Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 280
http://spyth.blogspot.gr/2015/05/232-5-1500.html
Σε καλυτερη μοιρα εισαι ρε φιλε γιατι τουλαχιστον ακουγεται οτι θα σας παρουν τι στο καλο μεχρι τελος του 15. Εμεις που ειμαστε σε αλλη μοιρα και πετυχαινουμε μεταβατικο σταδιο; Αντε κατσε στα 25 να δινεις πανελλαδικες πλακα μ κανεις τωρα; Μακαρι να δωσει ενα μεταβατικο σταδιο σε εθελοντες να περασουν με μορια τι Να πω με τους λεφτα υπαρχουν;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 223
φίλε wrc όσοι γράφουμε εδώ μέσα ήμασταν σχεδόν σειρουλες και στο μπερε. Επειδή μίλησες για ειδικές δυνάμεις σειρά. καποιοι καναμε και 17μηνο, καταλαβαινεις πικρα για τα μημενα_γα μορια. πτυχίο και διπλώματα μέχρι Ε έχουμε και όλα και πάλι εδώ παλεύουμε. με τους εποχικους εμείς δν έχουμε κάτι αυτοί έχουν με εμάς από ότι καταλαβαίνω. Δν μας θέλουν. Ελπίζω να δικαιωθουμε όλοι. τεσπα ηρέμησε αδερφέ.
Παιδιά μήπως ξέρουμε οι 30 σε ποιες κατηγορίες των 725 ανήκουν, δηλαδή σε οδηγούς δασικούς οικονομιοκους κλπ.
Παιδιά μήπως ξερουμε οι 30 επιλαχόντες ιδιώτες από τους 725 σε ποιες κατηγορίες ανηκουν
-
Οκ Νικόλα, έχεις δίκιο. Είδες την ανακοίνωση στο spyth; Λες να μας δουλεύουν πάλι, όπως την προηγούμενη εβδομάδα;
-
- Ανθυπασπιστής
Ελπίζω να μην μας δουλεύουν. Αν μπορούσαμε να μάθουμε πότε τελειώνει το σχολείο στην ακαδημία στη Κηφισιά γτ μάλλον έχει για τους γαλόναδες τώρα. και θα μας πάνε εκεί. Νομίζω τότε θα μας καλέσουν. μ είπε από το τηλ ένας φίλος απο δω μέσα ότι μάλλον δν θέλουν να πάμε στα βίλλια. Και επίσης ένα μόνιμος ότι μας θέλουν για καλοκαίρι Αθήνα να βγάζουμε και περιπολα σαν εκπαιδευομενοι.. Τώρα τι να κρατήσω και τι να αφήσω. ας περιμένουμε και το αύριο όμως μηηηπως και γίνει τπτ.
-
Οι πληροφορίες αυτές πάντως ακούγονται θετικές. Έχεις φέϊσμπουκ; Μαζευτήκαμε καμιά 10αριά Ιδιώτες και τα λέμε από κει πιο άμεσα.
-
- Ανθυπασπιστής
Όχι δν έχω θα σε πάρω τηλ αύριο να μου πεις κανένα νεότερο.
-
Οκ Νικόλα, όλα πάνε καλά, απλώς χρειάζεται λίγη υπομονή :http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/9227579.pdf
Τεστπασγουορντ το φεισμπουκ σας φιλε ποιο ειναι να συμμετεχω κ εγω αν γινεται ή αν θελεις να μου δωσεις το τηλ σου να σ παρω. Το δικο μου φεις ειναι Αλέξανδρος Φέσιος. Ευχαριστω
-
Παιδιά, προσωπική εκτίμηση είναι ότι την επόμενη εβδομάδα τελικά θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Αν δεν γίνει κάτι την επόμενη εβδομάδα, τότε να περιμένουμε για μετά την αντιπυρική και άμα. Όσο αναφορά για τους Ιδιώτες που δεν έχουν δώσει αθλήματα, μία πρώτη εκτίμηση (σύμφωνα βέβαια με τα τρέχοντα γεγονότα) είναι ότι δεν θα τους καλέσουν. Ακόμη και οι Ιδιώτες που έχουμε δώσει αθλήματα δεν είμαστε σίγουροι για τίποτα ακόμη. Το κόλλημα που υπήρχε και είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση των διαδικασιών, ήταν να παρθεί νομική συμβουλή για το θέμα των Ιδιωτών ΕΠιλαχόντων.
Δηλαδή, θα είναι καλυμένοι αν δεν μας πάρουν ή όχι; Όπως καταλαβαίνετε, ακόμη και για μας τους ιδιώτες που έχουμε δώσει αθλήματα, τα πράγματα είναι δύσκολα. Πόσο μάλλον για τους υπόλοιπους Ιδιώτες που δεν έχουν δώσει. Τα παραπάνω αναφέρω με κάθε επιφύλαξη, γιατί δεν μπορώ να εγγυηθώ για την εγκυρότητά τους, απλά είναι κάποιες πληροφορίες με κάποια δικά μου συμπεράσματα. Μου αρέσει να μιλάω μόνο με αποδείξεις (ΦΕΚ, επίσημα έγγραφα κτλ). Σ'αυτήν την περίπτωση έχω μόνον πληροφορίες.
Μακάρι βέβαια να καλέσουν όλα τα παιδιά (γιατί πιστέψτε με, αν θέλουν μπορούν σε 1-2 εβδομάδες να κάνουν τα πάντα), και να ξεκαθαρισει αυτό το θέμα που έχει ταλαιπωρεί 3,5 χρονια τώρα.
Δηλαδή, θα είναι καλυμένοι αν δεν μας πάρουν ή όχι; Όπως καταλαβαίνετε, ακόμη και για μας τους ιδιώτες που έχουμε δώσει αθλήματα, τα πράγματα είναι δύσκολα. Πόσο μάλλον για τους υπόλοιπους Ιδιώτες που δεν έχουν δώσει. Τα παραπάνω αναφέρω με κάθε επιφύλαξη, γιατί δεν μπορώ να εγγυηθώ για την εγκυρότητά τους, απλά είναι κάποιες πληροφορίες με κάποια δικά μου συμπεράσματα. Μου αρέσει να μιλάω μόνο με αποδείξεις (ΦΕΚ, επίσημα έγγραφα κτλ). Σ'αυτήν την περίπτωση έχω μόνον πληροφορίες.
Μακάρι βέβαια να καλέσουν όλα τα παιδιά (γιατί πιστέψτε με, αν θέλουν μπορούν σε 1-2 εβδομάδες να κάνουν τα πάντα), και να ξεκαθαρισει αυτό το θέμα που έχει ταλαιπωρεί 3,5 χρονια τώρα.
-
- Ανθυπασπιστής
Για ακόμη μια φορά μας έθαψαν κανονικά. Μετά την πρόσληψη των 1500 συμβασιούχων ίσως μην υπάρξει άλλη διαδικασία πρόσληψης. Μετά το μαγείρεμα να δούμε τι θα μας σερβίρουν από βδομάδα. ας ελπίζουμε στο καλύτερο για εμάς
Νικολα και τεστ μια φορα μιλατε θετικα μια αρνητικα... Χμ.
-
Ελπίζουμε αισιόδοξα Νικόλα, μιλάμε από εβδομάδα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες