Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

Οκ ας πουμε οτι ειναι θεμα απο υπουργειο οικονομικων, δεν μπορουσαν δλδ να το ξερουν οτι δεν μας σηκωνει η τσεπη της χωρας κ προχωρησαν ξανα την προκηρυξη;
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Λοιπόν εγώ χτες μίλησα με δυο ανώτατους αξιωματικούς. Ο πρώτος μου είπε μην ελπίζεις παλικάρι μου δεν θα γίνει τίποτα όχι άμεσα τουλάχιστον, δεν έχουν πρόθεση να σας πάρουν. Ο δεύτερος όταν του είπα θελω να σας ρωτήσω για τους 725 άρχισε να μου αραδιάζει τις αποφάσεις με ημερομηνίες και αριθμούς και κατέληξε, σας αναμένουμε άμεσα στο σώμα. Όταν τόλμησα να του πω ξέρετε ακούγετε οτι δεν υπαρχή πρόθεση για άμεση κατάταξη εκνευριστικέ αφάνταστα. Μου είπε κατά λεξείς

-Πες μου ονομαστικά ποιος μπιπ σου είπε αυτές τις μπιμπ ο καθένας χωρίς να έχει γνώση λέει το μακρύ και το κοντό τους. Πες μου το ονομά του. Εγώ αλλα ξέρω. Το θέμα θα έχει λήξη ως το Μάρτη. Αναμένουμε τις αποφάσεις όχι μόνο για σας αλλα και για αλλα θέματα όμως οι μεταθέσεις των ππυ.

Ξαναρωτάω δηλαδή να ελπίζω; Βεβαία όλα είναι θέμα ήμερων.

Παρατήρηση: Απαγορεύονται τα κεφαλαία γράμματα, το επόμενο μήνυμα σου δεν θα δημοσιευθεί και ας έχεις γράψει 3 σελίδες, σεβόμαστε τους άλλους για να μας σέβονται.

THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Καλημέρα. Το υπουργείο οικονομικών σε ερώτηση που του είχε γίινει είχε απαντήσει ότι αρμόδιο είναι το υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης. Τέλος πάντων. Εγώ πάντως θεωρώ θετικό το ότι στην απάντηση απλά δεν ξέρουν πότε θα γίνει η πρόσληψη κ όχι αν θα γίνει...
VEC

Δημοσίευση από VEC »

http://www.pospid.gr/sites/default/files/7951308.pdf Διαβάστε την 2κ3 παράγραφο. Επίσης απο έγκυρες πληροφορίες ακούγεται ότι θα μας πάρουν τον Μάρτιο. Καλημέρα συνάδελφοι.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από handballer »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Λοιπόν εγώ χτες μίλησα με δυο ανώτατους αξιωματικούς. Ο πρώτος μου είπε μην ελπίζεις παλικάρι μου δεν θα γίνει τίποτα όχι άμεσα τουλάχιστον, δεν έχουν πρόθεση να σας πάρουν. Ο δεύτερος όταν του είπα θελω να σας ρωτήσω για τους 725 άρχισε να μου αραδιάζει τις αποφάσεις με ημερομηνίες και αριθμούς και κατέληξε, σας αναμένουμε άμεσα στο σώμα. Όταν τόλμησα να του πω ξέρετε ακούγετε οτι δεν υπαρχή πρόθεση για άμεση κατάταξη εκνευριστικέ αφάνταστα. Μου είπε κατά λεξείς

-Πες μου ονομαστικά ποιος μπιπ σου είπε αυτές τις μπιμπ ο καθένας χωρίς να έχει γνώση λέει το μακρύ και το κοντό τους. Πες μου το ονομά του. Εγώ αλλα ξέρω. Το θέμα θα έχει λήξη ως το Μάρτη. Αναμένουμε τις αποφάσεις όχι μόνο για σας αλλα και για αλλα θέματα όμως οι μεταθέσεις των ππυ.

Ξαναρωτάω δηλαδή να ελπίζω; Βεβαία όλα είναι θέμα ήμερων.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Παντως ο αξιωματικος αυτος φανηκε πολυ σιγουρος. Κατι θα ξερει. Ο αλλος αποτελει ερωτηματικο ειναι η αληθεια. Και αυτο διοτι ειναι 2 τελειως διαφορετικες πληροφοριες.
THEO
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Εγώ θεωρώ δεδομένο ότι θα μας πάρουνε. Αυτό φαίνεται κ από τις απαντήσεις του υπουργείου. Το πότε δεν είναι ακριβές. Πάντως ο δεύτερος αξιωματικός που μιλούσες μου φάνηκε πιο σίγουρος (αφού ήθελε κ το όνομα του άλλου που έλεγε κ το αντίθετο).
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Και περίιιιιιιιιιιιιιιιιιιμενε.
γιατι να μην ειμαι μεξικανος με το σομπρερο μου κατω απο τον ηλιο, στο χερι την τεκιλα χιμενος πανω σε μια καρεκλα; Τελικα οι έλληνες δεν είναι τεμπέλιδες. Το σύστημα τους κάνει. Θέλω να δουλεψω τους λες, περίιιμενε σου λένε.

ΠΕΤΡΟΣ

Δημοσίευση από ΠΕΤΡΟΣ »

Φιλε νικο και μεξικανος να ησουν και να ημουν τοσο καιρο με τετοια τροπη θα ειχαμε φλιπαρει δεν υπαρχει αυτη η κατασταση. Περιμενουμε ενα σχολιο για να το κανουμε ελπιδα. Οι ανθρωποι δεν νιωθουν τιποτα, θα τους χαρακτήριζα αλλα δεν μου αρμοζει. Αλλη μια μερα στην κολαση της υπομονης και βλεπουμε...
ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Υπομονη παιδια, σε μια ομιλια που ειχα σημερα με ανωτατο στελεχος της π. Υ μου ειπε καντε λιγο υπομονη κ ολα θα γινουν.
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

Οντως ειναι γεγονος αυτο, περιμενουμε πως και πως ενα θετικο σχολιο να για το μετατρεψουμε σε ελπιδα
gravas

Δημοσίευση από gravas »

Ρε παιδια ακουγονται φυμες απο κρητη πως καλεσαν ατομα για καταταξη. Ξερει κανεις τιποτα?
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

Τελειως ακυρο φιλε. Αν τους καλουσαν θα ειχε βγει ανακοινωση.
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

gravas έγραψε:Ρε παιδια ακουγονται φυμες απο κρητη πως καλεσαν ατομα για καταταξη. Ξερει κανεις τιποτα;
αυτες οι φημες απο που ακριβως ακουστηκαν (απο κρητη ειμαι)
gravas

Δημοσίευση από gravas »

Π. Σ του Ε. Ξερω πως δεν θα δημοσιευθει διοτι ειναι πολιτικη του φορουμ (και πολυ καλα κανει) αλλα λεω το ονομα για να μην νομιζετε πως ψευδομαι.
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

gravas έγραψε:Παπαδακης σπυριδων του εμμαουηλ. Ξερω πως δεν θα δημοσιευθει διοτι ειναι πολιτικη του φορουμ (και πολυ καλα κανει) αλλα λεω το ονομα για να μην νομιζετε πως ψευδομαι.
και τι ακριβως ειναι αυτος ο παπαδακης;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης