Εγκατάσταση της ακροδεξιάς στην Ελλάδα

Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Pavlos K.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Pavlos K. »

kappa έγραψε:Άσε ρε μεγάλε, ανακάτευε και λίγο τον φραπέ, γιατί άμα βαριέσαι τόσο θα κόψει ο αφρός χαχαχ

Δεν γίνεται να κατηγορείς τους ακροδεξιούς και παρόλα αυτά να προσπαθείς να μειώσεις ή να προσβάλλεις ένα συνομιλητή σου ιδιαίτερα χωρίς καμία πρόκληση, όχι ότι ακόμα και σε την περίπτωση θα το δικαιολογούσα αλλά τσπ.

Όσο για το συγγεκριμένο παλικάρι αν και δεν χρειάζεται δικηγόρους, μπορεί να διαφωνούμε σε πολλά αλλά δεν μου φέρθηκε ποτέ άδικα χρησιμοποιώντας ορισμένα δικαιώματα που έχει.

Just my 2 cents
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όσο επικίνδυνοι είναι η Χ. Α άλλο τόσο είναι και ο Σύριζα, ποτέ δεν θα πάρει κανείς στα σοβαρά τον Τσίπρα, όλη η Ευρώπη γελάει μαζί του, πρέπει να καταλάβει ότι πλέον δεν είναι σε φοιτητικό κοινοβούλιο, τρανταχτό παράδειγμα ήτανε το άρθρο που ανέβασε ο yandr σε άλλο θέμα

τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι ο yandr είναι Πασοκ, τότε και εγώ είμαι Παναθηναϊκός από κούνια
Άβαταρ μέλους
kappa
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από kappa »

Μα εσύ αντί να συντονίζεις τις συζήτησεις τις αποσυντονίζεις.

Τα "ερωτήματα" δεν απευθύνονταν προσωπικά σε εσένα, οπότε ποιός ο λόγος του να απαντήσεις έτσι ; Αν βαριέσαι τόσο, γιατί να το γράψεις κιόλας χαχαχ Άντε, εκτίθεσαι...

Από κει και πέρα, ξέρεις που σε γράφω...
Απέχω και από το forum για ένα μήνα εθελοντικώς.

Κάτι νομίζεις μου`κανες, παλιοκομπλεξάρα χαχα. Παίρνεις "αξία" με το να κάνεις το νταή σ`ένα φόρουμ. Φυσικά είσαι και χρυσαυγίτης Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τα ερωτήματα δεν απευθύνονται σε εμένα, αλλά έμενα ειρωνεύτηκες
δεν θα απέχεις ένα μήνα μόνο, απλά δεν θα ξανά γράψεις διότι ο λογαριασμός σου θα διαγραφεί
Pavlos K.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Greek_Army έγραψε:Όσο επικίνδυνοι είναι η Χ. Α άλλο τόσο είναι και ο Σύριζα, ποτέ δεν θα πάρει κανείς στα σοβαρά τον Τσίπρα, όλη η Ευρώπη γελάει μαζί του, πρέπει να καταλάβει ότι πλέον δεν είναι σε φοιτητικό κοινοβούλιο, τρανταχτό παράδειγμα ήτανε το άρθρο που ανέβασε ο yandr σε άλλο θέμα

τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι ο yandr είναι Πασοκ, τότε και εγώ είμαι Παναθηναϊκός από κούνια

Και κλόουν να πάει στην Ευρώπη αν έχει ένα σοβαρό ποσοστό από πίσω του να του δείνουν @@ ότι και να πει θα ακουστεί και αναλόγως θα πράξουν. Είναι καθαρά θέμα δύναμης. Αν μας χριάζονται μέσα και σκάσει μύτη ο κλόουν και ζητήσει 100.000 νεροπίστολα αλλιώς φεύγουμε και έχει πίσω του μια σοβαρή πλειοψηφία να τον στηρίζει θα δεις την Μέρκελ να μιλάει στο κυνοβούλιο για νεροπίτολα.

Αν μας θέλουν έξω ο αρχιεπίσκοπος να πάει και να πει ότι παραδίδουμε γη και ύδωρ θα του φιλήσουν το χέρι και θα πάρει τα @@ τους στο τέλος αν δεν τους συμφέρει.

Το συμφέρον καθορίζει το αν θα ακούσουν το τι ακούνε ή όχι. Το πρόσωπο μπορεί να καθορίσει το πως θα το πουν, με χειροφίλημα ή με κλωτσιές η απάντηση θα είναι η ίδια.

Όσο για τον yandr, βγάζει τόσο μίσος απέναντι στο Σύριζα κάτι το οποίο μόνο από πασόκους την έχω δει Εικόνα.

Δηλαδή δεν είσαι βάζελος ;Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Για ρώτα τον να σου πει την γνώμη του για την Πασοκάρα... Εικόνα

Είμαι φόλα Ολυμπιακός.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
elias17
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από elias17 »

Μ'αρεσει που το κρατος θελει παταξη του παρεμποριου αλλα δεν κανει τιποτα. Μονο λογια. Μονο η χρυση αυγη βοηθαει τον ελληνα πολιτη με πολλους τροπους (αιμοδοσια, κοινωνικο παντοπωλειο και τωρα παταξη του παερεμποριου).

δειτε αυτο http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/patajh-tou-paremporiou-apo-thn-chrush-augh-sto-mesologgi

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από yandr »

Pavlos K. έγραψε:
Όσο για τον yandr, βγάζει τόσο μίσος απέναντι στο Σύριζα κάτι το οποίο μόνο από πασόκους την έχω δει Εικόνα.

Φοβερό ρε Παύλο. Δηλαδή πως το κόβεις; Θα ήμουν ΠΑΣΟΚ και θα ντρεπόμουν να το πω;

Άλλωστε, όπως έχει ήδη αναφερθεί, το πιο σάπιο και αρρωστημένο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ έχει ήδη προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Από εκεί και πέρα, το θέμα είναι η ακροδεξιά, που σήμερα 'επέβαλε την τάξη' και σε πανηγύρι δέρνοντας αλλοδαπούς μικροπωλητές. Βάζω στοίχημα ότι οι Έλληνες ήταν όλοι νόμιμοι, αν και το θέμα είναι ποιος τους διόρισε αστυφύλακες και αν ανέλαβαν αυτοβούλως την αρμοδιότητα, ποιος θα τους την πάρει πίσω.

ΑΣΤΥ

Δημοσίευση από ΑΣΤΥ »

Αν η αστυνομια εκανε σωστα την δουλεια της ουτε ανοδο ακροδεξιας ουτε ακροαριστερας (συριζα) δεν θα ειχαμε. Ημουν νεος και γερασα αλλα η εικονα των αφρικανων να πουλανε μαιμου προιοντα στους δρομους καθως και πακιστανων; Στα φαναρια δεν εχει αλλαξει.Αληθεια τι πιστευεται οτι ειναι χειροτερο, η ανοδος της ΧΑ ή του συριζα;

Pavlos K.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

yandr έγραψε:
Pavlos K. έγραψε:

Φοβερό ρε Παύλο. Δηλαδή πως το κόβεις; Θα ήμουν ΠΑΣΟΚ και θα ντρεπόμουν να το πω;

Άλλωστε, όπως έχει ήδη αναφερθεί, το πιο σάπιο και αρρωστημένο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ έχει ήδη προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Από εκεί και πέρα, το θέμα είναι η ακροδεξιά, που σήμερα 'επέβαλε την τάξη' και σε πανηγύρι δέρνοντας αλλοδαπούς μικροπωλητές. Βάζω στοίχημα ότι οι Έλληνες ήταν όλοι νόμιμοι, αν και το θέμα είναι ποιος τους διόρισε αστυφύλακες και αν ανέλαβαν αυτοβούλως την αρμοδιότητα, ποιος θα τους την πάρει πίσω.

αν νομίζεις ότι είναι μικρή η μερίδα των κρυφοπασόκων κάνεις τεράστιο λάθος, ακούγεται μέχρι και ότι οι συνεδριάσεις των τοπικών συμβουλίων τους γίνονται σε στοές Εικόνα.

Στην ουσία ο greek με ρώτησε, εμεσα, γιατί σε ρώτησα σε άλλο thread αν είσαι πασόκος. ΝΑ πω την αλήθεια νόμιζα ότι σου είχα απαντήσει μετά το post σου εκεί αλλά μάλλον το ξέχασα. Η απάντηση που ήθελα να γράψω είναι ότι οκ δεν έχω λόγο να σε μην σε πιστέψω και σόρρυ που ρώτησα αλλά με έτρωγε καιρό Εικόνα.

Τώρα για το άλλο θέμα εξέφρασα ήδη την άποψη μου. Καλύτερη αστυνομία ναι, αυτόκλητοι αστυνομικοί ΟΧΙ. Αν η κοινωνία μας αποδεχθεί την αυτοδικία σαν κάτι απαραίτητο το texas θα μας φαίνεται παράδεισος μετά από μερικά χρόνια.

υστ. Στο Σύριζα έχει πάει το καλό πασόκ, αυτό που το κοιροϊδεψε το πασόκ που έμεινε στο πασοκ Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

ΑΣΤΥ έγραψε:Αληθεια τι πιστευεται οτι ειναι χειροτερο, η ανοδος της ΧΑ ή του συριζα;

Της ΧΑ

12θεϊστής

Δημοσίευση από 12θεϊστής »

Το σάπιο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το υγιές πήγε στην ΝΔ! Άσε που το υγιές κομμάτι της ΝΔ και του καρατζαφέρη πήγε στην ΧΑ. Από πολιτική ανάλυση σκίζει το φόρουμΕικόνα
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

12θεϊστής έγραψε:Το σάπιο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το υγιές πήγε στην ΝΔ! Άσε που το υγιές κομμάτι της ΝΔ και του καρατζαφέρη πήγε στην ΧΑ. Από πολιτική ανάλυση σκίζει το φόρουμΕικόνα

Καλά τα λες, μόνο που η ανάλυση αυτή είναι δική σου.

Ως προς την ακροδεξιά, να ήδη η πρώτη μεταστροφή.

Με αιχμηρό αντικείμενο τραυμάτισαν δύο άγνωστοι Έλληνα που είχε μπει να κουρευτεί σε κουρείο ιδιοκτησίας αλλοδαπού μετανάστη στη Μεταμόρφωση, οι οποίοι αργότερα έβαλαν φωτιά στα έπιπλα του κουρείου προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές. Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται από την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομίας, το θύμα μπήκε να κουρευτεί στο κουρείο ιδιοκτησίας Πακιστανού το βράδυ της Δευτέρας, αλλά πίσω του εισέβαλλαν δύο άγνωστοι οι οποίοι φιλονίκησαν μαζί του επειδή επέλεξε το κουρείο του αλλοδαπού.

Κατά την φραστική αντιπαράθεση ένας από τους δράστες τραυμάτισε το θύμα με αιχμηρό αντικείμενο ελαφρά στη δεξιά ωμοπλάτη.

Στη συνέχεια έριξαν εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά στα έπιπλά του κουρείου με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές. Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται από την αστυνομία ενώ ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

πηγή
12θεϊστής

Δημοσίευση από 12θεϊστής »

Ήταν σκουλίκι του ΣΥΡΙΖΑ ο ταρίφας Εικόνα
Pavlos K.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

12θεϊστής έγραψε:Ήταν σκουλίκι του ΣΥΡΙΖΑ ο ταρίφας Εικόνα

Αποκλείεται, μπορεί να είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε πίσω ακόμα και τον Κουβέλη, που λέει ο λόγος Εικόνα, αλλά ταρίφες δεν δεχόμαστε xD.

υστερόγραφο : Το θέμα είναι τόσο τραγικό και συνάμα γελοίο που είτε οι φασίστες έχουν πάρει τρελό αέρα και δεν μπορούν να νιώσουν ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν ένοπλες συμπλοκές στις οποίες δεν θα έχουν 400.000 στρατιωτάκια για να παίξουν είτε είναι προβοκάτσια.
Ότι έχουν πάρει πολύ αέρα ισχύει, δεν το πιστεύω να είναι τόσο βλάκες όμως, σε επίπεδο επιτελείου εννοώ γιατί προφανώς καμία ενέργεια χρυσαυγιτών δεν είναι αυτόνομη.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες