Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 280

Δημοσίευση από testpasword »

Μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί, διαβάστε το pdf, και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.http://www.pospid.gr/sites/default/files/%20%CE%91%CE%A0%CE%A3%20%CE%A3%CE%95%20%CE%95%CE%93%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%A6%CE%A9%20%CE%A0%CE%9F%CE%A0%CE%A5%CE%A3%CE%A5%CE%A0%20_0.pdf
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 223

Δημοσίευση από Nikolasfrag »

Testpa ειναι πολλοι οι ψηφοι φιλε, δν μπορουμε να τα βαλουμε μαζι τους
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δεν με νοιάζει Νικόλα, εγώ πάντως έχω ήδη δρομολογήσει μόνος μου το δικαστήριο γιατί την είχα ψυλλιαστεί απ'την αρχή την κατάσταση. Είχα πει και τότε μερικά άτομα να το τρέχαμε μαζί και να μοιραζόμασταν τα έξοδα, αλλά δυστυχώς κανείς δεν ήθελε. Τώρα τα πράγματα εξελίχθηκαν αλλιώς, και μόνο το δικαστήριο σώζει το όλο θέμα. Όποιος θέλει πληροφορίες μπορέι να με πάρει τηλέφωνο. Καλή υπομονή και καλή δύναμη σε όλους.
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Η προσληψη πρεπει να υπογραφει εως τις 31/01/2014 για τους εποχικους της νεας αντιπυρικης περιοδου, αναμενουμε αν 8α παρει απο τις λιστες και αν τους κανει π. Π. Υ, κομματι δυσκολο ομως εφοσον προυποθετει αυτη η προσληψη την μερικη απασχοληση αυτων (εποχικων) για ην 6μηνη περιοδο απο Μάιο εως και Οκτωβριο. Δεν νομιζω να τους προσλαβει στη μονιμη δυναμη του Π. Σ. Στις επομενες μερες 8α πρεπει να ξεκαθαρισει και το τοπιο με την μονιμη δυναμη του 2013 δλδ ποσοι εφυγαν ωστε να παρουν και το 50% απο νεα προσληψη. Ελπιζω να μην σας μπερδεψα.
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Παιδιά σας ενημερώνω έπειτα από πληροφορίες έγκυρης πηγής (Ο Ηλίας θα καταλάβει για τί μιλάω), ότι προσεχώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση να προβούν σε προσλήψεις οποιονδήποτε. Μην ελπίζετε σε τίποτα, τουλάχιστον όχι μέχρι να υπογραφεί το νεο Νομοσχέδιο (σε δύο-τρεις εβδομάδες περίπου). Αν πρόκειται να γίνει κάτι, θα γίνει μετά το πέρας της σχολής των 225. Δηλαδή μιλάμε για Μάιο και βλέπουμε. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα, γιατί μετά έρχεται η αντιπυρική και όλοι γνωρίζουμε ότι δεν κάνουν σχολεία αυτήν την εποχή. Οπότε παληκάρια μιλάμε ξανά για του χρόνου τέτοια εποχή πάλι. Η κοροϊδία πάει σύννεφο. Μόνο με δικαστήριο και πιέσεις πολιτικές μπορεί να βγει άκρη. Τελοσπάντων εγώ αποχωρώ απ'το site (είναι πολύ ψυχοφθόρο για μένα η όλη αυτήν κατάσταση). Όποιος θέλει οτιδήποτε ας με πάρει τηλέφωνο. Καλή συνέχεια σε όλους.
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Το μπαχαλο συνεχιζεται.

http://ppy-2012-ellados.blogspot.gr/2014/01/blog-post_23.html

τασοσ

Δημοσίευση από τασοσ »

Δικαστηκα η μονη λυση, θεσεις υπαρχουν, απλα δν εχουμε την πολυτελεια του χρονου να περιμενουμε αλλο...
christos123
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από christos123 »

Ξέρει κάποιος πότε θα μας πάρουν τους επιλαχόντες ΠΠΥ απο ιδιώτες που είμαστε επιτυχών λόγο διαγραφών;
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Φίλε christo123, το θέμα πιστεύω δεν είναι πότε θα μας πάρουν, αλλά αν θα μας πάρουν. Εκτός κι αν έχεις κάποιες πληροφορίες που θα ήθελες να μοιραστείς, ή γνωρίζεις οτιδήποτε για το θέμα.
christos123
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Γνωριζω ο, τι θα μας παρουν εχω μιλησει... Αλλα δεν γνωριζουν απο ο, τι Μιλησα ποτε
sv

Δημοσίευση από sv »

Εχεις μιλησει; Με ποιον?
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Μακάρι φίλε μου, πραγματικά αυτά είναι ευχάριστα νέα, με ποιους έχεις μιλήσει και πόσα άτομα έχεις ακούσει ότι θα πάρουν; Κι εγώ έχω ακούσει πολλά και διάφορα, αλλά αυτήν η κοροϊδία που αντιμετωπίζουμε τα τελευταία 2 χρόνια με κάνει πολύ δυσπιστο. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Καλή δύναμη.
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Christos 123 ελπιζω να μην ακουσες και εσυ οτι θα μας παρουν οταν τελειωσει το σχολειο π ειναι τωρα στα βιλια γτ θα μας τρελανουν αυτοι που θα κανουν σχολειο καινουριο μεσα στην αντιπυρικη. Ειχε δικιο ο testpa οτι ειναι κομματι δυσκολο για τοτε αρα παμε για οκτωβριο η του χρονου η ποτέ.
christos123
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Οχι καια σχεση αυτα ειναι ραδιο αρβυλα την τελευταια κουβεντα την εχει ο αρχηγος και κανενας δεν μπορει να ξερει το ποτε
PRIST
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από PRIST »

christo 123. Με ποιους/ποιον εχεις μιλησει; Θα μας πεις?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης