Η κατάσταση στη Συρία

Ελληνοτουρκικά θέματα, βαλκάνια, εξωτερική πολιτική και διεθνείς σχέσεις
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Ελλην καταδρομεας
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Δημοσιεύσεις: 123
Εγγραφή: Τρί Σεπ 03, 2013 5:18 pm
Τοποθεσία: αρχιλοχιας-ΣΜΥ
Επικοινωνία:

Η κατάσταση στη Συρία

Δημοσίευση από Ελλην καταδρομεας »

Terminator έγραψε:
Ελλην καταδρομεας έγραψε:Οι τουρκοι υποστηριζουν οτι το ελικοπτερο το χτυπησαν 2 χλμ μεσα στην τουρκια αλλα επεσε 1 χλμ μεσα στην συρια. Ειναι δυνατον να κτυπηθει ελικοπτερο και να διανυσει 3 χλμΕικόναμονο τα αεροπλανα εχουν τετοια δυνατοτητα λογω της ταχυτητας και τους υψους που πετανε σε αντιθεση με τα ελικοπτερα που μολις κτυπηθουν πεφτουν σαν πετρα!


Το τουρκικό F16 έριξε πυραύλους απο την τουρκική στην συριακή πλευρά των συνόρων. Ολα αυτά έγιναν χωρις η τουρκία να παραβιάσει τον συριακό εναέριο χώρο θα τολμήσει όμως ποτέ να στείλει μαχητικό εντός της συρίας (γιατί τον Ιούνιο του 2012 ενα τουρκικό αεροσκάφος καταρριφθηκε 1 χλμ αφότου πέρασε τον εναέριο χώρο στην Μεσόγειο)


φιλε μου η τουρκια ειπε πως το ελικοπτερο ειχε παραβιασει τα συνορα κατα 2 χλμ οταν δεχτηκε τον πυραυλο και ναι η τουρκια δεν παραβιασε τα συνορα της συριας και απο τοτε που εγινε το περιστατικο με το f4 η τουρκια ειπε οτι οποιος μας παραβιαζει θα θεωρειται απειλη.
Το θεμα ομως ειναι οτι πως γινεται ενα ελικοπτερο-συμφωνμα με τους ισχυρισμους των τουρκων-να διανυσει 3 χλμ χτυπημενο απο πυραυλο;
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Δημοσιεύσεις: 1857
Εγγραφή: Δευ Ιούλ 11, 2011 3:04 am
Επικοινωνία:

Η κατάσταση στη Συρία

Δημοσίευση από Terminator »

Η πτώση του f4 τοτε ήταν δικαιολογημένη διότι πράγματι παραβιάστηκε ο εναέριος χώρος της Συρίας. Το περιστατικό που έγινε με το συριακό ελικόπτερο είναι πολύ διαφορετικό διότι το ελικόπτερο έπεσε σε συριακό έδαφος άρα οι τούρκοι ρίξαν τους πυραύλους απο την τουρκική πλευρά των συνόρων προς την συριακή που ακόμα και αυτό αποτελεί εχθροπραξία και παραβίασει του Διεθνούς Δικαίου.
Ελλην καταδρομεας
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Δημοσιεύσεις: 123
Εγγραφή: Τρί Σεπ 03, 2013 5:18 pm
Τοποθεσία: αρχιλοχιας-ΣΜΥ
Επικοινωνία:

Η κατάσταση στη Συρία

Δημοσίευση από Ελλην καταδρομεας »

Terminator έγραψε: Η πτώση του f4 τοτε ήταν δικαιολογημένη διότι πράγματι παραβιάστηκε ο εναέριος χώρος της Συρίας. Το περιστατικό που έγινε με το συριακό ελικόπτερο είναι πολύ διαφορετικό διότι το ελικόπτερο έπεσε σε συριακό έδαφος άρα οι τούρκοι ρίξαν τους πυραύλους απο την τουρκική πλευρά των συνόρων προς την συριακή που ακόμα και αυτό αποτελεί εχθροπραξία και παραβίασει του Διεθνούς Δικαίου.


Δεν αντιλεγω απλως σου ειπα τι υποστηριζουν οι τουρκοι και οτι με βασει τα λεγομενα τους δεν βγενει καμια λογικη εξηγηση.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Δημοσιεύσεις: 11203
Εγγραφή: Σάβ Νοέμ 12, 2005 1:20 am
Επικοινωνία:

Η κατάσταση στη Συρία

Δημοσίευση από Nassos »

Οι Τούρκοι έχουν παράδωση στο πώς να ερμηνεύουν το "διεθνές δίκαιο" (βλ. Μαβί Μαρμαρά).
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες