Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 143
Παιδιά ας μην χάνουμε την αισιοδοξία μας. Θα περιμένουμε μέσα στις επόμενες 10 ημέρες να γίνει κάτι, τουλάχιστον να υπάρξει μια επίσημη ανακοίνωση από τα αρμόδια άτομα. Καλό βράδυ 

Παιδιά αν και θέλω να είμαι αισιόδοξος αρχιζουν να με ζωνουν τα φίδια... Και αυτό γιατί στην ιστοσελιδα της ΠΟΣΠΥΔ http://www.pospid.gr/node/1115 Δεν είδα τίποτα αισιοδοξο για τους εποχικους/5ετής και ανησυχώ και για εμάς. Δε θα πω μεγάλα λόγια ομως όπως κάνουν μερικοί.
Κάποιος από εδώ μέσα είναι να μιλήσει τηλεφωνικά αύριο με μια υπηρεσία (με μια κυρία) αν δεν κάνω λάθος και να πάρει μια ανεπίσημη αλλά έγκυρη πληροφορία. Θα δούμε ποια θα είναι και αυτή.
Από εκεί και πέρα πιστέυω ότι 11-17 Φεβρουαρίου πρέπει να γίνουν συναντήσεις μεταξύ μας οπότε από 18 Φεβρουαρίου (ημέρα Δευτέρα) να αρχίζουμε να ξετιλίγουμε μαζικά και μαχητικά το κουβάρι των ευθυνών από ΑΠς, κ. Τ. Λ.
Αν δηλαδή μέχρι και 17 Φεβρουαρίου όχι να μη μας έχουν πάρει, αλλα να επικρατεί ακόμα από όλους η άποψη "Παιδιά δεν ξέρουμε τίποτα, ρωτήστε τους άλλους". Τότε από 18 πρέπει να απαιτήσουμε συναντήσεις έστω και με το ζόρι. Δηλαδή αν ακόμα δεν υπάρχει ούτε καν πληροφορία διαθέσημη η εβδομάδα 18-22 Φεβρουαρίου πρέπει να είναι εβδομάδα κινητοποιήσεων.
Κάποιος από εδώ μέσα είναι να μιλήσει τηλεφωνικά αύριο με μια υπηρεσία (με μια κυρία) αν δεν κάνω λάθος και να πάρει μια ανεπίσημη αλλά έγκυρη πληροφορία. Θα δούμε ποια θα είναι και αυτή.
Από εκεί και πέρα πιστέυω ότι 11-17 Φεβρουαρίου πρέπει να γίνουν συναντήσεις μεταξύ μας οπότε από 18 Φεβρουαρίου (ημέρα Δευτέρα) να αρχίζουμε να ξετιλίγουμε μαζικά και μαχητικά το κουβάρι των ευθυνών από ΑΠς, κ. Τ. Λ.
Αν δηλαδή μέχρι και 17 Φεβρουαρίου όχι να μη μας έχουν πάρει, αλλα να επικρατεί ακόμα από όλους η άποψη "Παιδιά δεν ξέρουμε τίποτα, ρωτήστε τους άλλους". Τότε από 18 πρέπει να απαιτήσουμε συναντήσεις έστω και με το ζόρι. Δηλαδή αν ακόμα δεν υπάρχει ούτε καν πληροφορία διαθέσημη η εβδομάδα 18-22 Φεβρουαρίου πρέπει να είναι εβδομάδα κινητοποιήσεων.
panos45 έγραψε:gate21ss έγραψε:Μετά από επικοινωνία μου με τον κοινοβουλευτικό έλεγχο της βουλής. Η απάντηση στις ερωτήσεις των βουλευτών σχετικά με το θέμα μας υπάρχει από εχθές αλλά δεν έχει δημοσιευθεί στο site τους λόγω τεχνικών προβλημάτων (κι εδώ γκαντεμιά). Μου την έστειλαν μέσω email και σας την κοινοποιώ . Η απάντηση περιλαμβάνει τις ακόλουθες 3 ερωτήσεις βουλευτών. Πρώτη , Δεύτερη , Τρίτη .
Όπως βλέπετε ρίχνει το μπαλάκι στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και σχετικά με την πρόσληψή μας δεν αναφέρει τίποτα.
Στα συνερωτώμενα υπουργεία ανήκει όμως και το Υπουργείο Οικονομικών. Σίγουρα είναι και το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Άμα δεις την απάντηση (η οποία πια δημοσιεύθηκε στο internet) λέει "αρμόδιο" και όχι "αρμόδια". Άρα παραπέμπει σε ένα και όχι σε δύο υπουργεία. Αν δεις τώρα πάνω δεξιά σε ποιους κάνει κοινοποίηση το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, εκεί βρίσκεται, από υπουργεία, μόνο το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Οπότε σε αυτό πετιέται το μπαλάκι.
Τώρα αν ο εν λόγω βουλευτής που έκανε την ερώτηση κοινοποιεί το ερώτημα και στο Υπουργείο Οικονομικών, αυτό είναι άλλο θέμα. Αν και πιστεύω ότι το κόλλημα με εμάς πια δεν είναι τα λεφτά, αφού όπως υποστηρίζουν μερικοί που έχουν μιλήσει με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, λεφτά υπάρχουν για εμάς, αλλά πρόβλημα μνημονιακών δεσμεύσεων.
Τελοσπάντων όμως, μακάρι την Πέμπτη η υπάλληλος να μου πει κάτι πιο συγκεκριμένο για να μην είμαστε κι εμείς από υπόθεση σε υπόθεση.
Καληνύχτα μάγκες και υπομονή!
Να στειλουμε κανενα μηνυμα στο επικοινωνια της φαιερ σερβις. εχει στειλει κανεις; του απαντησα;
-
gate21ss έγραψε:
Άμα δεις την απάντηση (η οποία πια δημοσιεύθηκε στο internet) λέει "αρμόδιο" και όχι "αρμόδια". Άρα παραπέμπει σε ένα και όχι σε δύο υπουργεία. Αν δεις τώρα πάνω δεξιά σε ποιους κάνει κοινοποίηση το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, εκεί βρίσκεται, από υπουργεία, μόνο το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Οπότε σε αυτό πετιέται το μπαλάκι.
Τώρα αν ο εν λόγω βουλευτής που έκανε την ερώτηση κοινοποιεί το ερώτημα και στο Υπουργείο Οικονομικών, αυτό είναι άλλο θέμα. Αν και πιστεύω ότι το κόλλημα με εμάς πια δεν είναι τα λεφτά, αφού όπως υποστηρίζουν μερικοί που έχουν μιλήσει με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, λεφτά υπάρχουν για εμάς, αλλά πρόβλημα μνημονιακών δεσμεύσεων.
Τελοσπάντων όμως, μακάρι την Πέμπτη η υπάλληλος να μου πει κάτι πιο συγκεκριμένο για να μην είμαστε κι εμείς από υπόθεση σε υπόθεση.
Καληνύχτα μάγκες και υπομονή!
Έχεις δίκιο gate21ss, το παρατήρησα μετά κι εγώ! Συνεπώς, θα απαντήσει το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε πρώτη φάση. Πάντως αναφορικά με το μνημόνιο με μια πρώτη ματιά κατάλαβα ότι ο κανόνας 5 προς 1 δεν μας πιάνει, δείτε αν θέλετε περισσότερα στην ενότητα Προκηρύξεις-> Περιορισμός στα Σώματα Ασφαλείας.
-
Κεφτές έγραψε:Παιδιά αν και θέλω να είμαι αισιόδοξος αρχιζουν να με ζωνουν τα φίδια... Και αυτό γιατί στην ιστοσελιδα της ΠΟΣΠΥΔ http://www.pospid.gr/node/1115 Δεν είδα τίποτα αισιοδοξο για τους εποχικους/5ετής και ανησυχώ και για εμάς. Δε θα πω μεγάλα λόγια ομως όπως κάνουν μερικοί.
Συμφωνώ απόλυτα. Απαιτούμε υπεύθυνες απαντήσεις.
ΧΤΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΑΙΛ ΑΠΟ ΤΟ FIRESERVICE.GR
ΠΡΟΣ : ΑΡΧΗΓΟ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καλημερα σας,
Ειμαι ενας απο τους επιτυχοντες της τελευταιας προκηρυξης του σωματος και θα ηθελα να με πληροφορησετε σχετικα με την διαδικασια προσληψης μας. Αντιλαμβανομενοι την ηδη παρατεταμενη διαρκεια αυτης της προκηρυξης και συνυπολογιζοντας το προσωπικο κοστος (τοσο ψυχολογικο οσο και χρηματικο) του καθε υποψηφιου, θα εκτιμουσα αν μου απαντουσατε Υπευθυνα και με σαφηνεια στις εξης ερωτησεις :
1) Σε ποιο σταδιο βρισκεται αυτη τη στιγμη η διαδικασια, μετα τη δημοσιευση του φεκ κυρωσης πινακων επιτυχοντων;
2) Οι πιστωσεις-κονδυλι για τη φοιτηση στη σχολη και την ενταξη μας στο σωμα υφιστανται, υπηρχαν πριν την προκηρυξη αλλα τωρα οχι;
3) Υπαρχει η βουληση απο τη μερια του σωματος να ενταχθουν αμεσα οι 725 πυροσβεστες, πότε;
4) Απο ποιον καθοριζεται πλεον η αποφαση για την προσληψη μας, απο το Αρχηγειο Π. Σ. απο το Υπουργειο ΠΡΟ. ΠΟ. απο το Υπουργειο Οικονομικων;
Παρακαλω οπως μου απαντησετε στην ηλεκτρονικη δ/νση : ...
Ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο που μου διαθεσατε.
Με εκτιμηση,
Γιωργος -- επιτυχων δοκιμος πυροσβεστης
Καλημερα σας,
Ειμαι ενας απο τους επιτυχοντες της τελευταιας προκηρυξης του σωματος και θα ηθελα να με πληροφορησετε σχετικα με την διαδικασια προσληψης μας. Αντιλαμβανομενοι την ηδη παρατεταμενη διαρκεια αυτης της προκηρυξης και συνυπολογιζοντας το προσωπικο κοστος (τοσο ψυχολογικο οσο και χρηματικο) του καθε υποψηφιου, θα εκτιμουσα αν μου απαντουσατε Υπευθυνα και με σαφηνεια στις εξης ερωτησεις :
1) Σε ποιο σταδιο βρισκεται αυτη τη στιγμη η διαδικασια, μετα τη δημοσιευση του φεκ κυρωσης πινακων επιτυχοντων;
2) Οι πιστωσεις-κονδυλι για τη φοιτηση στη σχολη και την ενταξη μας στο σωμα υφιστανται, υπηρχαν πριν την προκηρυξη αλλα τωρα οχι;
3) Υπαρχει η βουληση απο τη μερια του σωματος να ενταχθουν αμεσα οι 725 πυροσβεστες, πότε;
4) Απο ποιον καθοριζεται πλεον η αποφαση για την προσληψη μας, απο το Αρχηγειο Π. Σ. απο το Υπουργειο ΠΡΟ. ΠΟ. απο το Υπουργειο Οικονομικων;
Με εκτιμηση,
-
Γιώργο μακάρι να στο απαντήσουν και σύντομα αλλά δεν νομίζω να γίνει. Μακάρι να μη βγω αληθινόςΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:ΧΤΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΑΙΛ ΑΠΟ ΤΟ FIRESERVICE.GR
Καλημερα σας,
4) Απο ποιον καθοριζεται πλεον η αποφαση για την προσληψη μας, απο το Αρχηγειο Π. Σ. Απο το Υπουργειο ΠΡΟ. ΠΟ. Απο το Υπουργειο Οικονομικων;
Με εκτιμηση,
Καλησπερα παιδια ειδα παραπανω οτι καποιοι υποψηφιοι προσφυγαν στην διακαιοσυνη. Απο ποια προκυρηξη ηταν αυτοι?
Καλησπερα παιδια, ειχα διαβασει σε προηγουμενες σελιδες οτι μετα τη συναντηση που ειχατε κανει κ αποφασιςατε διαφορα πραγματα ειχατε αναφερει κ το ονομα του δικηγορου του κ. αγγελακη. θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι ο ανθρωπος ειναι κορυφη για αυτες τις υποθεσεις, το ξερω απο 2 γνωστους μου που ειχε αναλαβει κ δικαιωσε. γνωμη μου ειναι οτι καλο θα ηταν αν μεχρι τελος του μηνα δεν εχουμε νεοτερα κλο θα ηταν να ερθουμε σε επαφη με τον κ. αγγελακη ετσι ωστε να ξεκινησει κ αυτος με τη σειρα τις διαδικασιες (ενοχλησεις) κ να ειστε σιγουροι οτι θα μας παρουν.
1) παιδιά όταν αποστέλλεται ένα μήνυμα είναι υποχρεωμένοι βάση νομού να απαντήσουν άρα θα σας απαντήσουν2) Δυστηχως παιδιά τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά μέσα στο πυροσβεστικό σώμα λόγω του ότι έρχονται μέσα στο 13 κ άλλες περικοπές στον προϋπολογισμό του σώματος βάση πληροφοριών από το υπουργείο οικονομικών επομένως το να προσλάβουν άλλους 725 πυροσβέστες μου φαίνεται ολίγον ουτοπικο στην παρούσα στιγμή. Ίσως αφού φύγουν αρκετοί κ υπάρχει η δυνατότητα δημοσιονομικά πάντα να χωρέσουν κ άλλοι συνάδελφοι. Δυστηχως αλλά όλα όσα σας λέω είναι αποντονστομα συνδικαλιστή που επιμένει ότι τονμισθολογιομθα περικοπές κ αλλο κ επομένως δεν γίνεται να προσλάβει κ άλλους... Αν το έκανε διαφορετικά αυτό θα σήμαινε αυτομάτως μεγαλύτερες περικοπές για το ήδη υπάρχον προσωπικό κ πιστέψτε με κανένας δεν το θέλει αυτό μέσα από το σώμα άρα παίδες υπομονή κ να παρακαλάτε κάθε μέρα να βγαίνουν στην σύνταξη όσους το δυνατόν περισσότεροι
Πες το βρε Abc οτι οι πληροφοριες σου ειναι απο συνδικαλιστη να ησυχασουμε... Εγγυρη η πληροφορια τοτε. Οι συνδικαλιστες σας φαγανε... μην ακουτε κανενα μεσα θα μαστε το Φλεβαρη. Και οι πληροφοριες μου δεν ειναι απο συνδικαλιστη...
Συμφωνω solo οντως τους φαγανε οι συνδικαλιστες! Απο εκει κ περα δεν μπορω να καταλαβω γιατι η προκυρηξη να προχωρησε κανονικα και ξαφνικα να μας πουνε οτι δεν σας περνουμε αμεσα αλλα πχ σε 2 χρονια που θα εχουν βγει συνταξη 1000 πυροσβεστες. Δεν ξερω αλλα μου φαινετε λιγο τρελο
Ρε κεφτέ από την ΠΟΣΔΥΠ ενημερώνεσαι; Θα μας κουφάνεις; Ελεος πια, τόση ανεπάρκεια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης