ΟΠΚΕ - Όμαδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος
Να ρωτησω λίγο εγώ δηλωσα οτι θέλω να συμμετασχω στην εκπαίδευση αλλά το μετανιωσα είναι δυνατόν να την ακυρωσω κάπως;
ναι μπορεις να μην πας στο σχολειο που ειναι 12 μερες κ εγω το μετανιωσα αλλα θα παω για την εμπειρια κ μονο για το σχολειοgreek92 έγραψε:Να ρωτησω λίγο εγώ δηλωσα οτι θέλω να συμμετασχω στην εκπαίδευση αλλά το μετανιωσα είναι δυνατόν να την ακυρωσω κάπως;
Δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα αν ΔΕΝ πάω δλδ κάποια αναφορά κτλ;
κοιτα πας σε ειδικη υπηρεσια αρα πας μονο με την θεληση σου και επειδη υπαρχει ηδη τεραστεια προσφορα ατομων που επιθυμουν να πανε στην οπκε δεν θαχεις κανενα προβλημαgreek92 έγραψε:Δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα αν ΔΕΝ πάω δλδ κάποια αναφορά κτλ;
Οκ σευχαριστω πολύ
νομιζω πως για την εκπαιδευση για το ποσοι και ποιοι θα την παρακολουθησουν θα προηγηθει συνεντευξη οποτε εκει λες πως το μετανιωσες κ ολα ειναι μια χαρα αλλιως παρε ενα τηλ στην γραμματεια της οπκε στην ΓΑΔΑ και ενημερωσε τουςgreek92 έγραψε:Οκ σευχαριστω πολύ
Καλησπερα παιδια, ξερει κανεις αν παρει ατομα η ΟΠΚΕ;
http://www.policenet.gr/portal/arthra-dimosieymata/2014/akerukhtos-polemos-ton-poleon-kai-tes-upaithrou-rolos-ton-opke.html
Καλησπερα κυριοι γνωριζει καποιος ή εχει ακουσει κατι αν παρει ατομα η οπκε;
Καλησπερα παιδια, εχει παει καποιος συναδρφος στην οπκε να μου δωσει καποιες πληροφοριες;
Καλησπερα, ξερει καποιος για οπκε;
Καλησπερα κ χρονια πολλα στους αγαπουλιδες. Δεν ακουσε κανεις για οπκε τιποτα;
Σε ποιες πόλεις υπάρχουν ΟΠΚΕ; Πόσα χρόνια μπορείς να είσαι σ αυτή την υπηρεσία; Υπάρχει όριο ηλικίας; Αν είσαι ΟΠΚΕ σε μια πόλη και πάρεις μετάθεση σε άλλη πόλη συνεχίζεις να είσαι ΟΠΚΕ και στην πόλη που θα μετατεθείς; Υ. Γ: Δεν έχω καμία σχέση με την αστυνομία. Ρωτάω από ενδιαφέρον
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 4
lionslaw έγραψε:Σε ποιες πόλεις υπάρχουν ΟΠΚΕ; Πόσα χρόνια μπορείς να είσαι σ αυτή την υπηρεσία; Υπάρχει όριο ηλικίας; Αν είσαι ΟΠΚΕ σε μια πόλη και πάρεις μετάθεση σε άλλη πόλη συνεχίζεις να είσαι ΟΠΚΕ και στην πόλη που θα μετατεθείς; Υ. Γ: Δεν έχω καμία σχέση με την αστυνομία. Ρωτάω από ενδιαφέρον
Η ΟΠΚΕ υπαρχει σχεδον παντου ενδεικτικά να σου πω κάποιες συγκεκριμένες είναι στην Ηπειρο (λογο του Οτι είναι παραμεθόριος και υπάρχει αυξημένη εγκληματικότητα απο ληστές και εμπόρους ναρκωτικων που παιρνάν τα σύνορα παράνομα), Κρήτη (θυμίσου τα ζωνιανά τότε που ήταν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ), Θεσσαλία (λόγω των φυλακών δομοκού, τρικάλων κτλ), Θεσσαλονίκη, Αθήνα και οπουδήποτε αλλου υπάρχει αυξημένη εγκληματικότητα.
Σε ευχαριστώ πολύ. Για τα αλλα ερωτήματα που έθεσα γνωρίζεις;Terminator έγραψε:Η ΟΠΚΕ υπαρχει σχεδον παντου ενδεικτικά να σου πω κάποιες συγκεκριμένες είναι στην Ηπειρο (λογο του Οτι είναι παραμεθόριος και υπάρχει αυξημένη εγκληματικότητα απο ληστές και εμπόρους ναρκωτικων που παιρνάν τα σύνορα παράνομα), Κρήτη (θυμίσου τα ζωνιανά τότε που ήταν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ), Θεσσαλία (λόγω των φυλακών δομοκού, τρικάλων κτλ), Θεσσαλονίκη, Αθήνα και οπουδήποτε αλλου υπάρχει αυξημένη εγκληματικότητα.lionslaw έγραψε:Σε ποιες πόλεις υπάρχουν ΟΠΚΕ; Πόσα χρόνια μπορείς να είσαι σ αυτή την υπηρεσία; Υπάρχει όριο ηλικίας; Αν είσαι ΟΠΚΕ σε μια πόλη και πάρεις μετάθεση σε άλλη πόλη συνεχίζεις να είσαι ΟΠΚΕ και στην πόλη που θα μετατεθείς; Υ. Γ: Δεν έχω καμία σχέση με την αστυνομία. Ρωτάω από ενδιαφέρον
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης