Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 147
ΑΕΙ φιλε μου
- koumalex2
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
οχι δεν θελει...mariaath έγραψε:Καλησπέρα. Για το πτυχίο υπολογιστών είναι έγκυρο το αντίγραφο πιστοποιημένο από ΚΕΠ ή θέλει οπωσδήποτε δικηγόρο;
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 117
Το χαρτι υπολογιστών θέλει δικηγόρο γιατί δεν είναι δημόσιο έγγραφο!2 ευρώ θέλει το χαρτόσημο για την επικύρωση.mariaath έγραψε:Καλησπέρα. Για το πτυχίο υπολογιστών είναι έγκυρο το αντίγραφο πιστοποιημένο από ΚΕΠ ή θέλει οπωσδήποτε δικηγόρο;
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 6
Giorgospcline έγραψε:Ξέρει κάποιος που έχει μεταφράσει το πτυχίο αγγλικών στην μεταφραστική υπηρεσία του υπεξ, αν χρειάζεται επικύρωση;
Νομίζω χρειάζεται οπότε εαν είναι απο το michigan πας στο γραφειο πιστοποιητικων της ελληνοαμερικάνικης ενωσης (Μασσαλίας 22 Αθηνα ή Φράγκων 14 Θεσσαλονίκη) με το Πτυχιο και την ταυτότητα δίνεις 10 ευρώ και στο βγάζουν σε 5-10 λεπτά αν είναι cambridge στο βρετανικό συμβουλιο Και μετά πας στο ΥΠΕΞ για μετάφραση (για την επείγουσα διαδικασία η μετάφραση γίνεται εντός 3 ημερών και κοστίζει 14 ευρώ για την απλη διαδικασία που η μετάφραση γίνεται εντος 6 ημερών πληρώνεις 9,50).
Γνωριζει καποιος απο που μπορουμε να παραλαβουμε το παραβολο ρων 10 ευρω που αναφερει; Επισης στη δηλωση τι γραφουμε; Υπαρχει καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας για να μας βοηθησουν για τυχον αποριες; Και μια τελευταια ερωτηση... γιατι τα πηγαινετε τα χαρτια εκει ενω μπορειτε να τα στειλετε, υπαρχει προβλημα αν τα στειλουμε;
-
Πάρε στο 2104191546... Μπορεις να τα πας αυτοπροσώπως ´ η μπορεις κ να τα στείλεις!!! Εμείς ειμαστε κοντά κ τα παμε!!!
Για τους υπολογιστές στην προκυρηξη λέει και επικυρωμένα αντίγραφα. Δεν εννοεί από τα ΚΕΠ;
-
Ρε παιδιά μη γεμίζουμε το φορουμ ρωτώντας συνέχεια τα ίδια κ τα ίδια με τις επικυρωσεις!!! Διαβάστε τα προηγούμενα μηνύματα κ επισης διαβάστε καλα την προκηρυξη!!!
Και μενα αυτο μου ειπαν αλλα λενε θα στο επικυρωσουμε γτ μεχρι 26 του μηνα εχουν αφησει ενα παραθυρακι!
Ισχύει αυτό που λες φίλε μου. Και εμένα στο ΚΕΠ μου είπαν ότι επειδή ακόμα είναι μεταβατικό στάδιο σε όσους χρειάζεται και το αναφέρουν οι προκηρύξες τα επικυρώνουν αλλα όχι πως αν τα στείλουμε σε καθαρά φωτοαντίγραφα δεν θα είναι και έγκυρα!amomos2 έγραψε:Και μενα αυτο μου ειπαν αλλα λενε θα στο επικυρωσουμε γτ μεχρι 26 του μηνα εχουν αφησει ενα παραθυρακι!
Ακόμη όσον αφορά τα αντίγραφα γνώσης Η/Υ σε όσες προκηρύξεις έχω κάνει τα χαρτιά μου και ζητούσαν αντίστοιχα διπλώματα στο ΚΕΠ με ενημέρωσαν ότι με μια απλή καθαρή φωτοτυπία του διπλάματος με συρραμένη υπεύθυνη δήλωση ότι το φωτοαντίγραφο είναι ακριβές αντίγραφο εκ του πρωτοτύπου με γνήσιο υπογραφής στη δήλωση αυτή είμαστε οκ και το δέχονται κανονικά! Μου το έχει επιβεβαιώσει και ο ΑΣΕΠ αυτό. )
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα αδερφέ απο τη στιγμή που είναι επικυρωμένα από δημόσιο φορέα δεν έχει σχέση το πότε έγινε η επικύρωσή τους. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος που ξέρει 100%kostasbat έγραψε:Καλημέρα ξέρετε, αν υπάρχει πρόβλημα αν τα πτυχία είναι επικυρωμενα το 2012 ή το 2013;
- koumalex2
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
esy my mysterio εισαι αει η τειmysterio έγραψε:Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα αδερφέ απο τη στιγμή που είναι επικυρωμένα από δημόσιο φορέα δεν έχει σχέση το πότε έγινε η επικύρωσή τους. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος που ξέρει 100%kostasbat έγραψε:Καλημέρα ξέρετε, αν υπάρχει πρόβλημα αν τα πτυχία είναι επικυρωμενα το 2012 ή το 2013;
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 6
mariaath έγραψε:Για τους υπολογιστές στην προκυρηξη λέει και επικυρωμένα αντίγραφα. Δεν εννοεί από τα ΚΕΠ;
Λοιπόν για να μην ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια συνέχεια
1. Η επικύρωση αντιγράφων εγγράφων προβλέπεται από παραγράφου 2 του άρθρου 11 του Ν.2690/99,(ΦΕΚ 45/Α/9-3-1999) όπως τροποποιήθηκαν με αυτές της παραγράφου 5 του άρθρου 16 του Ν.3345/2005 (ΦΕΚ138/Α/16-6-2005).
2. Επίσης, με τις ίδιες ως άνω διατάξεις καθιερώθηκε το δικαίωμα των πολιτών,να ζητήσουν από όλες τις Διοικητικές Αρχές και τα ΚΕΠ, την επικύρωση αντιγράφων ιδιωτικών εγγράφων και εγγράφων που έχουν εκδοθεί από αλλοδαπές αρχές, από ακριβή αντίγραφα αυτών, εφόσον έχουν επικυρωθεί, προηγουμένως, από δικηγόρο. Αντίγραφο του ήδη επικυρωμένου από δικηγόρο ακριβούς αντιγράφου, επικυρώνει οποιαδήποτε Διοικητική Αρχή όσες φορές απαιτείται.
3.Ο λόγος για τον οποίο οι Διοικητικές Αρχές και τα Κ. Ε. Π. Επικυρώνουν αντίγραφα ιδιωτικών εγγράφων και εγγράφων αλλοδαπών αρχών, μόνο από το ακριβές αντίγραφο του δικηγόρου, οφείλεται στο γεγονός ότι ο ισχύων Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας (ν.2690/99), δεν τους παρέχει τη δυνατότητα να επικυρώνουν αντίγραφα των ιδιωτικών εγγράφων ή των εγγράφων αλλοδαπών αρχών, από το πρωτότυπο τους, σε αντίθεση με τον «Κώδικα περί Δικηγόρων»
Τώρα απο κει και πέρα οσον αφορά πτυχία αγγλικων απο το αγγλικά πανεπιστήμια (cambridge,oxford κτλ) σε αλλο forum εχω διαβάσει απο ένα μελος οτι Πας στο βρετανικό συμβούλειο δίνεις 40 ευρώ και κάνεις επικύρωση και μετάφραση (σου δίνουν δυο διαφορετικά χαρτιά το ενα με το επικυρωμενο αντίγραφο και σφραγίδα και το δεύτερο που έχει την μετάφραση πάλι με σφραγίδα) και μετά πας στα ΚΕΠ και βγάζεις οσα αντίγραφα θες. Βέβαια αυτό δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι αποδεκτό απο διαγωνισμούς ΑΣΕΠ οπότε πριν το δοκιμάσετε καλύτερα να ρωτήσετε καποιον αρμόδιο.
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 117
Καλά ότι να ναι... Ότι θέλει λέει ο καθένας...
ΤΕΙ φίλε μου! Μετράς τον ανταγωνισμό του forum;koumalex2 έγραψε:esy my mysterio εισαι αει η τειmysterio έγραψε:Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα αδερφέ απο τη στιγμή που είναι επικυρωμένα από δημόσιο φορέα δεν έχει σχέση το πότε έγινε η επικύρωσή τους. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος που ξέρει 100%kostasbat έγραψε:Καλημέρα ξέρετε, αν υπάρχει πρόβλημα αν τα πτυχία είναι επικυρωμενα το 2012 ή το 2013;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες