Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
nik

Δημοσίευση από nik »

Κανενα νεο απο το παδι που ηταν να μιλησει με μια υπαλληλο?
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Θα ενημερώσει λογικά. Σήμερα ήταν να πάρει τηλ. Οπότε αν υπάρχει νεότερο θα μας πει.
kostas

Δημοσίευση από kostas »

παιδια ηθελα να μου λυση καποιος αυτην την απορια.13 νοεμβριου που ψηφιστικε ο νομος και λεει οτι τον σεπτεμβριο του 2013 μεχρι τον σεπτεμβριο του 2015 δεν θα μπενουν στην σχολη ιδιωτες εμεις γιατι τρεχαμε για εξετασεις ψυχολογικες και ιατρικες. Μετα βγηκε το φεκ 11 ιανουαριου 2013 με ημερομηνιες 31-12-2012. Ποιος ο λογος να προχορησει η προκυρηξη και να βγει το φεκ για να ειμαστε στα χαρτια για 2 χρονια πυροσβεστες και να αυτοκυρωθει μετα η προκυρηξη απο μονη της; Πιστευω αυτο το ερωτημα δεν μπορει να μου το απαντηση ουτε ο δενδιας, ουτε ο στουρναρας, ουτε ο σαμαρας, ουτε η τροηκα ουτε και ο αρχηγος της πυροσβεστικης. Αυτα μονο στην ελλαδα γινοντε πουθενα αλλου.
THEO

Δημοσίευση από THEO »

Αυτές τις σκέψεις τις έχουμε κάνει όλοι μας φίλε Κώστα. Αν το δούμε αισιόδοξα όμως, το γεγονός ότι έγιναν όλα αυτά που λες ίσως τελικά δείχνει ότι έχουν σκοπό να μας πάρουν.
panos45
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

THEO έγραψε:Αυτές τις σκέψεις τις έχουμε κάνει όλοι μας φίλε Κώστα. Αν το δούμε αισιόδοξα όμως, το γεγονός ότι έγιναν όλα αυτά που λες ίσως τελικά δείχνει ότι έχουν σκοπό να μας πάρουν.

Συμφωνώ και εγώ Theo, όλα αυτά έγιναν για να μας πάρουν τουλάχιστον αυτό ήθελαν μέχρι το τέλος του χρόνου.

THEO

Δημοσίευση από THEO »

Πρόσεξα ότι το υπουργειο προ-πο απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των βουλευτών εκτός (τουλάχιστον ακόμα) του κυρίου Αυγενάκη (βουλευτής της Ν. Δ) παρόλο που η δική του ερώτηση προηγείται χρονικά από κάποιες που απαντήθηκαν ήδη.
panos45

Δημοσίευση από panos45 »

THEO έγραψε:Πρόσεξα ότι το υπουργειο προ-πο απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των βουλευτών εκτός (τουλάχιστον ακόμα) του κυρίου Αυγενάκη (βουλευτής της Ν. Δ) παρόλο που η δική του ερώτηση προηγείται χρονικά από κάποιες που απαντήθηκαν ήδη.

Ναι, όντως έτσι είναι, δεν έχει απαντηθεί η ερώτηση του Αυγενάκη ούτε των Γεροβασίλη και Στρατούλη. Ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι στις ερωτήσεις αυτές θίγονται και άλλα θέματα πέρα από την πρόσληψή μας.

Επισυνάπτω τις ερωτήσεις : http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/7908666.pdf

http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/7906315.pdf

panos45

Δημοσίευση από panos45 »

panos45 έγραψε:
THEO έγραψε:Πρόσεξα ότι το υπουργειο προ-πο απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των βουλευτών εκτός (τουλάχιστον ακόμα) του κυρίου Αυγενάκη (βουλευτής της Ν. Δ) παρόλο που η δική του ερώτηση προηγείται χρονικά από κάποιες που απαντήθηκαν ήδη.

Ναι, όντως έτσι είναι, δεν έχει απαντηθεί η ερώτηση του Αυγενάκη ούτε των Γεροβασίλη και Στρατούλη. Ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι στις ερωτήσεις αυτές θίγονται και άλλα θέματα πέρα από την πρόσληψή μας.

Επισυνάπτω τις ερωτήσεις : http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/7908666.pdf

http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/7906315.pdf

Υπάρχει μια προθεσμία, ένα χρονικό πλαίσιο μέσα στο οποίο πρέπει να απαντηθούν, δεν το θυμάμαι τώρα αλλά δεν νομίζω να είναι πάνω από μήνα. Συνεπώς, περιμένουμε τις επόμενες ημέρες να απαντηθούν και αυτές.

Ας δείξουμε λίγη υπομονή και αισιοδοξία.Εικόνα

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από handballer »

george29gumf έγραψε: Παιδια ερχεται η ωρα μας απο οτι μου ειπαν απο την πυ της περιοχης μου περιμενουν μονο Να εγκριθει το κονδυλη το οποιο αφορα μονο και μονο τα εξοδα λειτουργειας των σχολων. Το 2008 την αποφαση διορισμου την εδωσε ο υπ εσωτερικων κτλ κτλ οποτε και τωρα νομιζω Θα πρεπει να βλεπουμε αν εχει παει κατι απο το υπ. Ηλ. Διακ προς το ε. Τ για δημοσιευση. Γενικα μου ειπαν να μην αγχωνομαστε κ ολα θα πανε καλα. Αυτα τα ολιγα ελπιζω να βγουν αληθινοι γιατι κ αυτοι οντως συμμεριζονται την αγωνια μας, ετσι μου εδειξαν τουλαχιστον. Καλο βραδυ κ ελπιζω να εχουμε συντομα καλα μαντατα!
απο ποια υπηρεσια ρε φιλαρακι; μακαρι αλλα δεν ακουγεται κατι...
GPS12

Δημοσίευση από GPS12 »

OK έχεις δίκιο. Μόλις αυτοχαρακτηρίστηκες ''σοβαρός" (με Bold) το έπιασα το νόημα...
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

Μετά από την πάνω από μία ώρα επικοινωνία μου με την υπάλληλο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και τον αρμόδιο διευθυντή της, σας ενημερώνω τα εξής:

• Η απάντηση που θα αναφέρεται στην ερώτηση του βουλευτή Μαριά θα κάνει παραπομπή στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 και θα αναφέρει την απαγόρευση προσλήψεων στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη για τα έτη 2013 και 2014.
  • Σχετικά με την ισχύ των πινάκων μας η υπάλληλος επικοινώνησε με τη νομική υπηρεσία του Α. Σ. Ε. Π. Και ενημερώθηκε ότι δεν είναι εκείνοι υπεύθυνοι γι' αυτό αλλά το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Πάνω σε αυτό με ενημέρωσε ότι σε παλαιότερους διαγωνισμούς το εν λόγω υπουργείο έχει ανασύρει πίνακες και από 3 ακόμη και από 4 έτη, για πρόσληψη. Οπότε αυτό είναι θετικό.
  • Σε επικοινωνία της με αρμόδια άτομα του Α. Π. Σ. Την ενημέρωσαν ότι τουλάχιστον από αυτούς υπάρχει και η θέληση και η διάθεση, αλλά δεν είναι στο χέρι τους και δεν αποφασίζουν εκείνοι.
  • Ο διευθυντής της μου είπε ότι εκείνοι είχαν δώσει την έγκριση από αρχές του 2012 για πρόσληψη και δεν γνωρίζει γιατί υπήρξε τέτοια καθυστέρηση. Επίσης μου είπε ότι το ανάλογο κονδύλι μπορεί να μεταφέρεται σε επόμενα έτη. Επίσης, μου εξέφρασε το φόβο του ότι ίσως οι μηδενικές προσλήψεις για το 2013 και 2014 ίσως να περιλαμβάνουν μόνο την Αστυνομία και όχι την Πυροσβεστική, αλλά πιθανότατα κάτι τέτοιο δεν ισχύει αν ληφθεί υπόψη η τροπολογία για μη εισαγωγή στη Σχολή Ανθυποπυραγών ιδιωτών τα ακαδημαϊκά έτη 2013-2014 και 2014-2015, καθώς και τη βιασύνη να ολοκληρωθούν συγκεκριμένες προσλήψεις ατόμων (18 πυροσβεστών από δικαστικές αποφάσεις και χειριστών ελικοπτέρων) τις τελευταίες ημέρες του 2012.
  • Το ότι ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε μέσα στο 2012 είναι θετικό, αλλά δεν αποτελεί κάποια εξαίρεση σε ότι αφορά τις μηδενικές προσλήψεις 2013-2014.
  • Σε κάθε περίπτωση όμως κανένας δεν ήταν σε θέσει να μου αποκλείσει 100% ότι δεν θα μας προσλάβουν μέσα στα έτη 2013-2014. Μπορεί ίσως να γίνει κάποια αναπροσαρμογή, να αλλάξει ο νόμος και να μας συμπεριλάβει κι εμάς. Αυτά όμως απ' ότι μου είπαν δε τα γνωρίζει κανένας.
Αυτά από μένα.

Να συμπληρώσω μόνο ότι για μένα η επαφή με το δικηγόρο (με την οποία είμαι σύμφωνος), θα πρέπει να γίνει για τη μη ακύρωση των πινάκων μας μετά από 2 χρόνια και όχι τόσο για την πρόσληψή μας. Αυτό γιατί αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο ένα ΦΕΚ επιτυχόντων και όχι ΦΕΚ διορισμού, καθώς επίσης και το πάγωμα προσλήψεων τα έτη 2013-2014. Οπότε τι να κάνει ο δικηγόρος εκείνος αποφασίζει; Εξάλλου δεν μας έχουν απορρίψει. Στο περίμενε μας έχουν. Ούτε παρανόμησαν πουθενά, ούτε μας υποσχέθηκαν κάτι και δεν μας το έδωσαν. Όπως με ενημέρωσε και η υπάλληλος υπάρχουν ΦΕΚ επιτυχόντων και διοριστέων από το 2008 και 2009, οι οποίοι απορροφώνται σιγά σιγά ανάλογα με τις ανάγκες.

Υ. Γ.: Για να είμαι ακριβοδίκαιος να ενημερώσω ότι η υπάλληλος ήταν πλήρως υπομονετική και με αρκετή διάθεση να βοηθήσει και να ενημερώσει. Πιστεύω ότι από το συγκεκριμένο υπουργείο μπορούμε να πληροφορηθούμε για οποιαδήποτε εξέλιξη μας αφορά, με παρότρυνε μάλιστα να επικοινωνούμε μαζί της για να ενημερωνόμαστε σχετικά.

Αν και τα νέα είναι δυσάρεστα για εμάς, καλή συνέχεια σε όλους!

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από handballer »

περαστικα μας λοιπον...
Κεφτές

Δημοσίευση από Κεφτές »

Καλά κρασιά αγαπητοί μου. Το να βάλεις δικηγόρο για να μην ακυρωθούν οι πίνακες από τώρα δε νομίζω ότι λέει και τίποτα... Μόνο αν κινηθείς μαζικά προς τα υπουργεία και την κυβέρνηση και απαιτήσεις να σε πάρουν (που ποτέ δεν μας το υποσχέθηκαν βέβαια) ίσως δώσει μια λύση.Εννοείται βέβαια ότι όλα αυτά είναι δυσάρεστες πληροφορίες και όχι δυσάρεστα γεγονότα οπότε ακόμα δε χάνουμε καμία ελπίδα, απλά αγχωνόμαστε και στεναχωριόμαστε λίγο. Τώρα εμένα προσωπικά στην ηλικία που είμαι το να με πάρουν μετά από 2-3-4 χρόνια στην πυροσβεστική δε μου λέει τίποτα. Δυστυχώς δεν μπορώ να περιμένω χρόνια, για εμένα είναι όλα ή τίποτα.2 χρόνια ανεργίας μπορεί να με έχουν οδηγήσει και μέχρι την Αυστραλία.

Και στην τελική άμα σου πούνε ότι ο πίνακας δεν ακυρώνεται και για 10 χρόνια τι θα κάνεις; Εγώ σε αυτούς τους κυβερνώντες που μου λένε ψόφα μεχρι το 2016 και ξανα-αναστήσου τότε που θα έχουμε δουλειά, απαντάω "Συγνώμη μάγκες αλλά εγώ τώρα γεννήθηκα και τώρα θέλω να ζήσω"

Κεφτές

Δημοσίευση από Κεφτές »

george29gumf έγραψε:Παιδια ερχεται η ωρα μας απο οτι μου ειπαν απο την πυ της περιοχης μου περιμενουν μονο Να εγκριθει το κονδυλη το οποιο αφορα μονο και μονο τα εξοδα λειτουργειας των σχολων. Το 2008 την αποφαση διορισμου την εδωσε ο υπ εσωτερικων κτλ κτλ οποτε και τωρα νομιζω Θα πρεπει να βλεπουμε αν εχει παει κατι απο το υπ. Ηλ. Διακ προς το ε. Τ για δημοσιευση. Γενικα μου ειπαν να μην αγχωνομαστε κ ολα θα πανε καλα. Αυτα τα ολιγα ελπιζω να βγουν αληθινοι γιατι κ αυτοι οντως συμμεριζονται την αγωνια μας, ετσι μου εδειξαν τουλαχιστον. Καλο βραδυ κ ελπιζω να εχουμε συντομα καλα μαντατα!
Ρε φίλε μας δουλέυεις; Υπάρχουν 5ετης εδώ σε αυτή την προκύρηξη που δουλέυουν ήδη σε όλους τους σταθμούς της Ελλάδας και της Αθήνας. Ακόμα και στα γραφεία του αρχηγείου υπάρχουν νεαροί 5ετείς και δεν μπορούν να μάθουν την παραμικρή πληροφορία για το αν θα μας πάρουν γενικά, Από ότι φαίνεται.

Και εσύ μου λες ότι μπήκες περαστικός από την ΠΥ του χωριού σου και σου δώσανε πληροφορίες για το που ακριβώς κολλάει το θέμα;

2 σενάρια παίζουν με εσένα...1) Κοιμάσε με τον υπουργό. Στο εύχομαι και μακάρι να βγεις αληθινός. Ή 2) απλά σου λένε αισιόδοξες χαζομάρες για να σε διώξουν.

Τι να πω ρε φιλαράκι μακάρι να σου λένε αλήθεια αλλα μου φαίνεται χλωμό άτομα που δουλέυουν στο αρχηγείο και χαιρετάνε κάθε μέρα τον αρχηγό να μην ξέρουν τίποτα και να ξέρει κάποιος άλλος.

ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Δηλαδη θα περιμενουμε ποτε θα ξαναχρειαστει η πυροσβεστικη ατομα για να παρει εμας. Και θα περιμενω εγω ισως καμια δεκαετια (γιατι σε 2-3 χρονια θα εχουν παρει μονιμους τους πενταετης και δεν θα χρειαζονται κοσμο) και χωρις να μου εγγυηθει κανεις τιποτα για το άν και το πότε εχοντας χασει την δουλεια μου και πολλα αλλα για την γ... Η την προκυρηξη. Απλα δεν παιζει αυτο!Επειδη ειναι πολιτικοι και ξερουν να ξεγλιστρανε (νομιμα παντα) σας το λεω αν περασουν 2 χρονια και εχει ληξει το Φεκ και επειδη καθε μερα ψηφιζονται νομοι στα μετρα τους σας το λεω κλαψτε την προσληψη. Καθε καινουργιος νομος αναιρει τον προηγουμενο και μεχρι τοτε μπορει να μην προσλαμβανονται καθολου μονιμοι πυροσβεστες. Απλα δεν παιζει να περιμενω. Ή τωρα ή ποτέ! Αυτα απο μενα γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης