Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 223
Η αντιπυρικη τελειωσε και τπτ για ΦΕΚ δν βλεπω πουθενα. Χρηστο με το καλο στο δικαστηριο.
Καλημερα παιδια , Ξερω οτι ειμαι σε λαθος θεμα και ζητω συγγνωμη αλλα τα αλλα θεματα της Πυροσβεστικης ειναι κλειδωμενα ενω μονο αυτο ειναι ενεργο. Μπορει καποιος να μου πει με ποσα μορια περασε ο τελευταιος επιτυχων στην καθε κατηγορια; Επισης γνωριζεται αν υπαρχει περιπτωση να εκδοθει προκηρυξη την επομενη πενταετια; Αυτα και καλη δυναμη σας ευχομαι στην προσπαθεια που κανετε!
2563 ΓΕΛ και 2723 ΤΕΛ το πότε θα βγεί άγνωστο λογικά θα βγει...
-
- Ανθυπασπιστής
2320 ο τελευταιος ΓΕΛ.
Η συναντηση των οργανωσεων με τον κικιλια ποτε ειναι να γινει?
Καλησπερα τα παιδια... Απ'οτι εμαθα απο γνωστο γνωστου που δουλευει στο αρχηγειο μεχρι τελη του μηνος ειναι να βγουνε καποιες αποφασεις για καποια θεματα εκ των οποιων ενα ειμαστε και εμεις... Χαρακτηριστηκα αναφερθηκε οτι ειμαστε αγκαθι, και οτι πρεπει να βρεθει λυση πανω στο θεμα... Ειπε οτι δεν γινεται να μην μας παρουν... Αυτα... Δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν, εχουμε ακουσει πολλα...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 280
Και η κοροϊδία δεν έχει τελειωμό. Είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου. Οι άνθρωποι εκτός από τρελοί, είναι και επικίνδυνοι. Πηγαίντε στον παρακάτω σύνδεσμο και διαβάστε το post της Τετάρτης 12 Νοεμβρίου 2014 :http://pyrosvestesamth.blogspot.gr/. Πότε πήρατε ρε ψεύτες 185 άτομα; Τελικά έχετε σκοπό ν'απαντήσετε στο ερώτημα ή όχι; ΑΛΗΤΕΣ !
Τι με λες; Σε λίγο εκλογές έρχονται, να σε δω τι θα ψηφίσεις;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 66
Έκανα Ένα twitter με το ονομα επιλαχόντες ππυ ιδιωτες θα του στέλνω κάθε μέρα στον υπουργό μέχρι να μας απαντήσει τι θα γίνει απο ότι ξέρω το διαχηρίζεται αυτός δεν παει άλλο
-
- Ανθυπασπιστής
christos123 γραψε το ονομα κανονικα να το φολιασουμε
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 280
Φιλαράκο, δεν έχω πάει ποτέ να ψηφίσω, απλά και μόνον γιατί δεν με εκφράζει κανείς μέχρι τώρα. Και μην νομίζεις ότι δεν ασχολούμαι με τα κοινά. Έχω δει τέτοια βρώμα παντού, που αηδίασα κι αποφάσισα ν'απέχω συνειδητά.
Καλησπερα , εχω κανει μια ερωτηση στο θεμα για τους εθελοντες πυροσβεστες αλλα δεν πηρα απαντηση οποτε το γραφω και εδω και ζητω συγγνωμη απο τους διαχειριστες. Μπορω να γινω εθελοντης στο ΠΣ αυτη την περιοδο; Η δεν παιρνουν τωρα; Επισης , μπορει ενας εθελοντης να υπηρετησει σε μαχιμες υπηρεσιες οπως η ΕΜΑΚ αν το επιθυμει η μονο το μονιμο πυροσβεστικο προσωπικο εχει αυτη την δυνατοτητα; Τελος , παιρνουν εποχικους πλεον η οχι; Ευχαριστω πολυ
-
- Ανθυπασπιστής
Καλησπερα CC ναι φυσικα μπορεις να γινεις εθελοντης στο σωμα, θα πρπει να πας στην πιο κοντινη σου υπηρεσια να παρεις καποιες αιτησεις που θα συμπληρωσεις φωτογραφιες εξετασεις γιατρου ειδη προστασιας να αγορασεις και εισαι ετοιμος. Το καλυτερο ειναι να πας εκει να ρωτησεις βεβαια, εγω απλως σ λεω ο, τι θυμαμαι τι χρειαζεται. Για την εμακ μαλλον χρειαζεσαι διπλωμα καταδυσεων η αναρριχησης αν δν κανω λαθος, με καθε επιφυλαξη ομως.
Νικολα σ'ευχαριστω πολυ φιλε με καλυψες! Επισης εχω διπλωμα Γ και Δ κατηγοριας , μπορω να κανω αιτηση για Οδηγος;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 66
ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΠΠΥ ΙΔΙΩ https://twitter.com/epilaxontesppy
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες