Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
Είναι Πολιτικοί Αλήτες. Μόνο αυτό έχω να πω πλέον και δεν ασχολούμαι άλλο.
"Το καλό και σωστό είναι όχι μόνο να μην αδικείς, αλλά ούτε να θέλεις να το κάνεις" Δημόκριτος.
- sv650
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 125
Σας το χω πει πιο παλια μεταξυ αστειου κ σοβαρου να καναμε απεργια πεινας μονο ετσι θα χαμπαριαζαμε
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 66
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ πριν λίγο: Λόγο κολλήματος του εκπροσώπου του ΑΣΕΠ η δ/γη... που έπρεπε να υπογράψει. Δεν ξέρω πλέον τι να πιστέψω πραγματικά!ΘΑ βγει την Δευτέρα... Και πείτε μου εσείς τώρα ποιος μας δουλεύει κανονικά !https://twitter.com/sspithess
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 223
Φιλε Dexter, αν εχεις δωσει αθληματα, λιγο ακομη υπομονή. Πιστευω για τα 30-35 ατομα π εχουν τελειωσει με αθληματα κλπ. Θα δωθει απαντηση συντομα. Αντιστοιχα για εποχικους που πανε αμεσα στις υπηρεσιες. Αλλα σε αυτο το κρατος πολλα μπορουν να γινουν, και τιποτα!dexter έγραψε:Πολυ ψυχοφθορο αυτο το πραγμα... Πραγματικα παιδια χαρα στο κουραγιο μας... Τον τελευταιο μηνα εχω λιωσει το φορουμ, αλλα δυστυχως νιωθω πως δεν εχω αλλο την υπομονη... Το αγχος καθημερινα ειναι τεραστιο κ οι προσδοκιες μετα τις συνεχεις υποσχεσεις κ επιβεβαιωσεις που δινουν το κανουν χειροτερα... Τι λετε οι πιο εμπειροι; Αν δν γινει ουτε τωρα τπτ υπαρχει πιθανοτητα εστω για μετα τις εκλογες η να παψω να το πιστευω;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Τώρα αν γίνει κατι την δευτέρα μακάρι... !
Νικολα εχω δωσει αθληματα.. ολα περασμενα.. λογικα ειμασταν παρεα στο γκρουπακι που ειχε δωσει το μαρτιο του '12 αν θυμαμαι καλα
Dexter τι σειρά ήσουνα στον πίνακα και πέρασες τα αθλήματα?
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Dexter εμείς που έχουμε 1165 σειρά λες να μας καλέσουμε για αθλήματα εφόσον αν υπάρχουν 105 κενά ΓΕΛ όπως λένε?
Φιλε μου πραγματικα δεν ξερω... Το ελπιζω κ στο ευχομαι ολοψυχα παντως
Αστερίξ η λογική και το σωστό ειναι πως πρέπει να αναπληρώσουν τα κενά, βάση νομού. αλλα στο θέατρο του παραλόγου στο οποίο πρωταγνωνιστουμε ποτε δεν ξερεις...
-
- Ανθυπασπιστής
Asterisk οπως ειπε κ ο Τασος πιο πανω λογικα θα σας καλεσουν, αλλα δν βλεπω να εχουν διαθεση να κανουν τπτ. Οσο μπορειτε πιεστε και εσεις απο οπου μπορειτε και θα καλεσουν κ πιο μετα απο το νουμερο σου αρκει να εισαι γελ. Αν παρακολουθεις τη συζητηση θα διαβαζεις οτι γινεται ενας χαμος. Τωρα ειναι η ευκαιρια μας να μπουμε ολοι. Πιεστε.
-
- Ανθυπασπιστής
Αν μ πεις ονομα μπορει και να σε θυμηθω. Αρκει να μιλησαμε φιλε μου.dexter έγραψε:Νικολα εχω δωσει αθληματα. Ολα περασμενα. Λογικα ειμασταν παρεα στο γκρουπακι που ειχε δωσει το μαρτιο του '12 αν θυμαμαι καλα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες