Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 223

Δημοσίευση από Nikolasfrag »

http://firemastersface.blogspot.gr/2014/07/blog-post_5521.htmlΑπλα για ενημερωση φιλτατοι

Θα μπορουσε να γινει ενα σχολειο 500+επιλαχοντες. Αθηνα και ναουσα

testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 280

Δημοσίευση από testpasword »

Θα μπορούσαν να γίνουν πάρα πολλά πράγματα φίλε Νικόλα. Όμως δυστυχώς δεν γίνονται. Το γιατί βέβαια, είναι ένα ερώτημα που πολύ θα ήθελα κάποιος να μου απαντήσει.
christos123
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από christos123 »

Απογοήτευση οτι και να πω για το θέμαΕικόνα
sv

Δημοσίευση από sv »

Παιδια να ξερετε μεχρι τωρα αγνοουσαν κ την υπαρξη μας... Τεσπα εκανα καποιες ενεργειες. Δε θελω να δωσω ουτε ελπιδες ουτε τπτ ελπιζω να χουμε συντομα κανα ευχαριστο
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 280

Δημοσίευση από testpasword »

Πολύ καλά έκανες φίλε sv. Οτιδήποτε μπορεί ο καθένας να κάνει, ας το κάνει. Καλή συνέχεια παιδιά.
Άβαταρ μέλους
Colonel Trautman
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Colonel Trautman »

Είμαι 6 επιλαχόν στους οδηγους, και εχω τα ιδια μορια με αλλους 5 θα ηθελα να προσθέσω οτι τα κενά απο τους 225 καλυπτονται απο τους 500 και μετα συνολικά τα κενα καλύπτονται απο τους επιλαχόντες. Πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η διαδικασία απο τους επιτυχόντες για να καλέσουν τους επιλαχόντες για να καλύψουν τα κενα της προκύριξης!
prist

Δημοσίευση από prist »

Εγω προσπαθω μεσω βουλευτη να φτασει το θεμα στον υπουργο. Δεν ξερω αν θα τα καταφερω. Αλλα αν γινει τοτε υπαρχουν ελπιδες. Και μετα καλο θα ηταν να κλειναμε ένα ραντεβού με τον υπουργο να παμε 5 ατομα. Και να τον ενημερώσουμε. Εντωμεταξυ για σεπτεβριο ακουγονται εκλογες. Οποιος εχει βουλευτη να το κυνηγησει οσο μπορει. Αλλιως μας εχουν γραμμενους κανονικα!
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Colonel καλησπερα, εσυ λες για τους δοκιμους; Εμεις ειμαστε ΠΠΥ, με ποιο τροπο βρηκες σε ποια κατηγορια εισαι οδηγος η μάχιμος?
Άβαταρ μέλους
Colonel Trautman
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Απλο... Πήρα τον πίνακα με τα πρωτα αποτελεσματα μετα το τελος των αθληματων, εκει ειναι ολοι μαζι οσοι δηλαδη περασαν αθληματα και υγειονομικα με σειρα μοριοδοτησης μετα βγηκε το φεκ με τους επιτυχοντες βλεποντας τον τελευταιο επιτιχοντα στο φεκ, κοιτας που ειναι στον πινακα που ειστε ολοι μαζι και μετρας ποσες θεσεις εισαι πισω απο τον τελευταιο! Καθε κατηγορια ειναι ξεχωριστή οποτε δεν υπαρχει προβλημα να συγχεεις ονοματα και κατηγοριες
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Colonel Trautman έγραψε:Απλο... Πήρα τον πίνακα με τα πρωτα αποτελεσματα μετα το τελος των αθληματων, εκει ειναι ολοι μαζι οσοι δηλαδη περασαν αθληματα και υγειονομικα με σειρα μοριοδοτησης μετα βγηκε το φεκ με τους επιτυχοντες βλεποντας τον τελευταιο επιτιχοντα στο φεκ, κοιτας που ειναι στον πινακα που ειστε ολοι μαζι και μετρας ποσες θεσεις εισαι πισω απο τον τελευταιο! Καθε κατηγορια ειναι ξεχωριστή οποτε δεν υπαρχει προβλημα να συγχεεις ονοματα και κατηγοριες

Βρηκες ΦΕΚ με επιτυχοντες ΠΠΥ σε ξαναρωταω; Αν σ ειναι ευκολο μπορεις να μας αναρτησεις το λινκ απο το ΦΕΚ. Αν το εχεις δλδ. Θα σ ειμαι ευγνωμων. Ευχαριστω προκαταβολικα.

τασοσ

Δημοσίευση από τασοσ »

Καλησπερα τα παιδια... Μιλησα με ενα παιδι απο τους 500 και μου ειπε οτι του ειπε ο δικηγορος τους οτι μαζι με αυτους θα παρουν 41 ακομα ατομα τα οποια δεν ηξερε τι και πως... Του ειπα να ρωτησει και να μου πει. Θα σας ενημερωσω οτι μαθω
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Τασο μολις εριξες βομβα με την αναρτηση σου. Αναμενουμε νεοτερα
Άβαταρ μέλους
Colonel Trautman
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Στους 725 ειμαι φιλε συγνωμη που δεν το αναφερα, αλλα νομιζα για εμας συζητουσατε!
Δοκιμος

Δημοσίευση από Δοκιμος »

Οι 41 νομιζω ειναι παιδια θανοντων. Ετσι ακουσα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια. Ευχομαι παιδια να σας προσλαβουν και σας οπως και μας τωρα. Καλη δυναμη!
Τάσος

Δημοσίευση από Τάσος »

Ρώτησε αλλά δεν ξέρουν να του πούνε ακόμα, τι να πω υπομονη θα μαθευτεί και αυτό
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες