Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
aek21..menidi
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από aek21..menidi »

Αγορια καλησπερα. Ειμαι ο aek21 ετσι εστελνα στις αρχες για οσους θυμουνται, μετα εχασα των κωδικο κ δεν ξαναεστειλα εκτος απο καποια ανωνυμα ως AEK21, ειπα να ξανακανω τον κοπο να ξαναγραφτω, δεν εχω χασει μερα που να μην εχω μπει απο τις αρχες του 2011 εως σημερα, ειμαι επιτυχων στην γ κατηγορια. Ολα αυτα τα ανεφερα για τυχον παρεξηγησεις, επι του θεματος τωρα, καθοσαστε μερικοι και τζημπατε με την καθε Μαλακια που γραφει ο καθε ασχετος, δεν θυμαμαι απο ποιον να ξεκινησω, τριποτον, τζιαιτζο, μανωληδες, μηναδες, τα *****@ μου τα δυο, ρουφιανιδες, κλ. Π. αν θα βγει κατι στανταρ λετε να μην το διασταυροσουνε 4-5 ατομα, οταν στειλανε τους πινακες δεν το ξεραμε 1,5 μηνα πριν εκτυπωθει; , γιατι ακουτε τον καθε λακαμα αφου τους ξερετε, ολοι εχουμε κουραστει απο αυτη την ιστορια και ολοι μεσα μας οτι και να γραφουμε το πιστευουμε, οπως λεγανε και οι παππουδες καθε εμποδιο σε καλο, γιαυτο αντι να τσακονωμαστε τωρα ειναι που πρεπει να γινουμε ομαδα και οτι χρησιμο εχει καποιος ας το αναφερει, απλα, χωρις πολυ σαλτσα. Μερικοι μου φαινετε οτι νομιζουν οτι Θα πανε στην σχολη και θα παιζουν ξυλο, κατανταει γελοιο κοφτε το (αυτα τα ποιος εισαι εσυ, τινος, κλπ). Κρατηστε οποιες πληροφοριες νομιζετε οτι ειναι σωστες, μεγαλα παιδια ειστε. Σε περιπτωση που μαζευτουμε για τυχον διαμαρτυριες, εμεις ειμαστε 3 ατομα, στειλτε ημερα και ωρα... Ο καναπες μας τελειωσε...
Άβαταρ μέλους
PAKOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από PAKOS »

Φίλε ροοφ έφαγα μεγάλη σχίζα με την πάρτη σου το μεσημέρι. Βέβαια δεν φταις μόνο εσύ και κάποιοι άλλη σαν τα μούτρα σου, είναι όλη η αναμονή και η ανασφάλεια που κάνουν τα νεύρα μας κοουρέλια. Το όνομά μου φίλε δεν θα στο πω (αν και αν διάβαζες το φόρουμ θα έβλεπες ότι στο παρελθόν το έχω αναφέρει) και δεν θα στο πω για δυο λόγους πρώτον γιατί δεν ψαρώνω από κάτι γιωτάδες σαν και σένα και δεύτερο γιατί τα 2-3 τηλέφωνα που έκανα σε γνωστούς για το θέμα μας τα έκανα με ονοματεπώνυμο και όχι σαν ράκος. Θα ήταν τουλάχιστον ξευτίλα να διανοηθώ ότι κάποτε θα μάθουν ότι όσα μου είπαν εμπιστευτικά εγώ τα ανέφερα σε ένα φόρουμ (είτε ήταν αλήθεια ή ψέματα). Και μόνο που δέχτηκαν να μου μιλήσουν εγώ το εκτιμώ. Βέβαια φίλε ροοφ σου δίνω το λόγο μου ότι όταν μπούμε με το καλό στην σχολή θα σε ψάξω για μια πολιτισμένη χειραψία. Μην κρυφτείς. Λοιπόν όσον αφορά τα αλλά παιδιά εγώ δεν το βάζω κάτω και σε καμία δεκάρια μέρες θα ξαναπάρω τηλέφωνα μπας και μάθω τίποτα. Όποιος θέλει να μάθει να μου στείλει προσωπικό μήνυμα και μόνο έτσι θα του απαντήσω για το τι μου είπαν, όχι δημόσια στο φόρουμ και όχι σε άτομα που έγιναν μελη τον τελευταίο μήνα. Πάντα βέβαια με κάθε επιφύλαξη για την εγκυρότητα αυτών που θα μάθω.
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

Ξεκολλατε λιγο ρε! Η εισαγωγη μας δεν ειναι προσωπικη υποθεση του καθενος. Ας ειμαστε ενωμενοι σα γροθια. Λιγο προσοχη στο πως ανακοινωνει ο καθενας το τι μαθαινει. Τα νευρα ολων ειναι τεντωμενα, κατανοητο. Με απειλες, μαγκιες και οτι αλλο παρομοιο Δεν γινεται τιποτα. Αν δεν εχετε καταλαβει εμαστε 725 εναντιων ολωνκαι οχι ο ενας εναντιων ενος αλλου απο εμας. Σ'αυτον τον αγωνα ειστε συναγωνιστες και οχι ανταγωνιστες. Ακομη και αν καποιος δεν εχει μαθει κατι, καθε προταση για δραση ειναι καλοδεχουμενη. Ας ελπισουμε να ειναι το τελευταιο σ/κ αναμονης. Κουραγιο και ψυχραιμια.

Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

Παιδια εχει 100% δικιο ο ajax, πρεπει να ειμαστε οι 725 ενωμενοι σαν γροθια μονο ετσι δεν θα λυγισουμε ποτε...
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

Το θεμα ειναι οτι καπιοι δηλωνουν οτι ειναι στους 725 αλλα δεν ειναι ουτε στα ονειρα τους.
Άβαταρ μέλους
PAKOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από PAKOS »

ΑΝΤΩΝΗΣ. έγραψε: Το θεμα ειναι οτι καπιοι δηλωνουν οτι ειναι στους 725 αλλα δεν ειναι ουτε στα ονειρα τους.
αυτό ξαναπεστο. αλλά τι θα κάνουμε; θα κάτσουμε να κυνηγάμε σκιές; το είπε κ ο αεκ παραπάνω. διάβασε κ κρατά όσα θες... καλημέρα
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

Φιλε εσυ να γραφεις οσα μαθαινεις και εμεις καταλαβαινουμε ποιος δεν εχει τι να κανει και κυνηγαει την ουρα του σαν το σκυλο.
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από lagos13 »

Οταν θα μπουμε, γιατι θα μπουμε οτι κ να γινει να δουμε μετα με τι θα ασχολούνται τα παλουκαρια μας...
ΜΙΧΑΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΗΣ »

Πανελληνια μαζικη συγκεντρωση 725 δοκιμων πυροσβεστων στην Αθηνα

Στις 11/3 Δευτερα θα πραγματοποιηθει στην Αθηνα πανελληνια μαζικη συγκεντρωση με ευρη προγραμμα επισκεψεων και διαμαρτυριας!
Επιβαλλεται ολη η επαρχεια να ανέβει στην Αθηνα για να πετυχουμε αριθμο συμμετοχης πανω απο 200 ατομα για να ακουστούμε!

Ξερουμε οτι ολοι ειμαστε σε δυσκολη οικονομικη κατασταση και τα εξοδα ειναι πολλα! Ειμαστε ομως σε κρησιμο σημειο για την υλοποιηση της προκηρυξης κι αν δεν δρασουμε θα εχουμε δυσαρεστα αποτελεσματα!

Στειλ τε ολοι email συμμετοχης στο chr85sot@yahoo.com

και ετοιμαστε εισητηρια!

Πρεπει να ειμαστε πολλα ατομα για να επιτευχθει κατι αλλιως υπαρχει μονο γελιοποιηση! Αν κριθει απαραιτητο θα κινηθουμε και με τη βοηθεια των ΜΜΕ!
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Ανακοινωση: Απο το γκρουπ στο facebook κατ'οπιν ψηφοφοριας αποφασιστηκε στις 11/3 ημερα Δευτερα συνγκεντρωση στο κεντρο της Αθηνας για πορεια προς το υπουργειο προστασιας του πολιτη συντασσοντας και ενα κειμενο ερωτησης προς τον υπουργο για το χρονοδιαγραμμα της προσληψης μας ωστε να παρουμε καποια επισημη απαντηση απο τον αρμοδιο φορεα που φαινεται πως το τελικο οκ ειναι αποκλειστικα απο αυτους.

Ξερουμε οτι για καποια παιδια ειναι δυσκολο λογω αποστασης αλλα αν δεν παλεψεις δυσκολα θα δικαιωθεις.

Οσοι ερθουν να στειλουν μαιλ στο chr85sot@yahoo.com για να ξερουμε και την συμμετοχη. Να ειστε ολοι εκει και να ειστε σιγουροι οτι αλλιως θα μας αντιμετωπισουν αν ειμαστε 300 ατομα και αλλιως αν ειμαστε 50.

Υ. Γ. Οποιος εχει προβλημα οικονομικο με τα μεταφορικα και θελει να ερθει ας στειλει στο μαιλ το προβλημα του και την περιοχη που μενει και θα κοιταξουμε μεσω facebook να το λυσουμε απο καποιον που θα ερθει και θα μενει κοντα οποτε να ερθουνε μαζι.

Άβαταρ μέλους
george29gumf
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από george29gumf »

Να πω κατι; Διαβαζω για πορεια και οτι θα παμε και θα καταθεσουμε ενα εγγραφο με καποια ερωτηματα. Οκ σωστο δεκτο συμφωνω. Γιατι ομως πρεπει να περιμενουμε μεχρι την αλλη δευτερα και να τους δωσουμε ακομα χρονο; Θα μου πεις δεν προλαβαινουμε να μαζευτουμε. Οκ. Ας το πανε το εγγραφο 2-3-5-10 ατομα απο αθηνα μεθαυριο να παρει και αυτο τον αριθμο πρωτ. Του και να προχωραει και μαζευομαστε και μεις στις 11. Το να κατεβουμε ολοι στις 11/3 για να καταθεσουμε το εγγραφο και να κανουμε μια πορεια μας παει πολυ πισω. Διοτι θα μας πουν πολυ ωραια κυριοι και κυριες θα σας απαντησουμε με εγγραφο περιμενετε. Και αντε περιμενε παλι καμια 15 αρια μερες. Εγω προτεινω το εγγραφο να παει τη δευτερα απο καποια παιδια και μαζευομαστε και στις 11 ολοι και παμε να τους πουμε γιατι δεν μας απαντησαν... (διοτι δεν προκειτε) ετσι θα εχουμε ακομα ενα λογο και δεν θα μπορουν να μας πουν περιμενετε
Πετρος

Δημοσίευση από Πετρος »

george29gumf έγραψε:Να πω κατι; Διαβαζω για πορεια και οτι θα παμε και θα καταθεσουμε ενα εγγραφο με καποια ερωτηματα. Οκ σωστο δεκτο συμφωνω. Γιατι ομως πρεπει να περιμενουμε μεχρι την αλλη δευτερα και να τους δωσουμε ακομα χρονο; Θα μου πεις δεν προλαβαινουμε να μαζευτουμε. Οκ. Ας το πανε το εγγραφο 2-3-5-10 ατομα απο αθηνα μεθαυριο να παρει και αυτο τον αριθμο πρωτ. Του και να προχωραει και μαζευομαστε και μεις στις 11. Το να κατεβουμε ολοι στις 11/3 για να καταθεσουμε το εγγραφο και να κανουμε μια πορεια μας παει πολυ πισω. Διοτι θα μας πουν πολυ ωραια κυριοι και κυριες θα σας απαντησουμε με εγγραφο περιμενετε. Και αντε περιμενε παλι καμια 15 αρια μερες. Εγω προτεινω το εγγραφο να παει τη δευτερα απο καποια παιδια και μαζευομαστε και στις 11 ολοι και παμε να τους πουμε γιατι δεν μας απαντησαν... (διοτι δεν προκειτε) ετσι θα εχουμε ακομα ενα λογο και δεν θα μπορουν να μας πουν περιμενετε
Πολυ σωστο αυτο... Και εχουμε διπλο οφελος.Εικόνα

Άβαταρ μέλους
lanzaralx
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από lanzaralx »

Σωστός συμφωνώ μαζι σου!!
Άβαταρ μέλους
george29gumf
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από george29gumf »

lanzaralx έγραψε: Σωστός συμφωνώ μαζι σου!!
ας κάνει ένας τον κόπο να το αναφέρει στο φεις γιατί δεν έχω πρόσβαση. Λέτε να περιμένουν να ψηφιστει το νέο νομοσχέδιο περί αναδιάρθρωσης του π. σ; Ξέρει κανείς ποτε ψηφίζεται κ αυτό να ξεμπερδευει;
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από lagos13 »

george29gumf έγραψε:Να πω κατι; Διαβαζω για πορεια και οτι θα παμε και θα καταθεσουμε ενα εγγραφο με καποια ερωτηματα. Οκ σωστο δεκτο συμφωνω. Γιατι ομως πρεπει να περιμενουμε μεχρι την αλλη δευτερα και να τους δωσουμε ακομα χρονο; Θα μου πεις δεν προλαβαινουμε να μαζευτουμε. Οκ. Ας το πανε το εγγραφο 2-3-5-10 ατομα απο αθηνα μεθαυριο να παρει και αυτο τον αριθμο πρωτ. Του και να προχωραει και μαζευομαστε και μεις στις 11. Το να κατεβουμε ολοι στις 11/3 για να καταθεσουμε το εγγραφο και να κανουμε μια πορεια μας παει πολυ πισω. Διοτι θα μας πουν πολυ ωραια κυριοι και κυριες θα σας απαντησουμε με εγγραφο περιμενετε. Και αντε περιμενε παλι καμια 15 αρια μερες. Εγω προτεινω το εγγραφο να παει τη δευτερα απο καποια παιδια και μαζευομαστε και στις 11 ολοι και παμε να τους πουμε γιατι δεν μας απαντησαν... (διοτι δεν προκειτε) ετσι θα εχουμε ακομα ενα λογο και δεν θα μπορουν να μας πουν περιμενετε

και εγω συμφωνω με αυτο
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες