Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Anonymous
Δημοσίευση
από Anonymous » Παρ Φεβ 06, 2009 9:13 am
παρουσιαζομαι θηβα στις 12 και προσπαθω να βρω τροπο να κανω λιγη δουλεια για όσο καιρό θα ειμαι εκει
αν μου φερουν ενα μικρο λαπτοπ 10" στο πρωτο επισκεπτηριο να το εχω μονο στο κψμ , θα υπαρχει προβλημα;
υπαρχει ελευθερος χρονος καθε μερα; Και μιση ωρα μου αρκει
yandr
Στρατάρχης Posts in topic: 1
Δημοσίευση
από yandr » Παρ Φεβ 06, 2009 1:17 pm
Αν θες να το ψάχνεις σε καταβλυσμούς τσιγγάνων πάρ'το. Μην παίρνετε πράγματα αξίας μαζί σας. Από εκεί και πέρα, μπες με το καλό στο Κέντρο Εκπαίδευσης και θα δεις αν υπάρχει χρόνος και διάθεση για laptop.
Anonymous
Δημοσίευση
από Anonymous » Παρ Φεβ 06, 2009 2:03 pm
george89 έγραψε: παρουσιαζομαι θηβα στις 12 και προσπαθω να βρω τροπο να κανω λιγη δουλεια για όσο καιρό θα ειμαι εκει αν μου φερουν ενα μικρο λαπτοπ 10" στο πρωτο επισκεπτηριο
Ουτε για αστειο...
epimaxos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος Posts in topic: 1
Επάγγελμα: Αρχαιολόγος
Δημοσίευση
από epimaxos » Παρ Φεβ 06, 2009 5:24 pm
Φίλε george89 , μου φτιάχνεις τη μέρα! :-D Αλλά κάποιος άλλος σε ξεπέρασε... Εκείνος που ήθελε να φέρει και το κουνελάκι του μαζί! Χαχαχα! Μην παρεξηγείσαι... Πλακα κανω. Κι άλλοι αφήνουμε σοβαρές δουλειές πίσω μας για να υπηρετήσουμε... Είναι μεγάλη καθυστέρηση ο στρατος...
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες