Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
epilaxontes230
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από epilaxontes230 »

http://www.eppye.com/2015/05/blog-post.html?m=1
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 223

Δημοσίευση από Nikolasfrag »

Πολυ παιζει το θεμα των 35 δοκιμων ξαφνικα και τωρα σκαει και οι 500 επιπλεον ππυ μετα την αντιπυρικη. Ας περιμενουμε λοιπον
wrc

Δημοσίευση από wrc »

Δηλαδη θα παρει νεους 500 ππυ ή θα κανει τους επιλαχοντες εποχικους; Αν το κανει αυτο ειναι αδικο δηλαδη ενας διαγωνισμος του 2011 εχει ισχυ ακομη; Ελεος ποτε θα βγει κατι για νεους πολιτες που δεν ηταν εποχικοι?
γιωργος 32

Δημοσίευση από γιωργος 32 »

Γιατι εμενα μου μυριζει για αλλη μια φορα μαγειρεμα!!!
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Δηλαδή μπορεί να καλέσουν και τον αριθμό έως 1400-1500 από την προκήρυξη του 11?
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 280

Δημοσίευση από testpasword »

Wrc σε θυμάμαιπου έγραφες και παλαιότερα κάτι τέτοιες ανοησίες. Οι πίνακες επιτυχόντων ισχύουν για τρία + δύο έτη (εώς και το 2015) (Νόμος 3938/2011 Άρ.15, Παρ.6 όπως τροποποιήθηκε με τον Νόμο 4249/2014 Άρ.98, Παρ.4). Μην ξαναγράφεις φιλαράκι εδώ μέσα αν δεν ς'αρέσει το δίκαιο και το νόμιμο...
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Πληροφοριακά δεν θα βγει άλλη προκήρυξη για νέους πολίτες στην Πυροσβεστική. Οι επόμενοι πολίτες που θα μπουν θα είναι από Πανελλήνιες. Οπότε άντε γεια...
wrc

Δημοσίευση από wrc »

Και ποιος σου ειπε φιλαρακι μου ενας νομος οτι ειναι παντα νομιμος αφου εχει ψηφιστει με πιεση απο εσας τους εποχικους οποτε αντε γεια...
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Διαβάζεις αυτά που γράφεις;/;'Ένας νόμος δεν είναι νόμιμος '. Από αυτό καταλαβαίνω εγώ όπως κι όλοι οι άλλοι τί άνθρωπος είσαι. Εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα...
wrc

Δημοσίευση από wrc »

Τι δεν καταλαβαινεις οτι ηταν παρανομο να παιρνει τους ιδιους εποχικους καθε χρονο; Και αυτο με Γινοταν... Αδικο ειναι να ειναι τσιφλικι σας το πυροσβεστικο σωμα και να μην εχει προσβαση ο πολιτης λεγοντας του απλα δωσε πανελληνιες ενω εσεις βολευτηκατε γλυφτρονια... Τωρα αν θες πες τα δικα σου... Οπως σε συμφερουν...
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 223

Δημοσίευση από Nikolasfrag »

φίλε wrc και ο τεστ και οι υπόλοιποι είμαστε ιδιώτες. είναι υποχρεωμένοι να μας πάρουν γιατι πέρασαμε τις εξετάσεις και τα αθληματα όταν διμιουργηθηκαν τα κενά το 2012. εμείς τα 30 άτομα. Μετά υπήρξαν κενά όταν μεταπηδησαν στους 725. ο νόμος είναι νόμος. Τέλος. πλήρωση κενών θέσεων λέει σε αυτή τη προκήρυξη. μακα3ι να γίνουν αθλήματα να περάσουν και άλλα παιδιά. Δν υπάρχει λόγος πριν τελειώσει όλο αυτό να υπάρχει ένταση εδώ μέσα. Σε ένα μήνα μαζί θα είμαστε στη σχολή. άλλοι είναι αυτοί π μας κάνουν το κακό.
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ελεεινέ και τρισάθλιε wrc, κι εγώ πολίτης είμαι. Δεν έχω δει φωτιά στο ένα μέτρο μέχρι στιγμής. Αυτά που λες, πες τα κάπου αλλού. Εδώ είναι φόρουμ και για Ιδιώτες και για Εποχικούς. Στο είπα μην ξαναγράφεις εδώ μέσα.
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Οι πίνακες επιτυχόντων ισχύουν για τρία + δύο έτη (εώς και το 2015) (Νόμος 3938/2011 Άρ.15, Παρ.6 όπως τροποποιήθηκε με τον Νόμο 4249/2014 Άρ.98, Παρ.4). Οι νόμοι είναι νόμοι, δεν είναι δικά μου λόγια, είναι λόγια του κράτους. Αυτά που λες πες τα κάπου αλλού, σε βουλευτές και υπουργεία, όχι εδώ.
wrc

Δημοσίευση από wrc »

Ρε φιλε μου σε καταλαβαινω την αγωνια σου... Αλλα σκεψου και ατομα που εχουν διπλωματα ειδικες δυναμεις εθελοντισμο 5 χρονια πτυχιο τριτοβαθμιας (ασχετο αλλα ειναι κατι), εχουν χαλασει χρημα και χρονο με την ελπιδα να μπουν κανοντας το ονειρο τους πραγματικοτητα και θα μπουν Εποχικοι γυμνασιου; Αυτο προσπαθω να πω... Μη σπαζεσαι ειναι σαν να μου λες ολα τα μορια τα πεταμε στα σκουπιδια και παμε απο πανελληνιες να παρουμε αστρατευτα 18 χρονα ατομα χωρις διπλωματα+++ οτι αλλαζει το συστημα και δεν ξερεις πως θα ειναι απο το 2016; Ελα στη θεση μου και μερικων αλλων... Καταλαβαινω βεβαια και τη δικη σου αλλα οπως ξερεις παντα το προβλημα το δικο μας ειναι μεγαλυτερο απο των αλλων. Φιλικα...
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Τώρα μιλάς σωστά φίλε wrc, σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί στην ίδια θέση που βρίσκεσαι ήμουν κι εγώ.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 8 επισκέπτες