Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
koumalex2
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από koumalex2 »

mysterio έγραψε:
koumalex2 έγραψε:
mysterio έγραψε:
kostasbat έγραψε:Καλημέρα ξέρετε, αν υπάρχει πρόβλημα αν τα πτυχία είναι επικυρωμενα το 2012 ή το 2013;
Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα αδερφέ απο τη στιγμή που είναι επικυρωμένα από δημόσιο φορέα δεν έχει σχέση το πότε έγινε η επικύρωσή τους. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος που ξέρει 100%

esy my mysterio εισαι αει η τει

ΤΕΙ φίλε μου! Μετράς τον ανταγωνισμό του forum;ΕικόναΕικόνα

χαχαχα ναι απλά βλέπω ότι είναι πιο πολύ από αει παρά από τεί

Nick the Greek
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από Nick the Greek »

Δεν εχει σημασία ποτε το επικυρωσες απλα να ειναι επικυρωμένο!!! Το ρώτησα εγω έχτες!!! Koumalex μη μετράς ανταγωνισμό γιατι κ απο ΤΕΙ ειναι πιο λίγες οι θεσεις κ πιο πολυ ο ανταγωνισμός!!! Δεν θελω ανωριμότητες!!! ο καθένας κοιτάει τον εαυτο του!!! Κ προσοχή οταν πάτε να καταθέσετε θα ειναι κάποιοι κλασικοί σπαστικοι υποψήφιοι που θα σας ρωτάναι απο το πουθενά ποσά μόρια έχετε κ δεν έχετε!! Να μην απαντάτε γιατι θα σας τρελάνουν κ θα σας αγχωσουν!!! Ο, τι ειναι να γινει θα γινει!!!

Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Teras »

Κάτι που δε ξέρω αν ισχύει αλλά σε περίπτωση που ισχύει καλό θα κάνει οπότε ας το αναφέρω. Φίλος μου είπε ότι καλό είναι να ζητάω βεβαίωση από αυτόν στον οποίο έδωσα τα δικαιολογητικά μου τι του έδωσε για να μην... Χαθεί τίποτα στο δρόμο.
Nick the Greek
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από Nick the Greek »

Αυτο δεν ισχύει !!! Μολις καταθέσεις τα δικαιολογητικά σου τα σιρραπτουν ολα μαζι για να μη φύγει κάποιο... μπροστα βάζουν τις δυο φωτογραφίες σου, τις οποίες τις σιρραπτουν κ αυτές πανω στα χαρτια... κ κατω απο τις φωτογραφίες βάζουν τον αριθμό πρωτόκολλου σου!!! δεν χάνεται κατι μην σνησυχεις!!!
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από ηλεκτρα15 »

Nick the Greek έγραψε:Δεν εχει σημασία ποτε το επικυρωσες απλα να ειναι επικυρωμένο! Το ρώτησα εγω έχτες!Koumalex μη μετράς ανταγωνισμό γιατι κ απο ΤΕΙ ειναι πιο λίγες οι θεσεις κ πιο πολυ ο ανταγωνισμός! Δεν θελω ανωριμότητες! Ο καθένας κοιτάει τον εαυτο του! Κ προσοχή οταν πάτε να καταθέσετε θα ειναι κάποιοι κλασικοί σπαστικοι υποψήφιοι που θα σας ρωτάναι απο το πουθενά ποσά μόρια έχετε κ δεν έχετε! Να μην απαντάτε γιατι θα σας τρελάνουν κ θα σας αγχωσουν! Ο, τι ειναι να γινει θα γινει!

υπαρχουν χαρτια τα οποια επικυρωμενα ισχυουν για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα. Οπως των πολυτεκνων για παραδειγμα ισχυει για ενα εξαμηνο. Γενικοτερα πανω στο χαρτι λεει για ποσο καιρο ισχυει. Λογικα αν δεν γραφει μαλλον ισχυει επ αοριστον. Αλλα μπορεις και να παρεις ενα τηλεφωνο σε καποιον αρμοδιο ή να πας σε καποιο κεπ για εξυπηρετηση
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

Ενα συγγενικο προσωπο δινει εξετασεις για ecdl αλλα θα εχει το πτυχιο μετα το περας της ημερομηνιας υποβολης αιτησεων. Υπαρχει η δυνατοτητα να ζητησει βεβαιωση οτι εχει επιτυχει στις εξετασεις και να την προσκομισει αντι του πτυχιου; Οποιος γνωριζει υπευθυνα ΚΑΙ ΜΟΝΟ ας απαντησει
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Greek_Army »

DIMITRIS_84 έγραψε:Ενα συγγενικο προσωπο δινει εξετασεις για ecdl αλλα θα εχει το πτυχιο μετα το περας της ημερομηνιας υποβολης αιτησεων. Υπαρχει η δυνατοτητα να ζητησει βεβαιωση οτι εχει επιτυχει στις εξετασεις και να την προσκομισει αντι του πτυχιου; Οποιος γνωριζει υπευθυνα ΚΑΙ ΜΟΝΟ ας απαντησει

Γιατί η προκήρυξη δεν αναφέρει κάτι τέτοιο;
eva87
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από eva87 »

Σχετικά με τις επικυρώσεις ξενόγλωσσων τίτλων η επικύρωση από την Ελληνοαμερικανική Ένωση είναι έγκυρη ή απαιτείται αποκλειστικά δικηγόρος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εννοείται μετά ακολουθεί μετάφραση από τη Μεταφραστική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών ή από δικηγόρο.
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από Giorgospcline »

eva87 έγραψε:Σχετικά με τις επικυρώσεις ξενόγλωσσων τίτλων η επικύρωση από την Ελληνοαμερικανική Ένωση είναι έγκυρη ή απαιτείται αποκλειστικά δικηγόρος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εννοείται μετά ακολουθεί μετάφραση από τη Μεταφραστική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών ή από δικηγόρο.
απ ότι βλέπω κανείς δεν ξέρει στα σίγουρα και αυτοί που ξέρουν δε λένε. Η προκήρυξη λέει ότι οι τίτλοι σπουδών ξένης γλώσσας πρέπει να συνοδεύονται από επίσημη μετάφραση στα Ελληνικά. Δηλαδή αφήνει υποννούμενο ότι θα πρέπει να τους πάμε και το γνήσιο ή κάποιο αντίγραφο, πέρα από τη μετάφραση.

πάντως η μετάφραση αν είναι από δικηγόρο θέλει επικύρωση, ενώ αν είναι από την μεταφραστική υπηρεσία του υπεξ δεν θέλει (έτσι μου είπαν).

Για τους τίτλους γνώσης υπολογιστών κάνουμε επικύρωση σε φωτοτυπία από δικηγόρο.2 ευρώ έχει το παράβολο της επικύρωσης, επειδή ακούω κάποιους και λένε έδωσα 20,30 ευρώ και έκανα τη δουλειά μου.

eva87
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από eva87 »

Εγώ έχω καταλάβει από την προκήρυξη ότι η επικύρωση του αντιγράφου του ξενόγλωσσου τίτλου πρέπει να είναι από δικηγόρο και στη συνέχεια το μεταφράζεις είτε πάλι σε δικηγόρο είτε στη Μεταφραστική Υπηρεσία του Υπουργείου. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
Ευσταθιος

Δημοσίευση από Ευσταθιος »

Ρε παιδακια, συγνωμη κιολας αλλα αφου ρωτατε τα ιδια συνεχως... γτ δεν καλειτε στο υπουργειο να σας πουνε; Δε μπορει να μην πουνε. Επισης βασει νομου 26/3 στις προκυρηξεις λοιπα εγγραφα δΔΕΝ επικυρωνονται. Εμενα μαλιστα στο ΚΕΠ σημερα αρνηθηκαν κ μου εδειξαν το νομο... και αυριο θα καλεσω στο υπουργειο. Δε θελω να γινομαι κακις αλλα αν καποιος εσκεμμενα ή απο λσθος πει κατι που δεν ισχυει... τοτε θα έχουν προβλημα οσοι δεν ακουσουν. Εινσι καλυτερα να μαθετε απο τι υπουργειο. Καλη επιτυχια σε ολους μας... αν κ αποτι βλεπω... πολλοι δηλωσαν ενδιαφερον και πολλοι εξ αυτων ηταν χυμα στο κυμα αλλα ηταν απο κοντα ο μπαμπας ή ο θειος... και με θλιβει αυτο. Παιδια απελπιστηκα σημερα.
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

eva87 έγραψε:Εγώ έχω καταλάβει από την προκήρυξη ότι η επικύρωση του αντιγράφου του ξενόγλωσσου τίτλου πρέπει να είναι από δικηγόρο και στη συνέχεια το μεταφράζεις είτε πάλι σε δικηγόρο είτε στη Μεταφραστική Υπηρεσία του Υπουργείου. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

λοιπον. Μολις μιλησα με μια φιλη δικηγορο. Την μεταφραση την κανουν αυτοι. Θα επισυναψουν την μεταφραση και την φωτοτυπια απο το πτυχιο και θα βαλουν χαρτοσημα και διαφορα. Μετα βγαζεις οσες φωτοτυπιες θες. Για να μην πληρωνεις 50αρικο και μεταφραση. Και πας στα κεπ για επικυρωση η οποια θα λεει ακριβες αντιγραφο απο το πρωτοτυπο.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Giorgospcline έγραψε:
eva87 έγραψε:Σχετικά με τις επικυρώσεις ξενόγλωσσων τίτλων η επικύρωση από την Ελληνοαμερικανική Ένωση είναι έγκυρη ή απαιτείται αποκλειστικά δικηγόρος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εννοείται μετά ακολουθεί μετάφραση από τη Μεταφραστική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών ή από δικηγόρο.
απ ότι βλέπω κανείς δεν ξέρει στα σίγουρα και αυτοί που ξέρουν δε λένε. Η προκήρυξη λέει ότι οι τίτλοι σπουδών ξένης γλώσσας πρέπει να συνοδεύονται από επίσημη μετάφραση στα Ελληνικά. Δηλαδή αφήνει υποννούμενο ότι θα πρέπει να τους πάμε και το γνήσιο ή κάποιο αντίγραφο, πέρα από τη μετάφραση.

πάντως η μετάφραση αν είναι από δικηγόρο θέλει επικύρωση, ενώ αν είναι από την μεταφραστική υπηρεσία του υπεξ δεν θέλει (έτσι μου είπαν).

Για τους τίτλους γνώσης υπολογιστών κάνουμε επικύρωση σε φωτοτυπία από δικηγόρο.2 ευρώ έχει το παράβολο της επικύρωσης, επειδή ακούω κάποιους και λένε έδωσα 20,30 ευρώ και έκανα τη δουλειά μου.

προσωπικα πριν μερικα χρονια εκανα 2 τετοιες μεταφρασεις και επικυρωσεις και πληρωσα 80αρι. Τωρα αν το εχουν κατεβασει δεν ξερω. Δεν ρωτησα και την φιλη μ ποσο παει. Θα πληροφορηθω αυριο το απογευμα
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Μη σας ξεγελάνε οι δικηγόροι...2 ευρώ έχει το χαρτάκι της επικύρωσης... Άλλο αν σας κάνουν μετάφραση όμως.
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Giorgospcline έγραψε:Μη σας ξεγελάνε οι δικηγόροι...2 ευρώ έχει το χαρτάκι της επικύρωσης... Άλλο αν σας κάνουν μετάφραση όμως.

ναι. Ολα μαζι λεω. Και μεταφραση και επικυρωση και τον χρονο που μας τρωνε... Εεε. Τους τρωμε... Εικόνα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες