Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
- lanzaralx
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Δεν θέλω και μπήκε το πρωί 8 και και έγραψε στην αρχή... Αν λέει ψέματα είναι πολυ άρρωστος...
Πιο απογευμα; Δεν θυμαμαι ποτε να εχουν βγαλει ανκοινωση απογευμα. Τελοσπαντων ας βγαλουν και ας ειναι και μεσανυχτα.
- lanzaralx
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Το δεν θέλω που έγραψα στην αρχή είναι άκυρο σορρυ.. Το ΦΒ δουλεύει σε εσάς;
Απο την σημερινη επικοινωνια που ειχαν τα παιδια με το αρχηγειο Δεν πηρανε καμια απαντηση, το μονο που ειπαν οτι δεν εχουν εξελιξεις για τους 725.
panos45 έγραψε:
Παιδιά πήρα τηλέφωνο στο αρχηγείο και μου είπαν ότι πράγματι έχει γίνει λάθος στην απόφαση. Τους ρωτάω αν θα γίνει επανεκτύπωση του ΦΕΚ γιατί αν γίνει κάτι τέτοιο το νέο ΦΕΚ θα πάρει νέα ημερομηνία, όχι του 2012. Με διαβεβαίωσαν ότι δεν μας επηρεάζει, δεν θα γίνει αλλαγή ούτε στον αριθμό ούτε στην ημερομηνία του ΦΕΚ. Επειδή είχα τις αμφιβολίες μου, το έψαξα λίγο στο internet και είδα ότι σε τέτοιες περιπτώσεις διορθώνουν το λάθος βγάζοντας μια ανακοίνωση ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ σε ένα άλλο Φύλλο της Εφημερίδας που περιέχει και άλλες άσχετες αποφάσεις. Αν το κάνουν έτσι, έχει καλώς. Για να δούμε τι άλλο θα μας τύχει... Για παράδειγμα, όποιος δεν το κατάλαβε δείτε εδώ τι εννοώ με την Διόρθωση Σφάλματος: http://www.voucher-iek-ggdvm.gr/upload/KYA_voucher.pdf
Αν ειναι ετσι που μαλλον ειναι τελικα, ζητω συγγνωμη για ολη την αναστατωση που προκαλεσα με την παρατηρητικοτητα μου και το "μεχρι νεοτερας".
Εχουμε να κανουμε με πολυ "οτι να 'ναι" ανθρωπους.
Ευχομαι γρηγορες και θετικες εξελιξεις!
- george29gumf
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 77
ρε πας καλα; Ότι είδες μας είπες. Συγγνώμη να βγει κ να ζητήσει ο κάθε άσχετος κ αφελής εδώ μέσα που μας κάνει άνω κάτω ο καθένας για τα δικά του συμφέροντα. Ενα μεγάλο μπράβο σου αξίζει όπως κ σε μερικΑ ακόμη παιδιά εδώ μέσα που αγχωνονται κ ενημερώνουν πραγματικα. Ας ελπίσουμε φίλε μου να έχουμε αύριο κάποιο νέο γιατί δεν παει αλλο. Τέλος θα μας αρρωστησουν.-gate21ss έγραψε:Αν ειναι ετσι που μαλλον ειναι τελικα, ζητω συγγνωμη για ολη την αναστατωση που προκαλεσα με την παρατηρητικοτητα μου και το "μεχρι νεοτερας". Εχουμε να κανουμε με πολυ "οτι να 'ναι" ανθρωπους. Ευχομαι γρηγορες και θετικες εξελιξεις!
Το 2012 η δύναμη του Πυροσβεστικού Σώματος μειώθηκε κατά 400 θέσεις λόγω συνταξιοδοτήσεων και αναμένεται για τον ίδιο λόγο ο πολλαπλασιασμός, των αποχωρήσεων των εν ενεργεία στελεχών του Π. Σ μέχρι την 1.1.2015, όπου με την αλλαγή του συνταξιοδοτικού καθεστώτος προβλέπεται αύξηση των οργανικών κενών.(απο άρθρο)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 143
gate21ss έγραψε:panos45 έγραψε:
Παιδιά πήρα τηλέφωνο στο αρχηγείο και μου είπαν ότι πράγματι έχει γίνει λάθος στην απόφαση. Τους ρωτάω αν θα γίνει επανεκτύπωση του ΦΕΚ γιατί αν γίνει κάτι τέτοιο το νέο ΦΕΚ θα πάρει νέα ημερομηνία, όχι του 2012. Με διαβεβαίωσαν ότι δεν μας επηρεάζει, δεν θα γίνει αλλαγή ούτε στον αριθμό ούτε στην ημερομηνία του ΦΕΚ. Επειδή είχα τις αμφιβολίες μου, το έψαξα λίγο στο internet και είδα ότι σε τέτοιες περιπτώσεις διορθώνουν το λάθος βγάζοντας μια ανακοίνωση ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ σε ένα άλλο Φύλλο της Εφημερίδας που περιέχει και άλλες άσχετες αποφάσεις. Αν το κάνουν έτσι, έχει καλώς. Για να δούμε τι άλλο θα μας τύχει... Για παράδειγμα, όποιος δεν το κατάλαβε δείτε εδώ τι εννοώ με την Διόρθωση Σφάλματος: http://www.voucher-iek-ggdvm.gr/upload/KYA_voucher.pdf
Αν ειναι ετσι που μαλλον ειναι τελικα, ζητω συγγνωμη για ολη την αναστατωση που προκαλεσα με την παρατηρητικοτητα μου και το "μεχρι νεοτερας".
Εχουμε να κανουμε με πολυ "οτι να 'ναι" ανθρωπους.
Ευχομαι γρηγορες και θετικες εξελιξεις!
Μακάρι παιδιά να τελειώσει αυτό το μαρτύριο το συντομότερο δυνατό!gate21ss πολύ σωστά το παρατήρησες και καλά έκανες και το έγραψες για να γνωρίζουμε ότι έκανε λάθος το αρχηγείο στο αριθμό της απόφασης, μας είναι πολύ χρήσιμο να ξέρουμε με ποια απόφαση κυρώθηκαν οι πίνακες μας στην περίπτωση που κινηθούμε δικαστικά.
Μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη .. Σήμερα παρακάλεσα ένα γνωστό που έχει συγγενή έναν απόστρατο αξιωματικό (του β κλάδου) να τον πάρει τηλέφωνο μήπως μπορεί να μάθει κάτι. Μου είπε πως τον πήρε και αυτός επικοινώνησε με τους παλιούς συναδέλφους του. Του είπαν ότι υπάρχει το θέμα μας στην επικαιρότητα, τίποτα δεν έχει τελειώσει και πως δίνει αρκετές πιθανότητες να έχουμε αίσιο τέλος άμεσα. Παιδία το είχε πει κάποτε και κάποιος άλλος 725 άτομα είμαστε. Δεν είναι δυνατόν κανείς να μην έχει γνωστό μέσα στο προ. Πο ή στο ΑΠΣ. Εγώ έψαξα, μπορεί να έμαθα χαζομάρες μπορεί και αλήθειες αλλά το κυνήγησα και ενημερώνω. Ας κάνουν και κάποιοι άλλοι το ίδιο δεν είναι κακό.(γνωστός γνωστού, συχωριανός κάποια άκρη θα βρεθεί)
Pakos πριν 2 μερες εφερες την καταστροφη οτι δν μπαινουν κ τωρα τα αλλαζεις, καλα δν ντρεπεσε λιγο; Ποσο trollarisma ακομα?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 143
Παιδιά μη τους δίνετε σημασία, το έχω ξαναγράψει, υποτιμούν την νοημοσύνη μας.Πλέον ξέρουμε ποιοι γράφουν ανακρίβειες εδώ μέσα.
λοιπον ακου εγω εγραψα ότι έμαθα και τις δυο φορές. Εγω φίλε ψάχνω, ρωτάω ενημερώνω. Δεν σχολιάζω απο τον καναπε μου όσα γράφουν οι αλλοι. Καλά κακά η ιστορία θα μας το πει. Εσυ τι έκανες;roofion έγραψε: Pakos πριν 2 μερες εφερες την καταστροφη οτι δν μπαινουν κ τωρα τα αλλαζεις, καλα δν ντρεπεσε λιγο; Ποσο trollarisma ακομα;
Αχχααχχα εισαι αστειος πραγματικα και το συνεχιζεις κιολας, θαπρεπε να ντρεπεσε αυτα π κανεις να παρακαλας να μην στα κανουν ποτε!
panos45 έγραψε:Παιδιά μη τους δίνετε σημασία, το έχω ξαναγράψει, υποτιμούν την νοημοσύνη μας.Πλέον ξέρουμε ποιοι γράφουν ανακρίβειες εδώ μέσα.
σωστος

εχεις καποια πληροφορηση ή ετσι το λες; Γιατι αν δεν εχεις, δεν διαφερεις και πολυ απ αλλουςroofion έγραψε:Το θεμα παει για το νεο ετος... Οποτε ασε τις μπουρδες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες