Βάσεις - μόρια για ΣΣΕ (2013)
Λεπτά με 16465 μορια να μπω σσε οπλα.. δεν ειμαι καμία ειδική κατηγορία.. ευχαριστω πολυ
Δεν νομιζω να ανέβει τόσο πολύ, δηλαδή μέχρι 16500, ίσως ανέβει λίγο αλλά όχι τόσο! Και το 2011 εξάλλου μειώθηκαν κατά 10% οι εισακτέοι και η βάση πήγε στα 15737, επειδή τα θέματα ήταν δύσκολα, πόσο μάλλον τώρα που οι επιδόσεις ήταν χειρότερες
Σ έγραψε:Λεπτά με 16465 μορια να μπω σσε οπλα. Δεν ειμαι καμία ειδική κατηγορία. Ευχαριστω πολυ
με την περσινη βάση γεν. Σειρά στα 16150 είσαι μέσα. Τώρα για φέτος μάλλον οριακά είσαι, λόγω σχεδόν σίγουρης ανόδου της βάσεως...
Amat victoria curam
Ευχαριστω πολυ κι εγω ελπίζω πως έστω και οριακά θα μπω... καλη επιτυχία σε όλους όσους δίνουν ενόσω όσοι τι αξίζουν πραγματικά και κουραστηκαν γι αυτο να τα καταφέρουν να μπουν...
Σ έγραψε:Ευχαριστω πολυ κι εγω ελπίζω πως έστω και οριακά θα μπω... Καλη επιτυχία σε όλους όσους δίνουν ενόσω όσοι τι αξίζουν πραγματικά και κουραστηκαν γι αυτο να τα καταφέρουν να μπουν...
πολύ ορθά τα λές. Καλή μας επιτυχία (όντας και γώ υποψήφιος!)

Amat victoria curam
Παιδια βοηθηστε με εχω πολυ αγχος. εχω βγαλει στο 4ο πεδιο 16439 και δεν ξερω μηπως η βαση στη ΣΣΕ ανεβει τοσο...
νικος Φ έγραψε:Παιδια βοηθηστε με εχω πολυ αγχος. Εχω βγαλει στο 4ο πεδιο 16439 και δεν ξερω μηπως η βαση στη ΣΣΕ ανεβει τοσο...
Εφόσον μιλάς για ΣΣΕ ΟΠΛΑ (βάση 2012 γεν. Σειρά 16150) τότε ναι οριακά είσαι μέσα αλλά για ΣΣΕ ΣΩΜΑΤΑ (βάση 2012 γεν. Σειρά 17771) δεν νομίζω
Από κει και πέρα είσαι, όπως όλοι μας, εν αναμονή των βάσεων για φέτος... Δηλαδή καλά τέλη Αυγούστου!
Amat victoria curam
(Ανακτα) γιατι πιστευεις πως ο νικος φ με 16439 θα μπει οριακα. Πως εισαι σιγουρος πως θα ανεβει τοσο η βαση; Δεν σε αμφισβητω απλα πιστευω πως ακομα και παιδια με 16300 και με 16250 εχουν ελπιδες να μπουν σσε...
θοδωρος Α έγραψε: (Ανακτα) γιατι πιστευεις πως ο νικος φ με 16439 θα μπει οριακα. Πως εισαι σιγουρος πως θα ανεβει τοσο η βαση; Δεν σε αμφισβητω απλα πιστευω πως ακομα και παιδια με 16300 και με 16250 εχουν ελπιδες να μπουν σσε...
Μαζί σου είμαι Θόδωρε, αλλά κοίτα, η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η ΣΣΕ όπλα θα κυμανθεί γύρω στο 16400 με 16500 γεν. Σειρα λόγω της μεγάλης μείωσης στους εισακτέους, οπότε δεν θέλω να δίνω ψεύτικες ελπίδες σε κάποιον λέγοντας του οτι σίγουρα είναι μέσα. Από κει και πέρα μακάρι να βγώ ψεύτης και να μην ανέβει τόσο η βάση.
Όπως λες, όλοι όσοι είναι πάνω από την περσινή βάση έχουν ελπίδες. Εν αναμονή λοιπόν...
Amat victoria curam
Συμφωνώ κι εγω με τον ανακτας καλύτερα να βλέπεις την μέγιστη δυνατή βαση παρα την μικρότερη... εσύ ΘΟΔΩΡΟΣ Α ποσά έχεις;
Προβλέποντας ένα χείριστο σενάριο ανόδου της βάσης στο 16500 θα δεχτείς πιο εύκολα ένα πιθανόν ηπιότερο στο μέλλον πχ η βάση να παραμείνει ίδια +- 50 

Amat victoria curam
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
Θα ηταν αρκετα δυσκολο η βαση να σκαρφαλωσει στα 17.000 για ΣΣΕ-Οπλα;
- christos78
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Παιδια αν θελετε μια συμβουλη, μην περιμενετε εκτιμησεις απο κανεναν. Μπορει να πανηγυρισετε στιγμιαια (πχ με το 16430 του edu4u) αλλα μπορει να δειτε κατι τελειως διαφορετικο σε 25 περιπου μερες. Χαρακτηριστικα παραδειγματα ειναι η περσινη εκτιμηση του edu4u για σσε οπλα γενικη σειρα (κοντα στα 15700 ενω ηταν 16150) και οι εκτημησεις των εφημεριδων για την αστυφυλακων περσυ (που ελεγαν "μπορει να αγγιξει και τα 15000" ενω πηγε 15876). Τεσπα δεν θελω να πω κατι για την αστυφυλακων απλα μην επαναπαυεστε...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
Καλα τα λες! Οι βασεις ειναι απροβλεπτες! Δεν πρεπει να ακουμε και να δεχομαστε μονο αυτα που μας αρεσουν.(απο αποψη βασεων παντα)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες