VSTMG έγραψε:Δεν παιζει να τα πετάξουν. Αλλη όρεξη δεν είχαν να πετάξουν τα χαρτια σου εχουν προηγούμενα με εσένα!
Και όμως φίλε ένας γνωστός μου πρίν μερικά χρόνια είχε κάνει τα χαρτιά του για Ε. Φ. Αν θυμάμαι καλά και είχε συμπεριλάβει όλα τα χαρτιά του σωστά 100%, του "έβγαλαν" !! Το χαρτί που αποδείκνυε την πολυτεκνία και τον συμπεριέλαβαν στη γενική σειρά... Τέτοια "λάθη" υπάρχει πιθανότητα να γίνονται... Δυστυχώς!
εαν ηταν πριν μερικα χρονια θα επρεπε να ειχε και μια υπευθυνη δηλωση μαζι με το χαρτι των πολυτεκνων η οποια να ελεγε οτι δεν εχει κανει κανενα αλλο παιδι χρηση πολυτεκνιας για διαγωνισμο δημοσιου. Αλλιως δεν στο επαιρναν ως εγκυρο και σε βαζαν στη γενικη σειρα. Τωρα καταργηθηκε αυτο απ οτι μου ειπαν.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
Αυτό δεν το γνωρίζω Ηλέκτρα μπορεί να έχεις και δίκιο και να είναι έτσι όπως λές! Εγώ δεν ανήκω σε καμία τέτοια κατηγορία οπότε δεν το ψάχνω να ενημερώνομαι για αυτά!
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
mysterio έγραψε:Αυτό δεν το γνωρίζω Ηλέκτρα μπορεί να έχεις και δίκιο και να είναι έτσι όπως λές! Εγώ δεν ανήκω σε καμία τέτοια κατηγορία οπότε δεν το ψάχνω να ενημερώνομαι για αυτά!
. Ειμαι 99% σιγουρη οτι ετσι εγινε. Και ο αδερφος μ εχασε θεση στα ελτα απο αυτο. για να πεταξουν τα χαρτια το βλεπω δυσκολο. Θα μπορουσαν οπως λεει και ο προλαλησαντας να τον κοβαν σε αλλα πραγματα. Αν και συνηθως κοβουν γυναικες σε τετοιους διαγωνισμους
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
Ναι ειδικά στο λιμενικό κόβουν γυναίκες που έχουνε βάλει το ύψος στο 1.60 ας μην το πιάσουμε αυτό το θέμα, ακόμα δεν άρχισε η διαδικασία και έχετε βγάλει τα ψαλίδια ορισμένοι και λέτε για βύσματα κτλπ, ήμαρτον.
Κοιτάτε η αλήθεια ειναι οτι μεχρι τα γραπτα οκ μπορούμε να φτάσουμε... όμως μη ξεχνάτε οτι υπαρχουν ατομα που διαβάζουν απο Πέρσυ για να μπουν στο λιμενικο! Ειδικα τωρα που τα 3 απο τα 4 μαθήματα ειναι ίδια με την περσινή προκηρυξη των αξιωματικών φανταστείτε πόσο πιο εύκολο ειναι να μπει κάποιος που τα μαθήματα του ειναι γνωστά!!! Γιαυτο ίσως κ να φτάσουμε στην πηγή κ τελικα να μη μπούμε!!! Ολα παίζουν!!! Θετική σκέψη!!!
Παιδια μια μικρη διευκρίνηση... Για τα αγγλικά, πέρα από την επικυρωμένη μετάφραση, θέλει και επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του γνήσιου (του αμετάφραστου) ; Ευχαριστώ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑ, Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ και οτι δεν ειναι σωστο η κατι λειπει σας διωχνει να πατε να το φτιαξετε κ να ξαναπατε. Εγω πηγα κ τη παρασκευη αλλα τελικα σημερα κατεθεσα ! Καλη επιτυχια σε ολους μας ο θεος κ η παναγια να μας βοηθησει!