεν γράφει άριστα σε όλα) (75*4=300)
300*300=900 (30%)
Σύνολο 5400 (μόρια) +900 (γραπτά) =6300
οπότε κάποιος που έχει πολύ καλό πτυχίο δύσκολο να τον φτάσει κανείς ακόμη και με την τελευταία φάση του διαγωνισμού. Στην καλύτερη να είναι επιλαχών.
Άρα... Διώξε όλους τους αριστούχους
έστω ότι κάποιος γράψει 300/400 (έχοντας τουλάχιστον γράψει Σε κάθε μάθημα πχ.75 στο καθέναγιατί κανείς δεν γράφει άριστα σε όλα) (75*4=300)
300*300=900 (30%)
Σύνολο 5400 (μόρια) +900 (γραπτά) =6300
οπότε κάποιος που έχει πολύ καλό πτυχίο δύσκολο να τον φτάσει κανείς ακόμη και με την τελευταία φάση του διαγωνισμού. Στην καλύτερη να είναι επιλαχών.
Άρα... Διώξε όλους τους αριστούχους

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 147
Εγώ πάντως συμφωνώ με τον Παρη!!! Σε λίγο ρε φίλε Νίκ θα ξεχάσουμε κ αυτα που ξέρουμε με αυτα που γράφεις!!! Παντως το 30% πράγματι δεν διαφαίνεται πως βγαίνει!!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Αυτό που λες nick_ " Αν αναγαγεις τα μορια των γραπτων (που εχουν αριστα 400) στην κλιμακα των μοριων " μπορείς να το εξηγήσεις... ;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Μονο ο νίκ ειναι ο ξύπνιος εδω μεσα. Οι άλλοι ειμαστε χαζοι
Ρε μαγκες ειναι απλο.5600 μορια επι 70%. Τελος. Μετα συνολικος βαθμος των γραπτων (μονο) επι 30%. Αθροισμα των δύο και τοποθετηση στην τελικη λιστα που ια εχει πινακες επιτυχωντων και όσων απετυχαν. Σοου σιμπλ που λενε και οι φιλοι μας οι εγγλεζοι. Το καταλαβα απο την αρχη γιατι μθηματικα στο δημοτικο καναμε ολοι αλλα με βαλατε σε σκεψεις και πηρα τηλεφωνο. Η κοπελα στο τελος μπυ ειπε μαλιστα "παλικαρι μου αφου το εχεις καταλαβει γιατι καλεις για ανουσια πραγματα" και της λεω "με συγχωρειτε αλλα ακουγονται ενα σσωρο αππ δω και απο κει". Επισης μου ειπε πως εως την επομενη τεταρτη θα ανακοινωθει λιστα δυο πινακων. Στον πρωτο θα ειμαι οσοι καλουνται και στπν δευτερο οσοι απετυχαν στην αρχικη, αλλα δεν ξερει να μου πει αν θα λεει πχ αν ειναι λιγα μορι η αν ελειπαν χαρτια. Μου ειπε ακομα οτι επουδενι δε θα καλεσουν και τους 2700κατι οχι μονο γιατι αρκετες βγηκαν ακυρες αλλα και γιατι η επιτροπη κρινει πως ειναι μεγαλος ογκος και εχουν ηδη 4 ακομα προκυρηξεις στα σκαρια(δεν ειπε ππιες και δς ρωτησα) και τρεχουν ηδη δυο. Τη ρωτησα ακομα και για τος σχολες που λενεμονο με πανελλαδικες και μου λεει οτι δεν υπαρχει περιπτωση για το 2014 2015 και 2016 αλλα ποτε δεν ξερουμε. Τελικα ειναι και ο τροπος που τους μιλαμε και το ποσοι τους πρηζουν καθε μερα.
Συγγνωμη ρε παιδια... Δεν εννοει το 70% των μοριων που θα μαζεψεις.70*χ=ψ/100 αντε να το βαλω και μαθηματικα
και το 30% του βαθμου 30* (ποσο θα γραψεις) =ψ/100
αυτος ειναι ο μαθηματικος τυπος. Και μετα αν δεν κανω λαθος γινεται προσθεση (; ) ή λαμβανεται η αναλογη βαρυτητα
και το 30% του βαθμου 30* (ποσο θα γραψεις) =ψ/100
αυτος ειναι ο μαθηματικος τυπος. Και μετα αν δεν κανω λαθος γινεται προσθεση (; ) ή λαμβανεται η αναλογη βαρυτητα
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
-
Καλα βλέπω να βγαίνει ο πίνακας τον επιτυχόντων κ μετά θα τρέχουν όλοι στα δικαστήρια!!!
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 82
Σταματηστε επιτελους να αναπτυσσετε θεωριες συνομωσιας... Για ολα υπαρχει αξιοκρατικη διαδικασια...Τωρα αν κοπει καποιος δν σημαίνει οτι αδικηθηκε... αλλα απλα οτι υπηρχαν καποιοι καλυτεροι του. Τωρα αν σας παρηγορει να λετε οτι περασαν τα βυσματα επειδη δεν μπορεσατε να περασετε τοτε μπραβο σας τι να πω. Ασ σταματησουμε να λεμε επιτελους για τους άλλους και να κοιτάξει ο καθενας την παρτη του. Στην τελικη θα ρωτησετε πως βγηκε ο βαθμος σας και θα σας πουνε.
Δε νομιζω ρε συ νικο να θελουν ολοι να δωσουν 50 ευρω παραβολο για να αρχισει η διαδικασια συν δικηγορο αν χρειςστει, για ενα διαγωνισμο που γινεται οπως συνηθως στην ελλαδα
Ρε παιδια γιατι δυσκολευεστε τοσο πολυ να υπολογισετε τα τελικα σας μορια; Υποτιθεται οτι ειστε ολοι πτυχιουχοι 3βαθμιας εκπαιδευσης για να παρετε μερος στον διαγωνισμο και γνωριζετε εστω τα στοιχειωδη μαθηματικα! Αναγωγη θα πρεπει να κανετε στα μορια των γραπτων στην κλιμακα του δεκα.. Η βαση δηλαδη θα σας δινει 1500 μορια και το αριστα 3000; Τα λεω λαθος;
-
Τώρα τα λες σωστά φίλε Νίκο ! Έπρεπε να το εξηγήσεις δεν είμαστε όλοι μαθηματικοί!
Φιλε Νικ! Προς θεου δεν απαντησα προσβλητικα προηγουμενως προς τους υποψηφιους... Κοινη λογικη θεωρω πως ειναι αυτος ο υπολογισμος. Ουτε εγω ειμαι μαθηματικος. Μηχανολογος μηχανικος τελειωσα. ;)
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 82
Το αριστα σε ενα μαθημα σου δινει 750 μορια δηλαδη; πως ακριβως το υπολογισες αυτο;
Δεν σε ενδιαφερει τελος παντων ποσο σου δινει το καθε μαθημα ξεχωριστα γιατι προστιθενται και τα 4. Αρκει βεβαια να πιασεις τουλαχιστον την βαση 200/400. Πχ. Γραφεις 300/400 με απλη αναγωγη στην κλιμακα του δεκα οπως υπολογιζεται και ο βαθμος πτυχιου σου εχεις γραψει 7.5. Το πολλαπλασιαζεις με το 300 και βγαζεις τα μορια των γραπτων. Τοσο δυσκολο ειναι; Η λογικη αυτο μ λεει και θεωρω πως ετσι υπολογιζονται!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες