Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από testpasword »

Απ'το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί, φίλε gotzdj. Προσωπικά εσύ, ποια πιστεύεις ότι είναι η πιθανότητα να ενεργοποιηθεί η προκήρυξη και πότε; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά, αλλά έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα, το βλέπω δύσκολο να γίνει κάτι μέσα στην αντιπυρική. Εκτός αν κάποιο θαύμα γίνει και μας πάρουν. Σχεδόν όλα τα παιδιά πιστεύω ότι έχουν υποχρεώσεις κι όλη αυτήν η κατάσταση μας τραβάει πίσω. Τέτοιο άγχος και τέτοια αβεβαιότητα δεν έζησα ούτε στις πανελλήνιες. Απίστευτα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
gotzdj
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από gotzdj »

Αυτο για οσους δεν το ειδαν live και θελουν να δουν και την φατσουλα του υπουργου μας να τον ρωτανε για τους 725 και αυτος να απανταει για τα canadair. Μετα απο 2 λεπτα ξεκιναει το βιντεο.

http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/ToKtirio/Fotografiko-Archeio/#9df473c3-8f1f-43d9-b239-aa7ba9ad8021

Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Δικαστικά δεν νομίζω ότι θα βγει κάτι αν το προχωρήσουμε γιατί οι πίνακες του ΑΣΕΠ έχουν ισχύ 2 χρόνια.

Οπότε τι θα πούμε, έχει βγει ΦΕΚ αλλά δε μας έχουν πάρει ακόμη;

Πιστεύω θα μας πάρουν απλώς θα μας σπάσουν τα νεύρα όπως γίνεται μέχρι στιγμής.

Άβαταρ μέλους
gotzdj
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από gotzdj »

Πολίτης έγραψε:Δικαστικά δεν νομίζω ότι θα βγει κάτι αν το προχωρήσουμε γιατί οι πίνακες του ΑΣΕΠ έχουν ισχύ 2 χρόνια.

Μπορεις να κινηθεις δικαστικα εφοσον περασουν 4 μηνες απο την δημοσιευση των πινακων και δεν σε εχουν προσλαβει. Αν κανεις προσφυγη π. Χ. Τον Μαϊο και τον Ιουλιο βγουν ημερομηνιες καταταξης τοτε αποσυρεις την προσφυγη και μπαινεις κανονικα χωρις να παγωσεις καμια προκηρυξη. Οποιος κανει προσφυγη δεν επηρεαζει τους υπολοιπους. Αν δικαιωθει αυτος που κανει το δικαστηριο (όποτε δικαιωθει και άν) τοτε μπαινει μονο αυτος και οχι οι υπολοιποι. Αν ληξουν οι ημερομηνιες του φεκ αντιο ζωη!

john

Δημοσίευση από john »

gotzdj έγραψε:
Πολίτης έγραψε:Δικαστικά δεν νομίζω ότι θα βγει κάτι αν το προχωρήσουμε γιατί οι πίνακες του ΑΣΕΠ έχουν ισχύ 2 χρόνια.

Μπορεις να κινηθεις δικαστικα εφοσον περασουν 4 μηνες απο την δημοσιευση των πινακων και δεν σε εχουν προσλαβει. Αν κανεις προσφυγη π. Χ. Τον Μαϊο και τον Ιουλιο βγουν ημερομηνιες καταταξης τοτε αποσυρεις την προσφυγη και μπαινεις κανονικα χωρις να παγωσεις καμια προκηρυξη. Οποιος κανει προσφυγη δεν επηρεαζει τους υπολοιπους. Αν δικαιωθει αυτος που κανει το δικαστηριο (όποτε δικαιωθει και άν) τοτε μπαινει μονο αυτος και οχι οι υπολοιποι. Αν ληξουν οι ημερομηνιες του φεκ αντιο ζωη!

με την προσφυγη και εφοσον γινει δεκτη προσλαμβανετε ολη η σειρα, δηλ και οι 725 μου το ειπε δικιγορος. Η προσφυγη γινεται για την προκυρηξη και οχι για τα ατομα. Αλλα πολυ ευχαριστως να τσονταρω το ποσο που μου αναλογει στον δικιγορο που θα οριστει γιατι αλλιως θα ειναι αδικο και πολυ εγωηστικο.
Άβαταρ μέλους
gotzdj
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από gotzdj »

Οχι φιλαρακι δεν ειναι ετσι. Αν ειναι να πληρωσεις εσυ για να μπω κι εγω τοτε θα εκανε ενας προσφυγη και οι αλλοι θα περιμενανε να μπουνε χωρις τρεξιμο και χωρις λεφτα. Αν δικαιωθεις θα μπεις απο δικαστικη αποφαση και οχι απο εντολη καταταξης του υπουργειου. Δικαστικη αποφαση σημαινει αυτος που εκανε την προσφυγη κερδιζει. Δεν ξερω αν ο δικηγορος που ρωτησες εννοουσε οτι αν δικαιωθει καποιος απ'τους 725 τοτε οταν τρεξουν και οι υπολοιποι να κανουν προσφυγη θα δικαιωθουν σιγουρα γιατι ανηκουν και αυτοι στον ιδιο διαγωνισμο. Θα δικαιωθουν σιγουρα αλλα θα περιμενουν την επομενη δικαστικη αποφαση που μπορει να ειναι και 2 χρονια. Δηλαδη Π. Χ. Αν δικαιωθω εγω μετα απο 2 χρονια εσυ οταν τρεξεις να κανεις την προσφυγη μετα απο μενα θα περιμενεις αλλα 2 χρονια δηλαδη συνολο 4. Θα κερδισεις σιγουρα ομως
john

Δημοσίευση από john »

gotzdj έγραψε:Οχι φιλαρακι δεν ειναι ετσι. Αν ειναι να πληρωσεις εσυ για να μπω κι εγω τοτε θα εκανε ενας προσφυγη και οι αλλοι θα περιμενανε να μπουνε χωρις τρεξιμο και χωρις λεφτα. Αν δικαιωθεις θα μπεις απο δικαστικη αποφαση και οχι απο εντολη καταταξης του υπουργειου. Δικαστικη αποφαση σημαινει αυτος που εκανε την προσφυγη κερδιζει. Δεν ξερω αν ο δικηγορος που ρωτησες εννοουσε οτι αν δικαιωθει καποιος απ'τους 725 τοτε οταν τρεξουν και οι υπολοιποι να κανουν προσφυγη θα δικαιωθουν σιγουρα γιατι ανηκουν και αυτοι στον ιδιο διαγωνισμο. Θα δικαιωθουν σιγουρα αλλα θα περιμενουν την επομενη δικαστικη αποφαση που μπορει να ειναι και 2 χρονια. Δηλαδη Π. Χ. Αν δικαιωθω εγω μετα απο 2 χρονια εσυ οταν τρεξεις να κανεις την προσφυγη μετα απο μενα θα περιμενεις αλλα 2 χρονια δηλαδη συνολο 4. Θα κερδισεις σιγουρα ομως
δεν θελω να λογομαχησω μαζι σου αλλα κανεις λαθος. Εγω θα τσονταρω αν μαθω που πρπει να τα δωσω τα χρηματα αλλα οι υπολοιποι δεν με νοιαζει εαν θα μπουν χαρη σε εμενα. Θα χαρω κιολας αν γινει ετσι.
Άβαταρ μέλους
thirreio
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από thirreio »

Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

EKI
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από EKI »

Κριμα...
panos45
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

Σιγά μη μπουν οι επιλαχοντες ππυ, εδώ δεν μπαίνουμε εμείς, για ποιο λόγο να πάρουν τους επιλαχοντες των πενταετων; Αλλά αν λέμε αν το τολμήσουν οι κυβερνώντες, εμείς με μια προσφυγή τους έχουμε στείλει από εκεί που ήρθαν τους επιλαχοντες. Δεν μπορούν άνευ νόμου να υποστηρίζουν ό, τι θέλουν, ο νόμος λέει υπάρχει η δυνατότητα να τους πάρουν. Ρε παιδιά ποτέ θα καταλάβετε εσείς οι επιλαχοντες ότι αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει, τέλος δεν υπάρχει.

Άβαταρ μέλους
thirreio
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από thirreio »

panos45 έγραψε:
Σιγά μη μπουν οι επιλαχοντες ππυ, εδώ δεν μπαίνουμε εμείς, για ποιο λόγο να πάρουν τους επιλαχοντες των πενταετων; Αλλά αν λέμε αν το τολμήσουν οι κυβερνώντες, εμείς με μια προσφυγή τους έχουμε στείλει από εκεί που ήρθαν τους επιλαχοντες. Δεν μπορούν άνευ νόμου να υποστηρίζουν ό, τι θέλουν, ο νόμος λέει υπάρχει η δυνατότητα να τους πάρουν. Ρε παιδιά ποτέ θα καταλάβετε εσείς οι επιλαχοντες ότι αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει, τέλος δεν υπάρχει.

μακαρι ρε φιλε να ειναι οπως τα λες αλλα εχω κ της αμφιβολιες μου... Γιατι λενε πως ο δενδιας η το αρχηγειο της πυροσβεστικης εστειλε στο υπουργειο του μανιτακη αιτημα για να μπουν οι επιλαχοντες πυροσβεστες ππυ. Κ αν πει αυτος να τους παρει κ μπουν αυτοι τοτε εμεις τι κανουμε;

Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ajax »

Άβαταρ μέλους
ΔΟΚΙΜΟΣ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΔΟΚΙΜΟΣ »

http://www.pospid.gr/node/1182 130 τα κενά ... Ούτε με τις φετινες συνταξιοδοτήσεις δε νομίζω να γινουν 725 τα κενα
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ajax »

ΔΟΚΙΜΟΣ έγραψε:http://www.pospid.gr/node/1182 130 τα κενά ... Ούτε με τις φετινες συνταξιοδοτήσεις δε νομίζω να γινουν 725 τα κενα
τι λεει; Η σελιδα γραφει πως δεν υπαρχει

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες