Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από george777 »

Φίλε sv650 καταρχήν είπα ότι είμαι υπέρ σας όσο αναφορά το δικαίωμα σας στον συγκεκριμένο νόμο, είπα και εγώ το ίδιο θα έκανα, δεύτερον είπα την άποψη μου για το άν μου φαίνεται νορμάλ ο συγκεκριμένος νόμος ή όχι, τρίτων όσο αναφορά πονηρούς τους πετάνε έξω και σε νέο διαγωνισμό καλύπτουν τα κενά από εκεί... Και τέλος έχουμε χούντα φίλε μου και θα πρέπει να γράψω σε άλλο φόρουμ; Δε το κατάλαβα... Αναφέρομαι στους επιλαχόντες 2011

Φίλε testpasword το νούμερο 500 ήταν μεταφορικό εννοούσα τεράστιο χρονικό διάστημα που καλά ξανα λέω κάνετε και εκμεταλλεύεστε, τώρα το τι πιστεύω εγώ με το τι θα κάνουν με εσάς ούτε να το απαντήσω θέλω γιατί πολύ απλά δεν μπορώ να κάνω λογική κουβέντα με τους κυβερνώντες μας... Το άν θα μπουν τελικά στις πανελλήνιες πάλι δεν μπορώ να ξέρω και πάλι είναι ένας ακόμα νόμος ανεφάρμοστος πρώτος είναι η τελευταίος; Οπότε μην είσαι σίγουρος για τίποτα... Κατά την άποψη μου πάντα...

(μακάρι να μπήτε όμως έτσι όπως ήρθε το πράγμα, εγώ προσωπικά θέλω να μπήτε, όπως θα ήθελα να μπω στην θέση σας) ... Φιλικά...
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 280

Δημοσίευση από testpasword »

Φίλε george777, όπως και να έχει το πράγμα, εμείς θα μπούμε. Αυτό θα το δεις, πάλι εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. Όσο κι αν αυτό βρίσκει αντίθετα πολλά άτομα και συμφέροντα.
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από george777 »

Το εύχομαι να μπείτε... Φίλε μου... Εικόνα
christos123
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από christos123 »

Forest Firefighter @sspithess · 2 ώρεςΠριν από 2 ώρες

Η Παρασκευή πολύ σημαντική μέρα για να δούμε αν τελικά ξεκινήσει η διαδικασία για τους 230 όπως κ σήμερα μας είπαν !

Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 223

Δημοσίευση από Nikolasfrag »

Ελπιζω να μην μας τρολαρουν και οι υψηλοβαθμοι.
Άβαταρ μέλους
sv650
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από sv650 »

Λοιπον με καθε επιφυλαξη... Χωρις να δωσω ελπιδες ψευτικες. Μιλησα με γνωστο μου στο υπουργειο που χειριζεται αυτα τα θεματα. μου ειπε οτι θα μας παρουν σιγουρα... Την παρασκευη η δευτερα τριτη θα χει ληξει το θεμα (δεν ξερω αν θα μας καλεσουν η θα παρουν μπρος οι διαδικασιες). Περιμενουν τον ανθρωπο του ασεπ για να ξεκινηση η διαδικασια (μαλλον της κληρωσεις των εποχικων.) η επιτροπη αποτελειται απο εναν της πυροσβεστικης εναν του ασεπ κ εναν του υπουργειο. Το υπουργειο ειναι ετοιμο κ περιμενει αυριο να στειλει τον εκπροσωπο ο ασεπ. Το τονιζω. Με επιφυλαξη. Αν δε περασουμε την πυλη της σχολης...
Άβαταρ μέλους
Pako2012
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Pako2012 »

Επιβεβαιώνω sv650. Έχω τις ίδιες πληροφορίες. Περιμένουν να ορίσει το ΝΣΚ και ο ΑΣΕΠ άτομα για την επιτροπή κληρώσεων. Μόλις γίνει αυτό καλούν του εποχικούς για κλήρωση οπότε ξεκινά η διαδικασία. Λένε ότι αυτό ξεκινάει την Παρασκευή

Ελπίζω αυτή τη φορά να μη μας κοροϊδεύουν.

"Το καλό και σωστό είναι όχι μόνο να μην αδικείς, αλλά ούτε να θέλεις να το κάνεις" Δημόκριτος.
wrc

Δημοσίευση από wrc »

Σε προεκλογικη περιοδο πιστευετε σε προσληψη επιλαχοντων; Εχω μια ενσταση γιατι τα πραγματα ειναι αβεβαια και ρευστα και κανεις δε ξερει τι θα γινει με την νεα κυβερνηση
Άβαταρ μέλους
proud375
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από proud375 »

Καλημέρα σε όλους, να επιβεβαιώσω κι εγώ τον sv650 και τον pako2012 είναι έτσι ακριβώς περιμένουν τον ορισμό ενός παρέδρου από το ΝΣΚ για να ξεκινήσουν την διαδικασία, να σας δώσω άλλη μια πληροφορία καλούν για κατάταξη 5 δόκιμους Γ. Υ σήμερα αύριο θα βγει η διαταγή για Γ. Υ. Όσο αφορά εμάς μιλάμε για διαδικασία κληρώσεων που θα γίνει μέσα σε μια μέρα στο ΑΠΣ με τη παρουσία επιτροπής, μετά εκ νέου θα βγει διαταγή κατάταξής, ημερομηνία. Για να μην απορούν κάποιοι, επειδή κι εγώ είχα την ίδια απορία και ήμουν και απόλυτα δύσπιστός, εμείς θεωρούμαστε προϋπάρχουν διαγωνισμός δεν εμπίπτουμε στο κώλυμα των εκλογών. Είμαστε μπροστά σε ότι μας έχουν πει θεωρώ πως δεν μας κοροϊδεύουν γιατί από παντού λένε το ίδιο θα φανεί εντός λίγων ημερών.
Giwrgos

Δημοσίευση από Giwrgos »

Μόλις μίλησα με ανώτατο αξιωματούχο. Μάγκες τελικα η διαδικασία αναβαλεται επ αόριστον λογω. Εκλογών. Μετα τις εκλογες η νεα κυβερνηση θα δείξει τι θα κανει
Άβαταρ μέλους
Τάσος
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Τάσος »

Με ποιον μίλησες φίλε μου;
christos123
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από christos123 »

Φίλε μου απλά είσαι αστείος Αξιωματουχο αχχαχαχα επ αοριστον χαχαχααχ αλλη κυβέρνηση χαχαχα
Άβαταρ μέλους
proud375
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από proud375 »

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣ! ΣΕ ΠΙΣΤΑΨΑΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΑΑΑΑΑΑΑ! Να σου πω; ΕΣΥ που μίλησές με αξιωματούχο τι δηλώνεις επιλαχόντας ΠΠΥ; Επιτυχόντας ΠΠΥ; ΠΠΥ; ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ; Συμβασιούχος; ΕΝΑ Τίποτα; Να σου πω; Γιατί τόσο ενδιαφέρων για μας; Μπήκες στο κόπο να ρωτάς αξιωματούχο, τι είπες τώρα, Έσκασες έτσι ξαφνικά... Τι να σου πω...
asterisk

Δημοσίευση από asterisk »

christo123 απλως θέλουν κάποιοι ασχετοι να μιλάνε χωρίς να έχουν ιδέα τοτε "γραψτους"
asterisk
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από asterisk »

pround375 ΕΝΑ τίποτα, ακριβως όπως είπες, αλλα καθόμαστε και ασχολούμαστε με τν κάθε ασχετο και γραφει ότι του κατέβει.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες