Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

Greek_Army έγραψε:
ajax έγραψε:
lagos13 έγραψε:
ajax έγραψε:
lagos13 έγραψε:
PAKOS έγραψε:Λοιπόν παιδιά λυπάμαι για αυτά που θα γράψω, έχω τρομερή απογοήτευση, θλίψη, θυμό, αγανάκτηση : Μίλησα με ανώτατο αξιωματικό που ήταν στην συνάντηση με τον Δένδια και μου είπε ότι το έγγραφο για το οποίο γίνεται λόγος από το πρωί αφορά το πάγωμα των πινάκων για δύο έτη. Μέχρι δηλαδή να μην έχουν ισχύ (που λέει ισχύουν για δυο έτη) έτσι ώστε να ακυρωθεί εντελώς. Επίσης μου είπε ότι συζητήθηκε η απόλυση του 30% των πενταετών αλλά ακόμα δεν αποφασίστηκε κάτι συγκεκριμένο. Περαστικά μας ... Ρώτησα τι μπορούμε να κάνουμε και μου είπε ότι μόνο νομικά ίσως γίνει κάτι αλλά και αυτό ζόρικα να βγάλουμε άκρη. Μου είπε ότι έχουμε χίλια δίκια και πως και αυτοί μας θέλαν στο σώμα αλλά ο υπουργός αποφάσισε..

δεν παιζει αυτο που λες φιλος. Δεν ειναι τοσο μαμακες να παγωσουν 2 χρονια τους πινακες. Απλα και ξεκαθαρα δεν τους παιρνει νομικα

γιατι που θα κολλησουν; Εδω εχουν κανει αλλα και αλλα

νομικα ισως; Δεν μπορει να κανουν οτι θελουν οι κυριοι, εδω μιλαμε για 725 ατομα που εχουν ξοδεψει χρονο, χρημα, υπομονη!

τους τελευταιους μηνες εχουν διαγραφει επιτυχοντες μεσω ασεπ καθηγητες λογω παρελευσης των 3 ετων απο την ημερομηνια αναρτησης των δικων τους πινακων. Εχει ακυρωθει η προσληψη ατομων στο ικα επισης επιτυχοντων του ασεπ κ. Α. Ολοι αυτοι επισσης ειχαν ξοδεψει χρονο, χρημα, υπομονη!

Προφανώς και δεν έχεις ενημερωθείς γιατί αυτοί δεν κάνουν τίποτα και για ποιο λόγο έχει κολλήσει το θέμα, σε πληροφορώ ότι στις περισσότερες προσλήψεις το θέμα έχει κολλήσει γιατί οι μισοί είχανε μεταφερθεί παράνομα σε άλλες θέσεις διορισμού και αν προχωρήσουν νομικά θα απολυθούν και από την προηγούμενη θέση που είχανε μπει διότι δεν τηρούν τα κριτήρια πρόσληψης, καμία σχέση ο διαγωνισμός της Πυροσβεστικής με τα παραδείγματα που αναφέρεις.

και εγω ετσι τα ξερω
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

PAKOS έγραψε:Ναι είχαμε μιλήσει αλλες δύο φορές. Την πρώτη τον ιανουάριο αρχες και μου είπε όλα καλά. Μετά τελος του μήνα και μου είπε να περιμένω αρχές του Μάρτη για να γίνουν οι κρίσεις και πως στάνταρ θα μας πάρει γιατί έχει κενά και μου είπε να τον πάρω ξανα τότε. Σε εκείνο το τηλεφώνημα μου είχε πει ακομα και πως στην φαιερσερβις θα έβγαινε ανακοινωση απο Δένδια περι κατάταξης και πραγματικά μετα απο 3-4 μερες βγήκε. Και τώρα αυτό...

αρα ειναι εγκυρος. Ασχημα τα πραγματα
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

Πολυ καθαρη αυτη η προκηρυξη για να ειναι αληθινη με ασεπ χωρις συνεντευξη. Δεν βολευε καποιους.
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από lagos13 »

PAKOS έγραψε:Ναι είχαμε μιλήσει αλλες δύο φορές. Την πρώτη τον ιανουάριο αρχες και μου είπε όλα καλά. Μετά τελος του μήνα και μου είπε να περιμένω αρχές του Μάρτη για να γίνουν οι κρίσεις και πως στάνταρ θα μας πάρει γιατί έχει κενά και μου είπε να τον πάρω ξανα τότε. Σε εκείνο το τηλεφώνημα μου είχε πει ακομα και πως στην φαιερσερβις θα έβγαινε ανακοινωση απο Δένδια περι κατάταξης και πραγματικά μετα απο 3-4 μερες βγήκε. Και τώρα αυτό...

τα παλια αισιοδοξα μνμ του συγκεκριμενου κυριου τα ειχες αναρτηση φιλε πακος;
Άβαταρ μέλους
PAKOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από PAKOS »

Αζαξ μακαρυ να μην είναι εγκυρος. Και απλά να είναι κανένας παρατρεχάμενος που απλα η πρώτη ανακοινωση να πέρασε απο κανένα πρωτόκολο και να την είδε. Ξερω γω με τα ζωωωωωωωωωωα
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ajax »

lagos13 έγραψε:
Greek_Army έγραψε:
ajax έγραψε:
lagos13 έγραψε:
ajax έγραψε:
lagos13 έγραψε:
PAKOS έγραψε:Λοιπόν παιδιά λυπάμαι για αυτά που θα γράψω, έχω τρομερή απογοήτευση, θλίψη, θυμό, αγανάκτηση : Μίλησα με ανώτατο αξιωματικό που ήταν στην συνάντηση με τον Δένδια και μου είπε ότι το έγγραφο για το οποίο γίνεται λόγος από το πρωί αφορά το πάγωμα των πινάκων για δύο έτη. Μέχρι δηλαδή να μην έχουν ισχύ (που λέει ισχύουν για δυο έτη) έτσι ώστε να ακυρωθεί εντελώς. Επίσης μου είπε ότι συζητήθηκε η απόλυση του 30% των πενταετών αλλά ακόμα δεν αποφασίστηκε κάτι συγκεκριμένο. Περαστικά μας ... Ρώτησα τι μπορούμε να κάνουμε και μου είπε ότι μόνο νομικά ίσως γίνει κάτι αλλά και αυτό ζόρικα να βγάλουμε άκρη. Μου είπε ότι έχουμε χίλια δίκια και πως και αυτοί μας θέλαν στο σώμα αλλά ο υπουργός αποφάσισε..

δεν παιζει αυτο που λες φιλος. Δεν ειναι τοσο μαμακες να παγωσουν 2 χρονια τους πινακες. Απλα και ξεκαθαρα δεν τους παιρνει νομικα

γιατι που θα κολλησουν; Εδω εχουν κανει αλλα και αλλα

νομικα ισως; Δεν μπορει να κανουν οτι θελουν οι κυριοι, εδω μιλαμε για 725 ατομα που εχουν ξοδεψει χρονο, χρημα, υπομονη!

τους τελευταιους μηνες εχουν διαγραφει επιτυχοντες μεσω ασεπ καθηγητες λογω παρελευσης των 3 ετων απο την ημερομηνια αναρτησης των δικων τους πινακων. Εχει ακυρωθει η προσληψη ατομων στο ικα επισης επιτυχοντων του ασεπ κ. Α. Ολοι αυτοι επισσης ειχαν ξοδεψει χρονο, χρημα, υπομονη!

Προφανώς και δεν έχεις ενημερωθείς γιατί αυτοί δεν κάνουν τίποτα και για ποιο λόγο έχει κολλήσει το θέμα, σε πληροφορώ ότι στις περισσότερες προσλήψεις το θέμα έχει κολλήσει γιατί οι μισοί είχανε μεταφερθεί παράνομα σε άλλες θέσεις διορισμού και αν προχωρήσουν νομικά θα απολυθούν και από την προηγούμενη θέση που είχανε μπει διότι δεν τηρούν τα κριτήρια πρόσληψης, καμία σχέση ο διαγωνισμός της Πυροσβεστικής με τα παραδείγματα που αναφέρεις.

και εγω ετσι τα ξερω

στο ικα μπορει αλλα οσον αφορα για τη διαγραφη λογω παρελευσης της 3ετιας ειμαι σιγουρος γιατι γνωριζω συγκεκριμενο ατομο που τον εχει πιασει Η σχετικη νομοθεσια, ο οποιος παρεπιπτοντως εχει ξοδεψει και χρημα γιατι δεν ειναι απλες οι εξετασεις (μπορει να χρειαστεις φροντιστηριο) συν την μετακινηση για τις εξετασεις που μπορει να ηταν μια φορα αλλα στην τελικη δε συγκρινουμε ποιος εχει δωσει τα πιο πολλα. Εγω απλως το ανεφερα για να δειξω οτι οντως ειναι νομιμη η διαγραφη λογω παρελευσης της 2ετιας
Άβαταρ μέλους
PAKOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από PAKOS »

Ναι με το όνομα Νικος ήταν αυτός που μου έλεγε πες μου το όνομα αυτού που σου είπε θα παγώσει ο διαγωνισμος.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Greek_Army »

Φίλε ajax αυτό με την 2ετια ισχύει, αλλά από την στιγμή που είσαι νομικά καλυμμένος και δεν το αφήσεις για μετά από 2 χρόνια δεν υπάρχει περίπτωση να μην δικαιωθείς, δικαιώνεσαι και παίρνεις και αναδρομικά χαμένους μισθούς, τώρα το πότε θα τους πάρεις αυτό είναι άλλο θέμα.
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ajax »

PAKOS έγραψε:Αζαξ μακαρυ να μην είναι εγκυρος. Και απλά να είναι κανένας παρατρεχάμενος που απλα η πρώτη ανακοινωση να πέρασε απο κανένα πρωτόκολο και να την είδε. Ξερω γω με τα ζωωωωωωωωωωα

ας ελπισουμε να ειναι ετσι. Τοσο καιρο με μια ελπιδα ειμαστε. Το θεμα ειναι οτι αρνητικο κλιμα εισπραττουμε απο πολυ κοσμο σημερα, πιθανοτατα να εχει καποια βαση, αυτο με αγχωνει
Άβαταρ μέλους
VASILIS98
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από VASILIS98 »

Τι να πω ρε παιδια! Απορω με καποιους εδω μεσα που καθονται κ πιστευουν την καθε μπουρδα που αραδιαζει ο καθενας! Εχουμε ολοκληρο φεκ καταταξης στα χερια μας κ λεει ο αλλος οτι αν παμε νομικα μπορει να καταφερουμε κατι! Τελευταια φορα που γραφω εδω μεσα να περνατε καλα μαγκες κ ετσι οτι αραδιαζει ο καθενας να το καταπιανετε κ να βγαζετε χιλια σεναρια!
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από lagos13 »

1. Δεν πηραμε απαντηση απο τον φιλο πακο σε κατι που τον ρωτησα!

2. Ειδα ολα τα μνμ απο την 1 σελιδα μεχρι την 91 που εχει φτασει κ δεν εχω δει κανενα μνμ που να λεει απο πακος για τα αισιοδοξα νεα που του ειχε πει ο κυριος νικος στο παρελθον... Προσωπικα μου φαινεται περιεργο να ειχε τετοιες ακριβεις πληροφοριες κ να μην ειχε πει τπτ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Greek_Army »

VASILIS98 έγραψε:Τι να πω ρε παιδια! Απορω με καποιους εδω μεσα που καθονται κ πιστευουν την καθε μπουρδα που αραδιαζει ο καθενας! Εχουμε ολοκληρο φεκ καταταξης στα χερια μας κ λεει ο αλλος οτι αν παμε νομικα μπορει να καταφερουμε κατι! Τελευταια φορα που γραφω εδω μεσα να περνατε καλα μαγκες κ ετσι οτι αραδιαζει ο καθενας να το καταπιανετε κ να βγαζετε χιλια σεναρια!

Αγαπητέ Βασίλη αυτό ακριβώς προσπαθούν να πετύχουν, δεν υπάρχει λόγος να μην ξανά γράψεις, βλέπεις υπάρχουν άτομα που δεν μασάνε από αυτά, υπομονή και επιμονή θέλει.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ajax »

lagos13 έγραψε:1. Δεν πηραμε απαντηση απο τον φιλο πακο σε κατι που τον ρωτησα!

2. Ειδα ολα τα μνμ απο την 1 σελιδα μεχρι την 91 που εχει φτασει κ δεν εχω δει κανενα μνμ που να λεει απο πακος για τα αισιοδοξα νεα που του ειχε πει ο κυριος νικος στο παρελθον... Προσωπικα μου φαινεται περιεργο να ειχε τετοιες ακριβεις πληροφοριες κ να μην ειχε πει τπτ
1 Νικος ηταν μαλλον το ονομα που χρησιμοποιουσε ο πακος

2 και εγω το θυμαμαι το μνμ που λεει χωρις αυτο να σημαινει οτι πιστευω την πηγη του

Nic24

Δημοσίευση από Nic24 »

Ειδικά σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος! Πάντα μετά από τέτοιες "καταδικαστικές" ειδήσεις έρχονται τα ωραία...
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από lagos13 »

ajax έγραψε:
lagos13 έγραψε:1. Δεν πηραμε απαντηση απο τον φιλο πακο σε κατι που τον ρωτησα!

1 Νικος ηταν μαλλον το ονομα που χρησιμοποιουσε ο πακος

2 και εγω το θυμαμαι το μνμ που λεει χωρις αυτο να σημαινει οτι πιστευω την πηγη του

1. Δεν μπορουμε να το γνωριζουμε αυτο αν δεν απαντηση ο ιδιος
2. Θα το δειξει ο χρονος αν εχει δικιο η πηγη του Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες