H μεγαλύτερη πληγή του στρατού είναι οι γυναίκες
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
Όποιος θέλει να κάνει μαγκιά, μπορεί να την κάνει κάλλιστα στον ανωτερό του. Αν είναι επαγγελματίας σε αυτό που κάνει και ταυτόχρονα δε προσβλέπει σε υψηλά υστάμενη θέση κομματόσκυλων (διότι αυτή τη στιγμή, και κάμποσα χρόνια μάλιστα γίνεσαι ανώτατος με γλύψιμο), ας την πεί στους ανωτέρους του που δε κάνουν καλά τη δουλειά τους.
Οχι και στις γυναίκες... αυτό μόνο αντριλίκι δεν είναι.
Ο Antonis έδωσε και παραδείγματα, που εγω δε τα έγραψα, πάτε να googlαρετε και βλέπουμε για την ανικανότητα της γυναίκας.
Οχι και στις γυναίκες... αυτό μόνο αντριλίκι δεν είναι.
Ο Antonis έδωσε και παραδείγματα, που εγω δε τα έγραψα, πάτε να googlαρετε και βλέπουμε για την ανικανότητα της γυναίκας.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 4
συμφωνω και με τους δυο σας... Και χαιρομαι π ακουγεται και η αποψη ενος που ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ σταματστε τις αερολογιες ρε παιδια...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
κοιταχτε, για μενα γυναικα π παινει στν στρατο κ κλαιει κ κανει τα γλυκα ματακια κ την μεταχειριζονται ιδιαιτερα ειναι η ντροπη μας, ως γυναικα μιλω. Να τις πεταξουν εξω. Κ αυτες κ αυτους τους καραγκ... Δες π τις μεταχειριζονται ιδιαιτερα. Δεν μπορουν να γελοιοποιουν τν στρατο ετσι...
εγω αν ημουν σε μια τετοια θεση κ δεν μ φερονταν οπως σε εναν αντρα ισαξιο μ, θα εφευγα μονο κ μονο απο αξιοπρεπεια.
οι γυναικες πρεπει να υπαρχουν στν στρατο, αλλα αυτες π ειναι ικανες, σωματικα πνευματικα κ ψυχικα.
εγω αν ημουν σε μια τετοια θεση κ δεν μ φερονταν οπως σε εναν αντρα ισαξιο μ, θα εφευγα μονο κ μονο απο αξιοπρεπεια.
οι γυναικες πρεπει να υπαρχουν στν στρατο, αλλα αυτες π ειναι ικανες, σωματικα πνευματικα κ ψυχικα.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 4
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 17
1.85 100 κιλα 6:15 το μιλι 15 ελκσις και δεν χρειαζετε να πω για καψεις κ. Τ. Λ ναι το ξερω οτι ειμαι παραπανω κιλα αλλα στην σωματικη ικανοτητα παντα περνω 10 αριστα και φυσικα οπιος δεν μπορει να τα περναει να παει σπιτι του να ερχονται πιο ικανοι αλλα βλεπεις οτι εχει πολλους που δεν ειναι ικανοι και ειναι αριστοι στην ιδικοτητα τους και στην δουλεια του διχασμος
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
Δε θέλει σωματική ικανότητα ο στρατός. ι1 στο κεφάλι θέλει.
-
- Posts in topic: 1
Συμφωνω απολυτα!Μαγδαλένα έγραψε:οι γυναικες πρεπει να υπαρχουν στν στρατο, αλλα αυτες π ειναι ικανες, σωματικα πνευματικα κ ψυχικα.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 6
Αυτό το κριτήριο δεν έχει βέβαια καμία σχέση με το φύλο.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 44
Σε πάω με χίλια! !GenerX έγραψε:Δε θέλει σωματική ικανότητα ο στρατός. ι1 στο κεφάλι θέλει.

Οι γυναικες ειναι ικανοτατες φιλαρακι μου! Ας κοιταξουν ορισμενοι καλομαθημενοι και κατι ρουσφετοπαιδακια τα χαλια τους αρχικα και υστερα το συζηταμε, ΠΑΝΤΑ φιλικά, Χρήστος
Οταν ήμουν στο Κοσοβο διαπίστωσα ότι οι γυναίκες των ξένων στρατών έκαναν ακριβώς ότι κάνουν και οι άνδρες. Στην Ελλάδα δεν έχω δει στην μονάδα μου ποτέ να βγαίνει γυναίκα στα 4ήμερα και τα 12ήμερα όλες είναι παραμένοντες στην μονάδα και κάνουν ΒΑΞΥΠ! Σε αυτό βέβαια εκτός απο τις γυναίκες που κλάιγονται με την πρώτη ευκαιρία φταίνε και οι δικοι μας οι καραβανάδες που πάνε με τα νερά τους μπάς και γλύψουνε κανα κόκκαλο. Ειναι πραγματικά αξιοθρήνητοι οι τύποι...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 17
Απλα η δικεσ μασ ειναι αχριστες ετζι ειναι αμα μπαινουν ολι με ισμα κ δεν Ξερουν τι τουσ γινετε
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 6
Μεγάλε κάνε και καμιά αποκρυπτογράφηση στα μηνύματά σου, γιατί μας βγαίνουνε τα μάτια..
-
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
- Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
- Επικοινωνία:
φιλε μην χρισιμοποιεις την λεξη αχριστες. Δεν ειναι αχριστες. Σε πληροφορω οτι καποιοι απο εμας τους αντρες ειμαστε χειροτεροι απο αυτες. Οι γυναικες ομορφενουν τις μοναδες μας και τα στρατοπαιδα.stratogavlos έγραψε:Απλα η δικεσ μασ ειναι αχριστες ετζι ειναι αμα μπαινουν ολι με ισμα κ δεν Ξερουν τι τουσ γινετε

Αχρηστες; Ξερεις ποσοι "αχρηστοι "αντρες υπαρχου στο στρατο; Λενε για τις γυναικες οτι δεν κανουν τπτ... Ξερετε ποσοι"αντρες"που για μενα ειναι παιδακια καθονται στο γραφειο κ δεν κανουν τπτ κ δεν ξερουν τι να κανουν για να περασει η ωρα; Οι γυναικες σας πειραξαν... 
Οι γυναικες φιλαρακο μου ειναι πιο σκληρες απο εναν αντρα κατα την γνωμη μου... Κ δεν το λεω επειδη ειμαι γυναικα. Αλλα πιστευω οτι εχει αποδεκθει!

Οι γυναικες φιλαρακο μου ειναι πιο σκληρες απο εναν αντρα κατα την γνωμη μου... Κ δεν το λεω επειδη ειμαι γυναικα. Αλλα πιστευω οτι εχει αποδεκθει!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες