ΟΠΚΕ - Όμαδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος
7Η Σειρα ειμαι και ειμαι Αθηνα
Η ΟΠΚΕ εχει στρατιωτικα ΄ (πολεμικά) όπλα;
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Ναι εχει G3A3
Ευχαριστω φιλε. Βαρύ οπλο...
Καλημέρα, τι επιδόματα εχει η ΟΠΚΕ;
Εχει ε. Φ στην οπκε στην Αθηνα, γιατι στην επαρχια έχει πολλους
Εχει ε. Φ στην οπκε στην Αθηνα, γιατι στην επαρχια έχει πολλους
Αναμενομενο...
Επειδή διαβάζω αρκετές ανακρίβειες για την ΟΠΚΕ διευκρινίζω:1) Στην Ο. Π. Κ. Ε μέχρι στιγμής δεν υπηρετεί κανένας ειδικός φρουρός ούτε επίσημα ούτε με βύσμα. Ο φίλος που έκανε πρακτική στο Α. Τ Κολωνού ή είδε πρώην ειδικό φρουρό που έγινε αστυφύλακας ή βλέπει φαντάσματα.
2) Η Ο. Π. Κ. Ε δεν έχει κανένα επίδομα.
3) Μέχρι στιγμής η Ο. Π. Κ. Ε δεν χρησιμοποιεί G3A3 και εάν χρησιμοποιήσει στο μέλλον πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιήσει το G3A4.
4) Αν και έχω υπηρετήσει στον Ελληνικό Σρατό και είμαι και λίγο στρατό... Λος το ειδικές δυνάμεις ΔΕΑ κλπ δεν μου λέει και πολλά... Έχω δει αστυφύλακα πρώην ειδικό φρουρό που υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις που δεν μπορούσε να βγει από το περιπολικό. Επίσης έχω δει καλούς αστυφύλακες όπως και κακούς, έχω δει επίσης καλούς ειδικούς φρουρούς όπως γκάο στο μυαλό και ας είχαν περάσει από τις ειδικές δυνάμεις. Σημασία έχει να κόβει το μάτι και το μυαλό, όσα σχολεία και να βγάλεις όταν δεν κόβει το μυαλό δεν κάνεις τίποτα.
5) Η Ο. Π. Κ. Ε μέχρι τώρα είναι επιτυχημένη υπηρεσία χωρίς ειδικούς φρουρούς και ανθρώπους με πουλάδες αλλά με αρκετά έμπειρους αστυνομικούς.
2) Η Ο. Π. Κ. Ε δεν έχει κανένα επίδομα.
3) Μέχρι στιγμής η Ο. Π. Κ. Ε δεν χρησιμοποιεί G3A3 και εάν χρησιμοποιήσει στο μέλλον πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιήσει το G3A4.
4) Αν και έχω υπηρετήσει στον Ελληνικό Σρατό και είμαι και λίγο στρατό... Λος το ειδικές δυνάμεις ΔΕΑ κλπ δεν μου λέει και πολλά... Έχω δει αστυφύλακα πρώην ειδικό φρουρό που υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις που δεν μπορούσε να βγει από το περιπολικό. Επίσης έχω δει καλούς αστυφύλακες όπως και κακούς, έχω δει επίσης καλούς ειδικούς φρουρούς όπως γκάο στο μυαλό και ας είχαν περάσει από τις ειδικές δυνάμεις. Σημασία έχει να κόβει το μάτι και το μυαλό, όσα σχολεία και να βγάλεις όταν δεν κόβει το μυαλό δεν κάνεις τίποτα.
5) Η Ο. Π. Κ. Ε μέχρι τώρα είναι επιτυχημένη υπηρεσία χωρίς ειδικούς φρουρούς και ανθρώπους με πουλάδες αλλά με αρκετά έμπειρους αστυνομικούς.
Η οπκε φιλε θα παρει περιπου 50 φρουρους
Άλλο "θα πάρει" και άλλο ότι έχει φρουρούς νομίζω!
Έχει παρει εδω κ μια εβδομαδα φιλε μου. Εσυ είσαι στο σώμα
EΔώ και μία εβδομάδα έχει πάρει συνέντευξη από ειδικούς φρουρούς αλλά το θέμα έχει νομικό κώλυμα.
Φιλε δεν εχω ακουσει τιποτα απο μας παντως δεν μας εχουν ειδοποιήσει ακομα. Που υπηρετεις εσυ;
DELTA έγραψε:Φιλε δεν εχω ακουσει τιποτα απο μας παντως δεν μας εχουν ειδοποιήσει ακομα. Που υπηρετεις εσυ;
Απο όσο ξέρω, μην περιμένεις διαταγή μετακίνησης. Μέσω προτάσεων θα γίνει η μετακίνηση.
Θελω και μπορώ !
Σημερα το έμαθα και προσπαθω να βρω μια ακρη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης