Επιτυχόντες σε δύο διαγωνισμούς ταυτόχρονα

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Θα γινει χαμος γιατι ο νομοθετης δεν ειχει προβλεψει κατι τετοιο! Η γνωμη μου ειναι ας κατσουμε εκει που ειμαστε κ ας μπει κανενα παιδι ακομα... Το φαγαμε τον πρωτο χρονο σχεδον!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
dim 23

Δημοσίευση από dim 23 »

Ταξίαρχε Νομίζω Θα μας Αφήσουν Στην Πενταετία Για τη Δεν Υπάρχει Νόμος για ππυ Δεν Κλείσαμε Κ χρονο ακομα Αλλά Με Κάθε Επιφύλαξη Γιατί Μπορεί Να Βγάλει Π. Δ. Η μια Κυα Και να Πάρει Κ ππυ Τώρα Με τα κενα δεν Νομίζω Οτι Υπάρχουν 700 Κενά με βαση την ποευπς που λεει οτι ειναι περιπου 300 παντα Αλλα και αυτο αλλαζει σε αυτον τον τοπο σε μια νυχτα ολα βεβαια με τα την δοση και τα νεα μετρα
Μόνιμος

Δημοσίευση από Μόνιμος »

Δεν θα αφήσουν κανένα στην πενταετία μην είστε αδαείς... Δεν είναι δυνατόν να τα πιστευετε αυτά. Έχετε περάσει σε εναν κανονικό διαγωνισμό (Μόνιμοι 725) και σε έναν διαγωνισμό έκτρωμα (Π. Π. Υ) και θέλετε να μου πείτε ότι θα κάτετε με σταυρωμένα τα χέρια; Είναι εσωτερική μεταβολή, τέλος, δεν υποβάλεις παραίτηση από το σώμα αγαπητέ Δημήτρη, στο Πυροσβεστικό Σώμα παραμένεις απλά αναβαθμίζεσαι. Μήν ακούω χαζομάρες έλεος και μην παραπληροφορείτε τον κόσμο...
Τάσος

Δημοσίευση από Τάσος »

Εσωτερική μεταβολή ωραία! Που λεει οτι δεν δίνουμε αθληματα ξανά; Γιατι το ονομα μου το βλεπω κανονικα σε αυτους που καλούν να παραστουν για τα αθλήματα. Μηπως τελικα θα χρειαστει να τα δωσω 2 φορα για να γίνει η υπηρεσιακη μεταβολή?
ΔΕΑ

Δημοσίευση από ΔΕΑ »

Πες τα ρε Τάσο! Αλλά ποιος σε ακούει... Ξανά η ίδια ταλαιπωρία για το τιποτα!
Δημητρησ25

Δημοσίευση από Δημητρησ25 »

Πιο παλιά ο φίλος Greek army έγραψε για εσωτερική μεταβολή γιατι αυτή την ενημέρωση την πήρε απο εμένα! (Αυτό δεν γίνετε κ το βλέπουμε γιατι τα παιδια θα δώσουν κανονικά αθλήματα- στους αξιωματικούς ήταν εσωτερική μεταβολή κ γίαυτο δεν έδωσαν αθλήματα) Δεύτερον μέχρι πριν απο μια εβδομάδα ίσχυε ότι πρέπει να υπάρξει παραίτηση απο ππυ για να πας στους 725!(Λόγος που δεν έκανα κ εγω τα χαρτια μου σαν λαλακας) κ μεχρι πριν 3 εβδομαδεσ η προκηρηξη ειχε σταματηση, παγωσει πεσ το οπωσ θελεισ)Απο Τρίτη που θα ξέρω 1000% τι παίχτηκε... Αφού σαν μόνιμος ξέρεις τι γίνεται στην πυροσβεστική κ πως αλλάζουν τα πράγματα απο την μια στιγμή στην άλλη, οποία πληροφορία προσπαθώ- προσπαθούμε να δώσουμε εδω μέσα δεν ειναι παπατζα ούτε οι διαταγές περνάνε απο εμάς!
grigoris

Δημοσίευση από grigoris »

Δηλαδη αυτη που ειναι π. Π. Υ δινουν κανονηκα αθληματα απο τη ειδα ετσι; Αλλα κατη αλλο θελω να ρωτησω αυτη π. Π. Υ που θα δωσουν αθληματα πρεπει να παρετηθουν πρωτα για να τα δωσουν τα αθληματα η περναν κανονηκα οπως ολοι μας της διαδηκασιες κ αν περασουν παρετουνται μετα για να παν στην αλλη προκυρηξη; Οποιος ξερει ας μ απαντηση! Ευχαρηστω εκ των προτερων!

lele1

Δημοσίευση από lele1 »

Απλα δινεις τα αθληματα που εδωσες δεν χρειαζεται να παραιτηθεις! Ειναι μεγαλη η διαφορα ΠΠΥ με τους 725...
Πενταετης

Δημοσίευση από Πενταετης »

Οσοι 5 ετης εχουμε πετυχει στα αγωνισματα και επιτυχουμε και ψυχοτεχνικα και υγειονομικα αν μας πουν να μπουμε στη σχολη ξανα απο την αρχη να ξερετε ειναι αντισυνταγματικο.. πρεπει να μαζευτουμε να πιασουμε δικηγορο και θα δικαιωθουμε απο τη στιγμη που εχουμε το χαρτη αποφοιτησης της σχολης πριν 5 μηνες.. ειναι το ιδιο υπουργειο και ο ιδιος φορεας πρεπει να γινει εσωτερικη μεταβολη... αν δε το κανουν πρεπει να μαζευτουμε να πιασουμε δικηγορο και οσο καιρο μας παρει να δικαιωθουμε θα δουλευουμε σαν πενταετης... Οποτε δεν υπαρχει προβλημα οικονομικο... ακομα και παιδια απο αθηνα ειναι ζορι να ξαναβγαλουν σχολη παλι 4 μηνες... το ρωτησα και θα το ψαξω ακομα και θα σας ενημερωσω αλλα κατα 99% αν παμε δικαστικα δικαιωνομαστε
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες