Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
Ειναι ομως οτι πιο χειροπιαστο και επισιμο μεχρι σημερα... Ο δενδιας ουδεποτε εχει αναφερθει για προσληψης ισα ισα λεει για παγωμα προσληψεων και οτι υπαρχουν πααααρααα πολυ αστυνομικοι... Δεν ζει στον κοσμο του λοιπον?
- chris85
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 74
toro έγραψε:Ειναι ομως οτι πιο χειροπιαστο και επισιμο μεχρι σημερα... Ο δενδιας ουδεποτε εχει αναφερθει για προσληψης ισα ισα λεει για παγωμα προσληψεων και οτι υπαρχουν πααααρααα πολυ αστυνομικοι... Δεν ζει στον κοσμο του λοιπον;
Ο Δένδιας μπορεί να χρησιμοποιεί το προφίλ του Αδιάλλακτου Και πιστού στο μνημόνιο χωρίς να δέχεται κουβέντα για την "σωτηρία της χώρας"και αυτό μπορεί να τον κάνει αρεστό σε αρκετό κόσμο. Δεν Ξές Τι Παιχνίδια μπορεί να παίζονται κάτω από το τραπέζι.
Τωρα μιλας καλα...
και κατσε εσυ να αγχονεσαι.

- chris85
toro έγραψε:Τωρα μιλας καλα...και κατσε εσυ να αγχονεσαι.
Θέμα άγχους δεν παίζει αλλά μια ψιλό τρομάρα την έχω με αυτά που γίνονται καθημερινά. Άσε που στην πόλη μου η λέξη άγχος δεν υπάρχει στο καθημερινό λεξιλόγιο!
chris85 έγραψε:toro έγραψε:Τωρα μιλας καλα...και κατσε εσυ να αγχονεσαι.
Θέμα άγχους δεν παίζει αλλά μια ψιλό τρομάρα την έχω με αυτά που γίνονται καθημερινά. Άσε που στην πόλη μου η λέξη άγχος δεν υπάρχει στο καθημερινό λεξιλόγιο!
υπαρχει τετοια πολη; Που μενεις να μετακομισω

Χαχαχαχαχαχα... Ελα κρις πες μας.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 69
Σαλόνικα θα λέει, χαλαρά κλπ... 

- chris85
310LELE έγραψε:chris85 έγραψε:toro έγραψε:Τωρα μιλας καλα...και κατσε εσυ να αγχονεσαι.
υπαρχει τετοια πολη; Που μενεις να μετακομισω
Θεσσαλονίκη Λέγεται η πόλη στην οποία σήμερα είδα μετά από πολύ καιρό ομάδα ΔΙ. ΑΣ στην γειτονιά μου λόγο της Έκθεσης αλλά ξέχασα να τους ρωτήσω αν έπιασε το αυτί του τίποτα για καμιά Προκήρυξη!

Τωρα βγαινουμε off αλλα και εγω θεσσαλονικη ειμαι ρε αρχοντα αλλα εχω αγχος... 

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 69
Το ΚΨΜ είναι ανοιχτό βγάλτε τα εσώψυχα σας 

- chris85
310LELE έγραψε:Τωρα βγαινουμε off αλλα και εγω θεσσαλονικη ειμαι ρε αρχοντα αλλα εχω αγχος...
Σε όλους μας υπάρχει σε μικρό ή μεγάλο βαθμό αλλά προσωπικά Αγχώνομαι Μόνο όταν έχω κάνει ότι περνάει από το χέρι μου και δεν ξέρω το τελικό αποτέλεσμα. Προκαταβολικά να αγχώνεσαι δεν κάνει καλό και κατά την γνώμη μου δεν έχει να σου προσφέρει και κάτι. Κάτσε να βγεί η ριμάδα η προκήρυξη και τότε να δεις άγχος!
Greek_Army έγραψε:Το ΚΨΜ είναι ανοιχτό βγάλτε τα εσώψυχα σας
ΟΚ

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 29
Καλημερα παιδια. Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αν δεν ηταν ο δενδιας υπουργος και ηταν ο χρυσοχοιδης, θα ηταν τελειως διαφορετικα τα πραγματα. Και προκηρυξη φρουρων θα εβγαινε αλλα και θα γινονταν και οι σωστες κινησεις στην αστυνομια. Α και να ξερεται ο χρυσοχοιδης πιστευει πιο πολυ στους φρουρους, νομιζω το εχει δειξει πολλες φορες.
2 μηνες υπομονη χρειαζεται.. Αν δεν βγει τον οκτωμβρη παει για του χρονου τετοια εποχη να το θυμαστε αυτο... 

toro έγραψε:2 μηνες υπομονη χρειαζεται. Αν δεν βγει τον οκτωμβρη παει για του χρονου τετοια εποχη να το θυμαστε αυτο...
τι να το κανουμε εμεις οι 84ρηδες...

- chris85
toro έγραψε:2 μηνες υπομονη χρειαζεται. Αν δεν βγει τον οκτωμβρη παει για του χρονου τετοια εποχη να το θυμαστε αυτο...
Έτσι πιστεύω κι'εγώ toro... Αν και έτσι οπως πάει πιό πιθανό μου φαίνεται για του χρόνου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες