Bάσεις - μόρια Αστυνομικών Σχολών (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
observer
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από observer »

Να ο δευτερος λογος (μετα την 2ετια) που μειωθηκαν οι αιτησεις, "ζωντανο" παραδειγμα ο niky.mesogeia η αποφαση που παρθηκε τον νοεμβρη του 2012 ειναι πως οι σχολες αστυνομιας θα παραμεινουν κλειστες για δυο χρονια, αυτο εχει ψηφιστει αυτο ισχυει μεχρι τωρα. Τωρα αν η επομενη φουρνια που θα μπει το 2016 θα δωσει το 2014 το 2015 η το 2016 το παιδειας αποφασιζει. Με τα μεχρι στιγμης δεδομενα το 2016 θα δωσουν.
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από nikytheguy »

Και στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ που πήρα και ρώτησα μου είπαν ότι δεν έχουν ενημέρωση και ότι μπορεί να είναι κανονικά στο μηχανογραφικό οι σχολές το 14-15 και να μπουν όλοι μαζι το 16. Τώρα δεν ξέρω γιαυτό ρωτάω.

anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από anaktas »

nikytheguy έγραψε:Και στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ που πήρα και ρώτησα μου είπαν ότι δεν έχουν ενημέρωση και ότι μπορεί να είναι κανονικά στο μηχανογραφικό οι σχολές το 14-15 και να μπουν όλοι μαζι το 16. Τώρα δεν ξέρω γιαυτό ρωτάω.

Το αν θα ειναι η ΕΛ. ΑΣ στο μηχανογραφικο το 14 και 15 δεν το καθοριζει η αστυνομια αλλα το υπουργειο παιδειας σε συννενοηση παντα με το υπ. προ. πο μια δεδομενη στιγμη που θα απαιτηθει μια τετοια αποφαση ( δυστυχως οχι τωρα) . Οποτε οτι και να τους ρωτησεις τωρα δεν θα παρεις σαφη απαντηση!!!

Amat victoria curam
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Greek_Army »

nikytheguy έγραψε:Και στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ που πήρα και ρώτησα μου είπαν ότι δεν έχουν ενημέρωση και ότι μπορεί να είναι κανονικά στο μηχανογραφικό οι σχολές το 14-15 και να μπουν όλοι μαζι το 16. Τώρα δεν ξέρω γιαυτό ρωτάω.

Το 2014 δεν θα πραγματοποιηθούν προσλήψεις ένστολου προσωπικού, ενώ για τα έτη 2015 και 2016 ο αριθμός αυτός θα ανέλθει στα επίπεδα του 2012 (580 κατ'έτος).

Δεν ξέρω με ποιον μίλησες από το αρχηγείο αλλά δεν ξέρει τι του γίνεται, το παραπάνω είναι στο Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα 2013-2016.

Οι φετινοί επιτυχόντες (2013) θα μπούνε το 2015, οι σχολές της αστυνομίας θα ξανά πάρουν κόσμο το 2016.

Τώρα εσύ μπορείς να πιστέψεις ότι θέλεις.

Τελευταίο μήνυμα για το συγκεκριμένο ερώτημα, είναι εκτός θέματος.

nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από nikytheguy »

Σαφές. Ευχαριστώ
ellas

Δημοσίευση από ellas »

Ρε παιδια μποριε καποιος να επιβεβαιωσει οτι ο αριθμος των ενεργων αιτησεων ειναι 1429... Οχι επιμενω γτ το 2011 τν ειχαμε πατησει ασχημα...
αντωνης1

Δημοσίευση από αντωνης1 »

Πρωτη εχεις αξιωματικων... ; ... Ελπιζω να την πιασεις...
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από POLICEMANIA »

Τι εγινε το 2011 δηλαδη και την πατησατε ασχημα; Απο περιεργεια ρωταω... Εικόνα
mesogia asa 3
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από mesogia asa 3 »

Μαλλον ο φιλος θα εννοει αυτο που εγινε με την λαθος εκτιμηση του κουτρουμπελη το 2011. Αν και πιστευω οτι 1079 θα ειναι οι αιτησεις για το 90% αλλα πρεπει να το εξακριβωσουμε εξαλλου ο κουτρουμπελης λεει ακομα δεν το εχει διασταυρωσει αλλα πιστευω θα διασταυρωθει
Stelios

Δημοσίευση από Stelios »

Ειμαι με 10% και εχω βγαλει 15.320 τι λετε εχω ελπιδες;:/
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας

Λενε οτι η βαση του 10% θα ειναι μεταξυ 15600-15800 αλλα ποτε δεν ξερεις. Θα μου πεις βεβαια αυτο που λεγεται με αυτο που θα γινει απεχει πολυ. Εγω πιστευω εχεις καλες πιθανοτητεςΕικόναΦιλε εκει που εδωσες ΠΚΕ μπορεις να μας πεις τι βαθμους ακουγες με 90%; Εικόνα
Stelios

Δημοσίευση από Stelios »

Εγω εδωσα Θεσσαλονικη και σε σχεση με αλλες χρονιες τα ατομα ηταν πολυ λιγοτερα. Οι βαθμοι που επαιζαν για 90% ηταν παντως κατω απο 15.000
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας

Καλημερα! Ολα κατω απο 15.000 (μια χαρα Εικόνα) Ποσα περιπου ατομα δηλαδη; Η πληθωρα των βαθμολογιων σε ποιο διαστημα βρισκοταν?
Stelios

Δημοσίευση από Stelios »

Καλημερα! Στα αθληματα για παραδειγμα ημασταν πανω κατω 70 ατομα. Σε 2 ωρες ειχαμε τελειωσει. Τωρα ακριβως δε θυμαμαι που κυμαινονταν οι βαθμολογιες να σου πω. Αντε να δουμε και εμεις με το 10% τι θα κανουμε Εικόνα
Άβαταρ μέλους
POLICEMANIA
Λοχίας
Λοχίας

Στο περιπου ρε συ εννοουσα , σε τι φασμα ας πουμε. Τελος παντως αφου δεν ξερεις οκ Εικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες