Σώτος έγραψε:Φίλε Πάνο με τρόμαξες... Είμαι από Θεσσαλονίκη και δίνω αύριο ψυχοτεχνικά... Και είδα ότι εσύ έδωσες σήμερα και τρόμαξα... Λογικά είσαι από άλλη πόλη ε;
Nαι λάθος μου, ήταν αυτοί οι νομοί Αλεξανδρούπολης, Άρτας, Γρεβενών, Δράμας, Ημαθίας, Κέρκυρας και Ορεστιάδας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας και Χαλκιδικής.76 άτομα.
Φιλε s95 εγω εδωσα πκε στην ΣΣΕ και γενικα απο οτι ειχα ακουσει λιγοι ηταν με 10% γενικα και συγκεκριμενα για αστυνομια ενα παιδι μονο γνωρισα με 18 και κατι που δεν ειχε δηλωσει το 2012 αστυφυλακων ολοι οι υπολοιποι ηταν με 10% για στρατιοτικες
Εγω παλι που εδωσα στην ΣΙ με 10% δεν ειδα κοσμο γενικα παρα μονο ενα ατομο το οποιο αν θυμαμαι καλα κόπηκε λογω προβλήματος υγειας και εδινε για στρατο μονο.
david7 έγραψε: Πριν λιγο τελειωσα τα ψυχοτεχνικα... Περιπου 80 άτομα απο Θεσσαλονίκη... Για άντρες μιλαω. Οι βαθμοι 13-15...
Φίλε ήταν και στην θες-νικη μείωμένει η προσεύλευση φέτος; Στην Αθήνα ήταν σχεδον τα μισα άτομα λένε. Στα αγωνισματα εκει μαθατε τιποτα αν κοβουν οσουν δεν εχουν τα ορια;10% ΕΠΑΛ είχε πολλους ή δεν ακουσες?
Παιδια σημερα αθηνα... Απο 400 ατομα συμετοχη 90 ατομα... Παντα για δυτικη αττικη και πειραια... Στην αλλη επιτρςπη δεν ξερω... Απο 90 πολλοι με 10% και ελαχιστοι με 90%...
Παιδια εσεις που δωσατε σε στρατιωτικες σχολες θελω να μου απαντησετε σε ενα ερωτημα. Τι ποσοστο απο τους υποψηφιους δηλωναν και αστυνομια; Π. Χ αν ησασταν 100 οι 30; Το ρωταω γιατι θελω να δω ποσοι απο τους 350 που μενουν εξω απο στρατο (σχετικα με περσυ) θα ερθουν αστυνομια