ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Το 11 ειχα λιγα μορια.. ξανα πηγα σχολειο ασε.. απο το 2008 τα κανω τα χαρτια μου..
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Πφφφ... Ατυχία δηλαδή! Τι να πω ρε φίλε, εύχομαι η τύχη να σου χτυπήσει την πόρτα αυτή την φορά 

ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Μακαρι γιατι δεν με βλεπω καλα.
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Ποσα εχεις φιλε;
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Φιλε τιμο αν λες εμενα 2800
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 5
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Λίγο παραπάνω έχει γράψει... Δε βλέπεις;TIMOS έγραψε:Ποσα εχεις φιλε;
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
toro έγραψε:Μακαρι γιατι δεν με βλεπω καλα.
Κάθε εμπόδιο για καλό. Καταλαβαίνω το άγχος σου αλλά και να μην βγει η προκήρυξη η ζωή συνεχίζεται

-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Εσύ πόσα έχεις Μήτσο?
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
φιλε δημητρη και εγω σαν εσενα ειμαι. Πηγα δευτερη φορα λυκειο και τωρα εχω 2820 στην β, καταλαβαινω πως εισαι σε αναμενα καρβουνα. Αλλα υπομονη... Την υγεια μας να εχουμε πανω απο ολα και εχει ο θεος. Θα βγει και η προκηρυξη και ολα καλα...ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Με 2800 β, δεν θα εχεις κανενα προβλημα.[;) ]

-
- Αντισυνταγματάρχης
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Εσύ πόσα έχεις Μήτσο; [/QUOTE δεν θα κανω τα χαρτια μου D.Y.K, ειμαι απο αλλη προκηρυξη.[;) ]
το νου σου...
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Φιλε τορο μεσα σε βλεπω...
-
- Αντισυνταγματάρχης
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Το 2800 το εγραψα για τον toro! Κι εσυ 1α χαρα μορια εχεις ομως, αντε με το καλο να βγει... [;) ]
το νου σου...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Φιλε μηπως ξερεις τιποτα για τους επιλαχοντες απο την προκηρυξη των αξιωματικων; Αν θα παρει καποιον αριθμο; Επειδη ετσι οπως γραφεις μου φαινεσαι οτι ξερεις.
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 5
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Γενικά για Αξιωματικούς είναι νωρίς ακόμα και δεν έχει ακουστεί κάτι. Πάντως όταν θα πάρει πάλι είναι στο χέρι του Υπουργού εάν θα κάνει νέο διαγωνισμό ή θα πάρει από τους επιλαχόντες του προηγούμενου (υπάρχει σχετική νομοθεσία από το 2012 που το επιτρέπει)foititaras_86 έγραψε:Φιλε μηπως ξερεις τιποτα για τους επιλαχοντες απο την προκηρυξη των αξιωματικων; Αν θα παρει καποιον αριθμο; Επειδη ετσι οπως γραφεις μου φαινεσαι οτι ξερεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης