Bάσεις - μόρια Αστυνομικών Σχολών (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
mesogia asa 3
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από mesogia asa 3 »

Στο edu4u υπαρχει μια αναφορα που λεει οτι αν παρουμε τηλεφωνο κλαδο οργανωσης και ανθρωπινου δυναμικου θα μας πουν τις ενεργες αιτησεις ισχυει; Σε ποιο απο ολα τα τηλεφωνα που εχει να παρουμε; http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=424&Itemid=96 Εδω εχει τα τηλεφωνα το ξερει κανενας; Υποψηφια στην ομαδα 160 ημουν μπορει ομως φαινετε να μην πιανεις αξιωματικων αλλα αστυφυλακων εισαι μεσα σιγουρα
Άβαταρ μέλους
observer
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από observer »

Προφανως στα τηλεφωνα του κλαδου οργανωσης και ανθρωπινου δυναμικου! Λογικα πλεον εχουν το συνολο των επιτυχοντων στις Π. Κ. Ε καθως ο στρατος εχει τελειωσει αρκετες μερες! Να σημειωσω οτι εμας μας ενδιαφερει ο αριθμος του 90% γελ και οχι επαλ και 10%! Μια απορια στο σαιτ της σσε δημοσιευτηκαν τα αποτελεσματα των ομαδων 140-170, τις ομαδες 100-130 γιατι δεν τις δημοσιευσαν;
anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από anaktas »

observer έγραψε:Προφανως στα τηλεφωνα του κλαδου οργανωσης και ανθρωπινου δυναμικου! Λογικα πλεον εχουν το συνολο των επιτυχοντων στις Π. Κ. Ε καθως ο στρατος εχει τελειωσει αρκετες μερες! Να σημειωσω οτι εμας μας ενδιαφερει ο αριθμος του 90% γελ και οχι επαλ και 10%! Μια απορια στο σαιτ της σσε δημοσιευτηκαν τα αποτελεσματα των ομαδων 140-170, τις ομαδες 100-130 γιατι δεν τις δημοσιευσαν;
Οι Πκε στην ΣΣΕ εχουν τελειωσει απο τις 8 ιουλιου. Τωρα τα αποτελεσματα δημοσιευονταν κατα την διαρκεια τους και συγχρονως κατεβαζαν τα αρχεια αποτελεσματων των παλιων ομαδων για να ανεβασουν αυτα των νεων. Αρα αυτα που ειναι ανεβασμενα ειναι οτι εμεινε απο τις τελευταιες ομαδες. Ολα τα αποτελεσματα ανεβηκαν αλλα μαλλον δεν τα προλαβες...

Amat victoria curam
Άβαταρ μέλους
observer

Οκ ευχαριστω. Απλα αν εξαιρεσουμε την σμυ που δεν τα εχει δημοσιευσει σε ολες τις αλλες ειναι ολα ανεβασμενα αν δεν κανω τρομερο λαθος! Εσυ που εδωσες στο στρατο (;) αν θες δωσε μας μια εικονα για τι επαιζε για αστυνομια απο εκει. Ατομα-μορια αν καποιοι δεν την βαζαν η την βαζαν τελευταια λογω διετιας κτλπ.
anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από anaktas »

Εγω έδωσα ΠΚΕ στη ΣΣΕ. Τώρα, για ΕΛ. ΑΣ απο την σειρά μου (130) ήταν από ό, τι θυμάμαι καμιά 10-13 άτομα και όλοι έπιαναν αστυφυλακων. Πάντως οι στρατιωτικές ήταν πρώτη τους επιλογή... Για μόρια το μεγαλύτερο που άκουσα ήταν γύρω στο 17500 (από το σύνολο των υποψηφίων, όχι μονο για ελ. Ας)
Amat victoria curam
Άβαταρ μέλους
observer

Επιαναν αστυφυλακων ολοι; Δηλαδη ολοι ειχαν 16+ στο 5ο πεδιο! Σε ευχαριστω.
ΜΙΧΑΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΗΣ »

Στο edu4u ανεβηκε οτι οι ενεργες αιτησεις ειναι 1079 για αστυφυλακων 90%, με αυτο το δεδομενο με 16774 που εχω νομιζω την εχω καθαρισει
anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από anaktas »

observer έγραψε:Επιαναν αστυφυλακων ολοι; Δηλαδη ολοι ειχαν 16+ στο 5ο πεδιο! Σε ευχαριστω.
Ετσι μου ελεγαν αυτοι και για κει τους κοβω αφου μου λεγαν για 15000 μορια περιπου χωρις ΑΟΘ, τωρα αν οντως την πιανουν θα δειξει...

Amat victoria curam
Άβαταρ μέλους
observer

ΜΙΧΑΛΗΣ έγραψε:Στο edu4u ανεβηκε οτι οι ενεργες αιτησεις ειναι 1079 για αστυφυλακων 90%, με αυτο το δεδομενο με 16774 που εχω νομιζω την εχω καθαρισει
μαλιστα. Καλα δεν ειναι και θεσφατο οτι ανεβαινει στο συγκεκριμενο σαιτ. Παρολα αυτα νομιζω ειναι ενας λογικος αριθμος ο οποιος συμπιπτει με αυτα που εγραψα και εγω στην σελιδα 14 του θεματος αυτου (στηριζομενος στο τριημερο μου στις ΠΚΕ της αστυνομιας +στις περιγραφες των συνυποψηφιων για τις υπολοιπες μερες ΠΚΕ αστυνομιας+στα δημοσιευμενα αποτελεσματα επιτυχοντων απο τις στρατιωτικες). Εσυ παντως μιχαλη και ιδιες αιτησεις να ηταν με περσυ (2100 παλι συμφωνα με πληροφοριες) στο 90% και τα μισα (290) απο περσυ ατομα υποθετικα να επαιρνε παλι μεσα ησουν! Στο 4 πεδιο τι μορια εχεις; Εχεις βαλει στρατιωτικες πανω απο την αστυφυλακων;
Υποψηφια

Δημοσίευση από Υποψηφια »

Ξερουμε μηπως και πόσοι ειναι οι υποψηφιοι για την αξιωματικων; Μπορεις να μου στειλεις το link Απο το edu4u;
ΜΙΧΑΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΗΣ »

Ναι φιλε εχω βαλει σμυ-σμυν πανω απο αστυφυφλακων με 15528 αλλα θεωρω οτι δυσκολα τις πιανω με την μεγαλη μειωση εισακτεων (ειδικα στην σμυ εγινε χαμος. Ετσι παω αστυφυλακων που την εχω σιγουρη. Μονο τα 2 χρονια με χαλανε.
ΜΙΧΑΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΗΣ »

Δεν ελεγε για αξιωματικων αν δεν κανω λαθος. Κοιτα ομως και εσυ για να εισαι σιγουρη. Αν πας edu4u ειναι στην αρχικη σελιδα το θεμα.
Άβαταρ μέλους
observer

ΜΙΧΑΛΗΣ έγραψε:Ναι φιλε εχω βαλει σμυ-σμυν πανω απο αστυφυφλακων με 15528 αλλα θεωρω οτι δυσκολα τις πιανω με την μεγαλη μειωση εισακτεων (ειδικα στην σμυ εγινε χαμος. Ετσι παω αστυφυλακων που την εχω σιγουρη. Μονο τα 2 χρονια με χαλανε.
εγω θεωρω οτι μπαινεις και σμυ και σμυν και ανετα. Αν δεν ηταν η διετια θα την εβαζες (αστυφυλακων) 1 επιλογη η εστω πιο ψηλα απο σμυ , σμυν; Που εδωσες ΠΚΕ; Ακουσες αναλογες περιπτωσεις να την βαλαν τελευταια η που δεν την βαλαν και καθολου για αυτο (2ετης αναμονη) το λογο;
Άβαταρ μέλους
observer

Υποψηφια έγραψε:Ξερουμε μηπως και πόσοι ειναι οι υποψηφιοι για την αξιωματικων; Μπορεις να μου στειλεις το link Απο το edu4u;
ολοι βαζουν αξιωματικων αστυφυλακων κολλητα στο μηχανογραφικο και...13 να εχουν Εικόνα, το αντιστροφο μπορει να συμβει καποιοι (πολυ λιγοι) απο αυτους που καναν αιτηση και περασαν τις ΠΚΕ να εχουν δηλωσει μονο αξιωματικων.
mesogia asa 3
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από mesogia asa 3 »

Φιλε μιχαλη μπορει να εχουν παρει φετος λιγοτερα ατομα σε ΣΜΥ και ΣΜΥΝ δεν θελω να σου χαλασω αυτα που λες αλλα με 15528 πιανεις ανετα ΣΜΥ ΟΠΛΑ και ΣΜΥΝ αφου το 2012 η βαση ηταν 14372 για ΣΜΥ ΟΠΛΑ και 14723 για ΣΜΥΝ οποτε λογικα εισαι μεσα στο στρατο. Φιλε observer αυτο για τις ενεργες απο το edu4u πως θα δουμε αν αληθευει;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες