Bάσεις - μόρια Αστυνομικών Σχολών (2013)
Έχω βαλει πρωτη σχολή την αξιωματικών και δεύτερη την αστυφυλάκων
Αυτο δεν λεγεται ψηλα, αυτο λεγεται πρωτη (και αποκλειστικη με τα μορια σου πολυτεκνος με 15.850) επιλογη φιλε κωστα! Περσυ στα αγωνισματα διεπιστωσα ιδιοις ομμασι πως περνουσαν κοσμο εκτος οριων, μηπως πρεπει να στειλουμε κανα μειλ στο υπουργειο να μην επανληφθει το ιδιο φαινομενο; Αν περασαν υποθετικα και προσεγγιστικα 100 απο τους 580 περσυνους με καποια παρατυπια διαμορφωσαν την βαση κατα 400-500 μορια πανω απο οτι θα ηταν! Εγω θα στειλω παντως, οποιος ηταν περσυ και τα ειδε ας στειλει και αυτος, μηπως επιτελους τηρηθουν τα νομιμα ορια και το αυτονοητο στην Ελλαδα.
Τι λέτε για τη βάση ρε παιδιά; Λέτε να πέσει αρκετά; Τι ζήτηση υπάρχει; Τι ακούτε?
Ρε παιδια τι πιο πολλες αιτησεις υπαρχουν... ; Περισυ οι αιτησεις για αστυνομια σε ολη την Ελλαδα ηταν πανω απο 4000 και φετος ειναι καπου 2800... Απο την αστυνομια ενας γνωστος μας μου το ειπε που ειναι μεσα στα πραγματα... Και λετε οτι ειναι πιο πολλες... ; Ολοι σκεφτονται τα δυο χρονια αναμονης...
Στη ΓΑΔΑ που πηγα την περασμενη βδομαδα υπηρχαν γυρω στα 4-5 ντοσιε με αιτήσεις... Δε ξερω για ποσα ατομα μιλαμε αλλα δε μου φανηκαν παρα πολλες...
Βαγγελη αν ισχυει αυτο που λες προκειται για απιστευτη μεισωση αιτησεων, φιλε αλεξη στην γαδα ησουν δεν ρωταγες ποσες αιτησεις γιναν περσυ-φετος;
Για το 10% ποσο περιπου λετε να παει η γενικη σειρα αστυφ με 43 ατομα; Υπαρχει περιπτωση να πεσει?
- Cptmcdonald
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 28
Παιδες εγω χαλανδρι που πηγα τελευταια μερα ειχαν παει 15 ατομα. Ο Μοναδικός εκ των οπίων πολύτεκνος ημουν εγω.
Φιλε υποψηφιε... Τσεκαρισμενα τα ποσοστα που ειπα... Ολοι σκεφτονται τα δυο χρονια αναμονης...
Δημος με 300.000 ατομα ειχε μονο 15 αιτησεις; Αδυνατω να το πιστεψω ειναι η αληθεια αν και μακαρι!
- Cptmcdonald
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 28
υποψηφιος έγραψε:Δημος με 300.000 ατομα ειχε μονο 15 αιτησεις; Αδυνατω να το πιστεψω ειναι η αληθεια αν και μακαρι!
Ετσι ειπε ο αξιωματικός υπηρεσίας... Τωρα αν μου ειπε ψέματα η με δούλευε δεν ξερω
AΠό τις ΠΚΕ πάντως φαίνεται ότι δεν είναι πολλοί στην Αθήνα ούτε στη Θεσσαλονίκη.
επειδη ειναι μια λιγοτερη μερα σε αθηνα και θεσσαλονικη απο περσυ; Και το 2010 ηταν 10 μερες αθηνα και αλλες 10 θεσσαλονικη αρα δεν νομιζω πως λεει κατι αυτο το γεγονος!panos2171 έγραψε:AΠό τις ΠΚΕ πάντως φαίνεται ότι δεν είναι πολλοί στην Αθήνα ούτε στη Θεσσαλονίκη.
Παιδια ειμαι με το σύστημα του 10%. Δεν εχω κανει καμία αίτηση για την αστυνομια οσων αφορα τα χαρτιά, αλλα θα ήθελα να συμπληρωσω την σχολη. Γινεται να περασω τα αθληματα μετα η και αν περασω κοβομαι επειδη δεν θα εχω παρουσιαστει στα αθληματα. Ρωταω γιατι το μηχανογραφικο δινει τετοια δυνατοτητα.
Καλησπερα παιδια.12 αιτησεις στον δημο καλλιθεας,4 στον δημο νεας σμυρνης.15 στο δημο παλαιου φαληρου. επισης, επικοινωνησα με το τμημα καταταξης της ελ. ας και μου ανεφεραν οτι οι αιτησεις ειναι σαφως μειωμενες απο περυσι[περιπου 2.500 εναντι ανω των 3.500 περιπου χιλιαδων περυσι]. ολα συνηγορουν στο να πεσουν αισθητα οι βασεις για τις αστυνομικες καθως 1]μειωμενη ζητηση 2]σταθερη προσφορα 3]πιο δυσκολα θεματα και χειροτεροι βαθμοι που προκυπτουν και απο τα στατιστικα. η εκτιμηση μου ειναι οτι η βαθμολογια θα κυμανθει στις 15.300.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες