Προκήρυξη Σωφρονιστικών Υπαλλήλων (2013)
- giannis1988
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Παιδες η προκυρηξη θα βγει μετα το πάσχα
dimitris mak έγραψε:Η τροικα μας λεει να κανουμε τα αυτονοητα που επρεπε να ειχαμε κανει 30 χρονια πριν και καποιοια δεν επρεπε να τα ειχαμε κανει καθολου. Οκ σιγουρα δεν ειναι καλο να υπαρχει τροικα στον τοπο μας και σε καθε χωρα αλλα απο την στιγμη που ο λαος δεν κανει την αλλαγη να δουμε αν μπορει να γινει κατι διαφορετικο καλα να παθουμε... Γιατι την πληρωνουμε και οι υπολλοιποι. Ας κλεισουμε τα κομματικα εδω και να συνεχισουμε με νεα απο την προκηρυξη. Αν εχουμε.
Συγνώμη αγαπητέ αλλά μπαίνω να ενημερωθώ για την προκήρυξη και δεν άντεξα! Με έσκασες! Ενω (υποθέτω) είσαι άνεργος, δεν είσαι καλά οικονομικά και ψάχνεις μια σταθερή δουλειά Στο Δημόσιο (με την απολύτως καλή Έννοια), Κάθεσαι και λές χαζομάρες για να μην εκφραστώ αλλιώς για τρόϊκα και βλακείες. Η τρόϊκα θέλει ανταγωνιστικό ιδιωτικό τομέα με 490 ευρώ. Πήγαινε να δουλέψεις εκεί και άσε μας ήσυχους. Λάθος δουλειά ψάχνεις, σε λάθος χώρο. Άντε μπράβο. Σαν τους κομουνιστές (της βουλής) που μένουν σε πισίνες και πάνε τα παιδιά τους σε κολέγια! Αν υποστηρίζεις κάτι να είσαι μάγκας αγαπητέ και να έχεις τα άντερα να το υποστηρίζεις. Όχι να θέλεις να βολευτείς Δημόσιο, και να λές μπούρδες οτι γουστάρεις τρόΙκα...
Εγώ για να σου λύσω την απορία είμαι ιδιωτικός υπάλληλος.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 34
giannis1988 έγραψε:Παιδες η προκυρηξη θα βγει μετα το πάσχα
Και που το ξερεις φιλε;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 26
Δώσε μας κάτι να σε πιστέψουμε φίλε μου
- giannis1988
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Σωφρονιστικος μου το ειπε μεχρι τον σεπτεμβριο υπολογιζουν να βγει... Οποτε μπορει να πάμε και μετά το καλοκαίρι
-
Εδώ ο ίδιος ο υπουργός δεν ξέρει καλά καλά πότε βγαίνει θα ξέρει ο σωφρονιστικός; Μην λες ανυπόστατα πράγματα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 14
Τι να μας πει ο υπουργός μωρέ, φυσικά και θα πιστέψουμε τον σωφρονιστικό υπάλληλο, μόνο αν δώσει το οκ ο συγκεκριμένος θα βγει η προκήρυξη, πες μας φίλε Γιάννη σε ποιο σωφρονιστικό κατάστημα εργάζεται να του στείλουμε καμία τούρτα να τον γλυκάνουμε για να βγει επιτέλους η προκήρυξη... 

-
Α ρε greek χιουμοράκι τρελό είσαι 

θα φέρουν άτομα με κινητικότητα. Ο φιλος εχει πιασει αλλες εποχες δουλεια.giannis1988 έγραψε: Σωφρονιστικος μου το ειπε μεχρι τον σεπτεμβριο υπολογιζουν να βγει... Οποτε μπορει να πάμε και μετά το καλοκαίρι
Bαρώνος με το συμπάθειο κιόλας αλλά τι δεν καταλαβαίνεις?200 άτομα θα είναι με κινητικότητα και 500 άτομα θα είναι νεοπροσληφθέντεςBARONOS0 έγραψε:θα φέρουν άτομα με κινητικότητα. Ο φιλος εχει πιασει αλλες εποχες δουλεια.giannis1988 έγραψε: Σωφρονιστικος μου το ειπε μεχρι τον σεπτεμβριο υπολογιζουν να βγει... Οποτε μπορει να πάμε και μετά το καλοκαίρι
η προκήρυξη θα είναι στα πλαίσια της αποκατάστασης των υπάλληλων που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Άλλαξαν οι εποχές.MIKE84 έγραψε:Bαρώνος με το συμπάθειο κιόλας αλλά τι δεν καταλαβαίνεις?200 άτομα θα είναι με κινητικότητα και 500 άτομα θα είναι νεοπροσληφθέντεςBARONOS0 έγραψε:θα φέρουν άτομα με κινητικότητα. Ο φιλος εχει πιασει αλλες εποχες δουλεια.giannis1988 έγραψε: Σωφρονιστικος μου το ειπε μεχρι τον σεπτεμβριο υπολογιζουν να βγει... Οποτε μπορει να πάμε και μετά το καλοκαίρι
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Ας περιμενουμε να δουμε τι θα γινει. Απο εδω και μερα μονο αρθα και οτι ακουμε στην τηλεωραση θα γραφουμε, τιποτα αλλο. Σας παρακαλω.
αυτοι που ειναι σε διαθεσημοτητα και οι επιορκοι φευγουν απο το δημοσιο και αντικαθηστοντε με καινουργιους... Με νεες προκυρηξεις. ΟΙ πλεοναζοντες μπορει να μετακινηθουν
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Στην τηλεοραση μιλησε για 2000 επιορκους που θα απολυθουν και 12.500 που μαλλον θα μπουν στην κινητικοτητα. Φιλε μαεστρο δεν μπορω να ανοιξω το λινκ σου.
Ρε καρντάσια! Η τηλεόραση σήμερα είπε για 12.500 θέσεις με κινητικότητα στο δημόσιο. Οπότε η λογική λέει ότι πρώτα πρέπει να ολοκληρωθούν οι μετακινήσεις των ήδη υπάρχων δημοσίων υπαλλήλων ώστε να γίνει η ανακατομή προσωπικού και μετά Θα έρθουν Και οι προκυρήξεις. Και επειδή στην Ελλάδα βρισκόμαστε και όλα αυτά προχωράνε Με ρυθμούς χελώνας, καλό καλοκαίρι! Όταν θα ακούσετε στις τελεοράσεις σας ότι Ολοκληρώθηκε η κινητικότητα, τότε Να ετοιμάζεστε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες