Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
george29gumf
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από george29gumf »

Για να καταλαβουμε δλδ περιμενουμε να τελειωσουν οι κρισεις... Μετα περιμενουμε το αρμοδιο υπουργειο (που ακομα δε ξερουμε ποιο απο τα 2 ειναι τελικα) και μετα περιμενουμε να βγαλει η π. Υ το μαγικο εγγραφο το οποιο θα λεει οτι κατατασομαστε την ταδε του ταδε μηνα το οποιο παλι μαγικο εγγραφο δεν προκειτε να δημοσιευθει εαν δεν το στειλουν στο ε. Τυπογραφειο για να παρει φεκ μετα απο καμια 15αρια μερες... Σωστα; Ελπιζω ολα οσα εγγραψα να εχουν γινει και να ειμαστε στο σταδιο του φεκ (πραγμα που δεν το νομιζω... ) διαφορετικα αν ειναι ετσι τα πραγματα εχουμε δρομο μπροστα μας... Ποσο αλλο υπομονη πλεον; Ποσο?
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από handballer »

george29gumf έγραψε: Για να καταλαβουμε δλδ περιμενουμε να τελειωσουν οι κρισεις... Μετα περιμενουμε το αρμοδιο υπουργειο (που ακομα δε ξερουμε ποιο απο τα 2 ειναι τελικα) και μετα περιμενουμε να βγαλει η π. Υ το μαγικο εγγραφο το οποιο θα λεει οτι κατατασομαστε την ταδε του ταδε μηνα το οποιο παλι μαγικο εγγραφο δεν προκειτε να δημοσιευθει εαν δεν το στειλουν στο ε. Τυπογραφειο για να παρει φεκ μετα απο καμια 15αρια μερες... Σωστα; Ελπιζω ολα οσα εγγραψα να εχουν γινει και να ειμαστε στο σταδιο του φεκ (πραγμα που δεν το νομιζω... ) διαφορετικα αν ειναι ετσι τα πραγματα εχουμε δρομο μπροστα μας... Ποσο αλλο υπομονη πλεον; Ποσο?
παιδια ειναι γεγονος πλεον οτι υπαρχει μεγαλη καθυστερηση. και αν σκεφτει κανεις και τη δημοσια διαβουλευση του Δενδια περι αναδιαρθρωσης της Πυροσβεστικης και την επανδρωση δημοτικν κλιμακιων απο εθελοντες και οτι θεωρει οτι ειναι πολλοι οι πυροσβεστες και οτι εχουμε ακριβη επαγγελματικη πυροσβεστικη δεν ξερω ποσο αισιοδοξοι μπορουμε να ειμαστε. Προσωπικη μου γνωμη παντως ειναι οτι μεσα σε αυτα τα 2 χρονια οποτε και αν χρειαστουν ατομα θα παρουν απο εμας. δεν θα βγαλουν αλλη προκηρυξη. Εκτος αν αλλαξει ο Δενδιας, αν και απο ατομο σε αλλο υπουργειο γνωστο μου της Ν. Δ. εμαθα οτι καινσε πιθανο ανασχηματισμο κυβερνησης ο μιστερ Δενδιας δεν κουνιεται. Μακαρι να αλλαξουν τα δεδομεν παντως...
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

Εγω πιστευω παιδια οτι απο την στιγμη που δεν μας δινει μια ξεκαθαρη απαντηση ο δενδριας δεν ξερει τι θα κανει με τους 725 και περιμενει να δει ποσα ατομα θα βγουνε λογω εφαπαξ στην συνταξη για να μας παρουν, ωστε ετσι να δικαιολογησει τις καινουργιες προσληψεις
panos45
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

Κεφτές έγραψε:Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό... Προσπάθησα να το ψάξω στο site της βουλής αλλά δε βρήκα άκρη...

http://www.902.gr/eidisi/voyli/8894/kke-erotisi-gia-tin-exelixi-toy-diagonismoy-proslipsis-725-dokimon-pyrosveston

ελπίζω να μην περιμένουμε πότε θα απαντηθεί και αυτή η ερώτηση...

Αυτή η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, δες στον σύνδεσμο: http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=f8e4fcb8-c61e-4ce0-b3d0-8b4b20951042

THEO
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Καλημέρα! Λοιπόν παιδιά μην απελπιζόμαστε. Εδώ για τους 50 αξιωματικούς το φεκ πρόσληψης βγήκε 15 μέρες μετά την δημιοσίευση της κυρωσης των πινάκων στο σάιτ της πυροσβεστικής. Επίσης αν το πάρουν απόφαση να μας πάρουν το φεκ βγαίνει κ σε μια μέρα. Δεν είναι απαραίτητο να περάσουν 15μέρες. Σε μια συνομιλία που είχα με αξιωματικό μου είπε ότι "δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας πάρουν, απλά το πιο πιθανό είναι να σας πάρουν Μάρτιο". Επίσης κ με έναν άλλο ανώτατο αξιωματικό που μίλησα μου ειπε αφού το έψαξε κιόλας ότι ο διαγωνισμός τρέχει κανονικά. Τι να πω τόσο πολύ να μας δουλεύουν. Βέβαια κ εγώ αν δεν δω πρώτα δεν πιστεύω... Αλλά ας έιμαστε κ λίγο αισιόδοξοι...
panos45

Δημοσίευση από panos45 »

THEO έγραψε:Καλημέρα! Λοιπόν παιδιά μην απελπιζόμαστε. Εδώ για τους 50 αξιωματικούς το φεκ πρόσληψης βγήκε 15 μέρες μετά την δημιοσίευση της κυρωσης των πινάκων στο σάιτ της πυροσβεστικής. Επίσης αν το πάρουν απόφαση να μας πάρουν το φεκ βγαίνει κ σε μια μέρα. Δεν είναι απαραίτητο να περάσουν 15μέρες. Σε μια συνομιλία που είχα με αξιωματικό μου είπε ότι "δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας πάρουν, απλά το πιο πιθανό είναι να σας πάρουν Μάρτιο". Επίσης κ με έναν άλλο ανώτατο αξιωματικό που μίλησα μου ειπε αφού το έψαξε κιόλας ότι ο διαγωνισμός τρέχει κανονικά. Τι να πω τόσο πολύ να μας δουλεύουν. Βέβαια κ εγώ αν δεν δω πρώτα δεν πιστεύω... Αλλά ας Είμαστε Κ λίγο αισιόδοξοι...

Καλημέρα Theo!

Μπορεί κάποιοι να έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν και αυτό παίζει γιαυτό κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν θα πάρουν, ίσως γιατί έτσι τους εξυπηρετεί κιόλας. Μας κάνουν πόλεμο νεύρων. Δεν πειράζει, καλή καρδιά. Ας μας καλέσουν και όλα αυτά τα ξεχνάμε.

Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

Ειμαστε σε τετοια θεση που οποιος θελει να μας απογοητευσει τα καταφερνει μια χαρα και χωρις πολυ κοπο. Δεν ειναι δυνατον ολα αυτα που εχουν γινει μεχρι τωρα να εγιναν για πλακα θα μας παρουν λιγη υπομονη ακομα.
panos45

Δημοσίευση από panos45 »

panos45 έγραψε:
Κεφτές έγραψε:Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό... Προσπάθησα να το ψάξω στο site της βουλής αλλά δε βρήκα άκρη...

http://www.902.gr/eidisi/voyli/8894/kke-erotisi-gia-tin-exelixi-toy-diagonismoy-proslipsis-725-dokimon-pyrosveston

ελπίζω να μην περιμένουμε πότε θα απαντηθεί και αυτή η ερώτηση...

Αυτή η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, δες στον σύνδεσμο: http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=f8e4fcb8-c61e-4ce0-b3d0-8b4b20951042

Είναι νέα ερώτηση, έχεις δίκιο. Μόλις βρήκα το link χωρίς να υπάρχει βέβαια κανένα αρχείο προς το παρόν.

http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=311b6e0d-f4fd-4564-b00e-2aedbafd1814

Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

Καλο ειναι αυτο. Μονο αυτοι μπορουν να πιεσουν με καποιο τροπο εμεις με τα τηλ δεν κανουμε τιποτα
panos45

Δημοσίευση από panos45 »

ΑΝΤΩΝΗΣ. έγραψε:Καλο ειναι αυτο. Μονο αυτοι μπορουν να πιεσουν με καποιο τροπο εμεις με τα τηλ δεν κανουμε τιποτα

Το υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής καμία απάντηση στις ερωτήσεις που του απευθύνουν. Δυστυχώς...

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από handballer »

panos45 έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ. έγραψε:Καλο ειναι αυτο. Μονο αυτοι μπορουν να πιεσουν με καποιο τροπο εμεις με τα τηλ δεν κανουμε τιποτα

Το υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής καμία απάντηση στις ερωτήσεις που του απευθύνουν. Δυστυχώς...

Απο αναμονη αλλο τιποτα. τι γινεται. κανεις δεν λεει τπτ..
Πετρος

Δημοσίευση από Πετρος »

handballer έγραψε:
panos45 έγραψε:

Απο αναμονη αλλο τιποτα. Τι γινεται. Κανεις δεν λεει τπτ.

Το θεμα ειναι γιατι δεν κανουν τιποτα κι οχι γιατι δεν λενε...

ΠΕΤΡΟΣ

Δημοσίευση από ΠΕΤΡΟΣ »

λοιπόν Ακούστε πως έχουν τα πράματα, να πρυτανεύσει η λογική.

Ο Διαγωνισμός των 725 Δοκιμων Πυροσβεστών εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του 2012, είχε βγει το κονδύλι και υπήρξε έγκριση από το Γ. Λ. Κ.

Η κύρωση των τελικών πινάκων εκτυπώθηκε και ανακοινώθηκε απο το Ε. Τ.31-12-12.
Τώρα μένει να ανακοινωθεί το ΦΕΚ πρόσληψης το οποίο θα γίνει με ημ/νια του 2013!

Επειδή λοιπον το κονδύλι είναι του 2012 (και εφόσον η πρόσληψή μας θα γίνει 2013) πρέπει να γίνει τροποποίηση προϋπολογισμού για να συμπεριληφθεί στο 2013. Γι αυτο όπου παίρνετε σας λένε περιμενουμε το κονδύλι!

Επομένως, είναι θέμα Υπ. Οικ. Και Υπ. Διοικ. Μεταρ/σης να κάνουν την σχετική τροποποίηση και στη συνέχεια το Υπ. Πρ. Πο. Να δώσει στο ΑΠΣ εντολή πρόσληψης.

Δεδομένου λοιπόν της πολιτικής κατάστασης της χώρας και των επικείμενων κρισεων καθυστερεί.

Γι αυτό υπομονή !

λεει οΣωτηρης

Παρατήρηση: Απαγορεύεται να γράφουμε με κεφαλαία γράμματα, την επόμενη φορά το μήνυμα σου θα διαγραφεί.Greek_Army

Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

Πραγματικα την εχω μiσησει αυτην την λεξη Εικόνα
THEO
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Πάντως εμένα και το απόγευμα που συνομιλούσα με γνωστό μου στην πυροσβεστική μου είπε ότι θα μας πάρουνε σίγουρα. Μου είπε επίσης τώρα ασχολούνται με κρίσεις και μεταθέσεις στο σώμα. Αμέσως μετά απ' αυτά θα ασχοληθούν με μας. Μακάρι να βγει αληθινός!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης