Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

Nic24 έγραψε:Ειδικά σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος! Πάντα μετά από τέτοιες "καταδικαστικές" ειδήσεις έρχονται τα ωραία...

πως λεν η καλοκαιρια πριν την μπορα, εδω το αντιθετο. Γιατι οχι, τα εχουμε δει ολα πλεον
Άβαταρ μέλους
VASILIS98
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από VASILIS98 »

Δεν τα εχω με αυτους που γραφουν ανακριβειες φιλε Greek Army αλλα με τα παιδια που ασχολουνται μαζι τους κ τους συμμεριζονται! Εχουμε το φεκ στα χερια μας κ αν χρειαστει θα παμε νομικα κ θα μας παρουν ειτε γινει ανασχηματισμος που διαβαζω αλλου ειτε ακομα κ αν αλλαξει η κυβερνηση. Υπαρχουν κ δεδικασμενες υποθεσεις τι αλλο να πω εχει μαλιασει η γλωσσα μου!
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ajax »

VASILIS98 έγραψε: Δεν τα εχω με αυτους που γραφουν ανακριβειες φιλε Greek Army αλλα με τα παιδια που ασχολουνται μαζι τους κ τους συμμεριζονται! Εχουμε το φεκ στα χερια μας κ αν χρειαστει θα παμε νομικα κ θα μας παρουν ειτε γινει ανασχηματισμος που διαβαζω αλλου ειτε ακομα κ αν αλλαξει η κυβερνηση. Υπαρχουν κ δεδικασμενες υποθεσεις τι αλλο να πω εχει μαλιασει η γλωσσα μου!

ελπιζω να καταλαβαινεις οτι δεν αντεχουμε αλλο εχουν σπασει τα νευρα μας και η ενασχοληση με τις ανακριβειες γινεται πιο πολυ γιατι στην ουσια δεν μπορουμε να πιστεψουμε αυτα που διαβαζουμε. Και μεις σαν και σενα εκνευριζομαστε και παρασυρομαστε απο το Θυμο. Κανεις δεν επε οτι εστω και να ισχυουν αυτα που λενε (γιατι υπαρχει παντα και η πιθανοτητα να εχουν δικιο) υπαρχει και η παραμικρηπιθανοητα νατα παρατησουμε. Θα φτασουμε ως το τελος κι ας μη δικαιωθουμε.
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

ajax έγραψε:
VASILIS98 έγραψε: Δεν τα εχω με αυτους που γραφουν ανακριβειες φιλε Greek Army αλλα με τα παιδια που ασχολουνται μαζι τους κ τους συμμεριζονται! Εχουμε το φεκ στα χερια μας κ αν χρειαστει θα παμε νομικα κ θα μας παρουν ειτε γινει ανασχηματισμος που διαβαζω αλλου ειτε ακομα κ αν αλλαξει η κυβερνηση. Υπαρχουν κ δεδικασμενες υποθεσεις τι αλλο να πω εχει μαλιασει η γλωσσα μου!

ελπιζω να καταλαβαινεις οτι δεν αντεχουμε αλλο εχουν σπασει τα νευρα μας και η ενασχοληση με τις ανακριβειες γινεται πιο πολυ γιατι στην ουσια δεν μπορουμε να πιστεψουμε αυτα που διαβαζουμε. Και μεις σαν και σενα εκνευριζομαστε και παρασυρομαστε απο το Θυμο. Κανεις δεν επε οτι εστω και να ισχυουν αυτα που λενε (γιατι υπαρχει παντα και η πιθανοτητα να εχουν δικιο) υπαρχει και η παραμικρηπιθανοητα νατα παρατησουμε. Θα φτασουμε ως το τελος κι ας μη δικαιωθουμε.

συμφωνω, αλλα δεν ειναι στο χερι τους πλεον να μην δικαιωθουμε φιλε μου
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ajax »

lagos13 έγραψε:
ajax έγραψε:

συμφωνω, αλλα δεν ειναι στο χερι τους πλεον να μην δικαιωθουμε φιλε μου

εγω τα λεω γιατι σ αυτη τη χωρα η δικαιοσυνη δεν ειναι παντα υπερ αυτου που εχει δικιο
Άβαταρ μέλους
george29gumf
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από george29gumf »

Greek_Army έγραψε:
VASILIS98 έγραψε:Τι να πω ρε παιδια! Απορω με καποιους εδω μεσα που καθονται κ πιστευουν την καθε μπουρδα που αραδιαζει ο καθενας! Εχουμε ολοκληρο φεκ καταταξης στα χερια μας κ λεει ο αλλος οτι αν παμε νομικα μπορει να καταφερουμε κατι! Τελευταια φορα που γραφω εδω μεσα να περνατε καλα μαγκες κ ετσι οτι αραδιαζει ο καθενας να το καταπιανετε κ να βγαζετε χιλια σεναρια!

Αγαπητέ Βασίλη αυτό ακριβώς προσπαθούν να πετύχουν, δεν υπάρχει λόγος να μην ξανά γράψεις, βλέπεις υπάρχουν άτομα που δεν μασάνε από αυτά, υπομονή και επιμονή θέλει.Εικόνα
1. Αν δεν γραφεις και συ φιλε βασιλη 98 ποιος θα γραφει ο καθε ασχετος; Δωσε μας τα φωτα σου οπως το ειχες ξανακανει και τρελανε μας ολους.2. Συγγνωμη ρε παιδια αλλα για να καταλαβω τι θελετε να πειτε μερικοι οτι μαζευτικαν σημερα να πουν γιατην αντιπυρικη και μιας και καθησαν στο ιδιο ταπεζι πηραν και μια αποφαση και για μας; Τι λεμε τωρα; Ετσι βγαινουν οι αποφασεις. Καθομαστε να συντονισουμε αντιπυρικη και παιρνουμε αποφαση για προκυρηξη; Τι μπακαλικο δουλειες ειναι αυτες; Ελεος.

3. Παγωνει το υπουργειο πρ. Πο τους 725 και την ιδια στιγμη βγαζει προκηρυξη για 29 μονιμους; Και πως δεν τους παιρνει απο μας; Ε;

4. Την ιδια στιγμη το υπουργειο υγειας βγαζει 777 θεσεις για νοσοκομεια; Επικουρικους;

5. Την ιδια στιγμη το οικονομικων για 200 τακτικους ελεγχτες; Κοροιδευομαστε; Για αυτους δλδ υπαρχουν λευτα και για μας οχι;

6. Και οι απαντησεις του δενδια προς τους βουλευτες ψεματα και αυτα;

7. Και οι απαντησεις των υπουργειων οτι ολα καλως εκ μερους τους; Ψεματα και αυτα;

8. Και τα χιλιαδες οργανικα κενα που βγηκαν πριν μερες; Ψεματα και αυτα πως θα καλυφθουν;

9. Και οι εκατονταδες συνταξιοδωτησεις καθε μηνα απο το πυροβεστικο σωμα; Ψεματα και αυτα;10.10. Και ολο το τρεξιμο που φαγαμε μεσα σε ενα μηνα κοντα 1400 ατομα για πλακα και αυτο;

11. Και το φεκ 31-12-12 της τελαιυτεας στιγμης ετυχε και αυτο;

12. Και το καλοκαιρι που θα μας χρειαζεται; Τι θα πει οταν καει παλι ολη η ελλαδα; Ε; Τι θα πει;

το λοιπον καποιος δουλευει καποιον η παιζουν με τα νευρα Μας.ολοι αυριο στα μεσα μαζικης ενημερωσης. Οτι μπορει ο καθενας. Εφημεριδες παπαδακη αυτια καμπουρακη και οτι αλλο γουσταρει ο καθενας. Εμπρος στον αγωνα δεν περιμενουμε τιποτα. Των φρονημων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν

Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ajax »

george29gumf έγραψε:
Greek_Army έγραψε:
VASILIS98 έγραψε:Τι να πω ρε παιδια! Απορω με καποιους εδω μεσα που καθονται κ πιστευουν την καθε μπουρδα που αραδιαζει ο καθενας! Εχουμε ολοκληρο φεκ καταταξης στα χερια μας κ λεει ο αλλος οτι αν παμε νομικα μπορει να καταφερουμε κατι! Τελευταια φορα που γραφω εδω μεσα να περνατε καλα μαγκες κ ετσι οτι αραδιαζει ο καθενας να το καταπιανετε κ να βγαζετε χιλια σεναρια!

Αγαπητέ Βασίλη αυτό ακριβώς προσπαθούν να πετύχουν, δεν υπάρχει λόγος να μην ξανά γράψεις, βλέπεις υπάρχουν άτομα που δεν μασάνε από αυτά, υπομονή και επιμονή θέλει.Εικόνα
1. Αν δεν γραφεις και συ φιλε βασιλη 98 ποιος θα γραφει ο καθε ασχετος; Δωσε μας τα φωτα σου οπως το ειχες ξανακανει και τρελανε μας ολους. 2. Συγγνωμη ρε παιδια αλλα για να καταλαβω τι θελετε να πειτε μερικοι οτι μαζευτικαν σημερα να πουν γιατην αντιπυρικη και μιας και καθησαν στο ιδιο ταπεζι πηραν και μια αποφαση και για μας; Τι λεμε τωρα; Ετσι βγαινουν οι αποφασεις. Καθομαστε να συντονισουμε αντιπυρικη και παιρνουμε αποφαση για προκυρηξη; Τι μπακαλικο δουλειες ειναι αυτες; Ελεος.

3. Παγωνει το υπουργειο πρ. Πο τους 725 και την ιδια στιγμη βγαζει προκηρυξη για 29 μονιμους; Και πως δεν τους παιρνει απο μας; Ε;

4. Την ιδια στιγμη το υπουργειο υγειας βγαζει 777 θεσεις για νοσοκομεια; Επικουρικους;

5. Την ιδια στιγμη το οικονομικων για 200 τακτικους ελεγχτες; Κοροιδευομαστε; Για αυτους δλδ υπαρχουν λευτα και για μας οχι;

7. Και οι απαντησεις των υπουργειων οτι ολα καλως εκ μερους τους; Ψεματα και αυτα;

8. Και τα χιλιαδες οργανικα κενα που βγηκαν πριν μερες; Ψεματα και αυτα πως θα καλυφθουν;

9. Και οι εκατονταδες συνταξιοδωτησεις καθε μηνα απο το πυροβεστικο σωμα; Ψεματα και αυτα;10.10. Και ολο το τρεξιμο που φαγαμε μεσα σε ενα μηνα κοντα 1400 ατομα για πλακα και αυτο;

12. Και το καλοκαιρι που θα μας χρειαζεται; Τι θα πει οταν καει παλι ολη η ελλαδα; Ε; Τι θα πει;

το λοιπον καποιος δουλευει καποιον η παιζουν με τα νευρα Μας.ολοι αυριο στα μεσα μαζικης ενημερωσης. Οτι μπορει ο καθενας. Εφημεριδες παπαδακη αυτια καμπουρακη και οτι αλλο γουσταρει ο καθενας. Εμπρος στον αγωνα δεν περιμενουμε τιποτα. Των φρονημων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν

αυτα τα δυο ειναι που μας κρατανε ακομα και συνεχιζουμε να πιστευουμε

πιεση προς πολιτικους, μμε και γενικα μ οποιον τροπο μπορει ο καθενας

Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

george29gumf έγραψε:
Greek_Army έγραψε:

1. Αν δεν γραφεις και συ φιλε βασιλη 98 ποιος θα γραφει ο καθε ασχετος; Δωσε μας τα φωτα σου οπως το ειχες ξανακανει και τρελανε μας ολους.2. Συγγνωμη ρε παιδια αλλα για να καταλαβω τι θελετε να πειτε μερικοι οτι μαζευτικαν σημερα να πουν γιατην αντιπυρικη και μιας και καθησαν στο ιδιο ταπεζι πηραν και μια αποφαση και για μας; Τι λεμε τωρα; Ετσι βγαινουν οι αποφασεις. Καθομαστε να συντονισουμε αντιπυρικη και παιρνουμε αποφαση για προκυρηξη; Τι μπακαλικο δουλειες ειναι αυτες; Ελεος.

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
roofion
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από roofion »

https://attachment.fbsbx.com/file_download.php?id=143625919138365&eid=ASuNYBiKFh59gDJ9iQLuapDN9c2BiTG1zfGwM8RK_jxjBaHtcvAx24kWlSEenf8KvOI&inline=1&ext=1362001820&hash=ASvT7m9RmQqHef4p ΘΕΜΑ: «Kατανομή πιστώσεων Τακτικού Προϋπολογισμού Πυροσβεστικού Σώματος (Ε. Φ.43-

120) οικονομικού έτους 2013, σε επιμέρους κωδικούς αριθμούς εξόδων».

0880 Αμοιβές για εκπαίδευση

0881 Αμοιβές για εκπαίδευση, μετεκπαίδευση, επιμόρφωση 200.000,00

ΣΥΝΟΛΟ 0880 200.000,00

Δεν ανοιγει το λινκ γιατι ειναι απο FB, τεσπα οσοι ειστε στο γκρουπ στο FB Θα το ειδατε

Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ajax »

roofion έγραψε:https://attachment.fbsbx.com/file_download.php?id=143625919138365&eid=ASuNYBiKFh59gDJ9iQLuapDN9c2BiTG1zfGwM8RK_jxjBaHtcvAx24kWlSEenf8KvOI&inline=1&ext=1362001820&hash=ASvT7m9RmQqHef4p ΘΕΜΑ: «Kατανομή πιστώσεων Τακτικού Προϋπολογισμού Πυροσβεστικού Σώματος (Ε. Φ.43-

120) οικονομικού έτους 2013, σε επιμέρους κωδικούς αριθμούς εξόδων».

0880 Αμοιβές για εκπαίδευση

0881 Αμοιβές για εκπαίδευση, μετεκπαίδευση, επιμόρφωση 200.000,00

ΣΥΝΟΛΟ 0880 200.000,00

Δεν ανοιγει το λινκ γιατι ειναι απο FB, τεσπα οσοι ειστε στο γκρουπ στο FB Θα το ειδατε

static.diavgeia.gov.gr/doc/Β4ΣΦΙ-ΡΝΨ

αυτο τι λεει; Μπορει αυτες οι αμοιβες να ειναι για το οτιδηποτε

Άβαταρ μέλους
PAKOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από PAKOS »

Φίλε λαγός να το τότε μήνυμα μου (Λοιπόν εγώ χτες μίλησα με δυο ανώτατους αξιωματικούς. Ο πρώτος μου είπε μην ελπίζεις παλικάρι μου δεν θα γίνει τίποτα όχι άμεσα τουλάχιστον, δεν έχουν πρόθεση να σας πάρουν. Ο δεύτερος όταν του είπα θέλω να σας ρωτήσω για τους 725 άρχισε να μου αραδιάζει τις αποφάσεις με ημερομηνίες και αριθμούς και κατέληξε, σας αναμένουμε άμεσα στο σώμα. Όταν τόλμησα να του πω ξέρετε ακούγετε ότι δεν υπαρχή πρόθεση για άμεση κατάταξη εκνευριστικέ αφάνταστα. Μου είπε κατά λεξείς -Πες μου ονομαστικά ποιος μπιπ σου είπε αυτές τις μπιμπ ο καθένας χωρίς να έχει γνώση λέει το μακρύ και το κοντό τους. Πες μου το ονομά του. Εγώ αλλα ξέρω. Το θέμα θα έχει λήξη ως το Μάρτη. Αναμένουμε τις αποφάσεις όχι μόνο για σας αλλά και για αλλα θέματα όμως οι μεταθέσεις των ππυ. Ξαναρωτάω δηλαδή να ελπίζω; Βεβαία όλα είναι θέμα ήμερων.) | Λυπάμαι πολύ για όσα έγραψα χτες ίσως ήταν και λάθος που σας αναστάτωσα, ο καιρός θα δήξει την αλήθεια άλλωστε. Ξέρω πως είναι δύσκολο για όλους μας να δεχτούμε κάθε τι αρνητικό, μα επειδή παρακολουθώ το φόρουμ από τα σκαριά του ήταν δύσκολο να μην το μοιραστώ μαζί σας. Στρατάρχη γκρικ αρμι δεν ξέρω αν είναι άσχετος ο τύπος που μου είπε χτες τα κακά νέα αλλά πίστεψέ'μαι από χτες το βράδυ, εύχομαι να είναι. Ξέρω πως όλοι εδώ μέσα έχετε αγωνιστεί και κερδίσατε όπως και εγω την θέση στο διαγωνισμο με το σπαθί σας (όταν ξεκίνησε ο διαγωνισμός πολύ μου είπαν, να ένας σωστός διαγωνισμός και έτσι ήταν και εκει έλπιζα). Εννοείται ότι θα φτάσουμε με όσα μέσα έχουμε μέχρι το κόκαλο. Δεν διανοείτο το κεφάλι μου τέτοια κοροϊδία. Και κλείνω, μακάρι όλα όσα έμαθα να είναι ράδιο αρβύλα ή λόγια ενός άσχετου, μακάρι να είναι αλλιώς τα πράγματα και δίνω το δικαίωμα σε όποιον θέλει, μετά να με βρίσει και καθόλου δεν θα με νοιάξει. Μακάρι..
panos45
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

Παιδιά καλημέρα. Σχετικά με την ανακοίνωση "μέχρι νεοτέρας" που το κάνατε τόσο θέμα, εγώ εκτιμώ ότι επειδή άλλαξαν τον αριθμό της απόφασης, έδωσαν απλά διαφορετικό όνομα στο pdf αρχείο, δηλαδή "το μέχρι νεοτέρας.pdf".

Το θέμα είναι ότι και το ΦΕΚ μας κάνει αναφορά στην απόφαση 70526/ 21-12-12 και όχι στην 73488/19-12-12. Γιατί αυτή η αλλαγή στο περί κατάταξης αρχείο;

Αν όντως έχει γίνει λάθος πρέπει να αλλάχτεί και στο ΦΕΚ! Αν είναι έτσι πρέπει να γίνει διόρθωση του ΦΕΚ και επανεκτύπωσή του στο ΕΤ. Μακάρι να ναι το μόνο μας πρόβλημα αυτό.Το απόγευμα θα το ψάξω στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ αν έχουν πάρει ΑΔΑ αυτές οι αποφάσεις και θα σας πω τι λέει η καθεμιά.

Άρα, το άγχος που σας έπιασε λόγω αυτής της ανακοίνωσης που είδατε ότι γράφει στο σύνδεσμο της μέχρι νεοτέρας, θεωρώ ότι είναι αδικαιολόγητο.

Έχουμε να ασχοληθούμε με πολύ σοβαρότερα θέματα νομίζω.

Άβαταρ μέλους
PAKOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από PAKOS »

Το 73488 http://et.diavgeia.gov.gr/f/yptp/ada/%CE%92%CE%95%CE%99%CE%9B%CE%99-%CE%9D42
panos45
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

Το 73488 http://et.diavgeia.gov.gr/f/yptp/ada/%CE%92%CE%95%CE%99%CE%9B%CE%99-%CE%9D42[/QUOTE ]

Ωραία, μπορείς να βρεις και τον α. Α.70526/21-12-12, εγώ δεν μπορώ να μπω ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Άβαταρ μέλους
PAKOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από PAKOS »

Πανο ή δεν το βρίσκω ή δεν υπαρχει. Το φεκ μιλάει για το 70526. λες να κάνενε λάθος. ελεος και μόνο στην σκέψη
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες