Επάγγελμα Security : Γενικές Πληροφορίες

Οτιδήποτε δεν ανήκει στις υπόλοιπες συζητήσεις
Απάντηση
Στρατός και θητεία
anon

Δημοσίευση από anon »

Ημερομηνια εξετασεων; Τωρα αυτο το μηνα δε δινουν;
Αχιλλεας

Δημοσίευση από Αχιλλεας »

anon έγραψε:Ημερομηνια εξετασεων; Τωρα αυτο το μηνα δε δινουν;

13-06-2015 Σαββατο

14-06-2015 Κυριακη

Την Κυριακη δινω εγω και ακομα δεν εχω διαβασει ουτε το 70% της υλης.

Νομιζαμε οτι θα διναμε προς τελη Ιουνιου και τελικα θα δωσουμε αυτη την εβδομαδα.

Τα σχολεια που δινουμε ειναι στην Νεα ιωνια (Σαββατο) και Ηλιουπολη (Κυριακη)

Οι επομενες εξετασεις ειναι περιπου, τελη Σεπτεμβριου. Οποιος θελει να δωσει τοτε θα πρεπει μεχριτελη Αυγουστου να εχει κανει την αιτηση εξετασεων.

sicelian

Δημοσίευση από sicelian »

Παιδιά εγώ έδωσα σήμερα. Εύκολα είναι μην έχετε άγχος.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Παιδιά εγώ έδωσα σήμερα γραπτά εύκολα στα προφορικά μας τσάκισαν... γνωρίζετε μήπως πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;
PreD

Δημοσίευση από PreD »

Εχω διαβασει ολες τις σελιδες του φορουμ κ λες τις ΠΙΟ μεγαλες παπαριες... Αμα δεν ξερεις μην λες χαζομαρες. Εχω αδεια απτο 2010 κ την ανανεωσα φετος... Εχω συνεργαστει με 3 πολυεθνικες εταιριες στο ιδιο ποστο... Ξεκινησα με 900 ευρω με ς-κ κ βραδινα... Τωρα παιρνω 560 (586 μεικτα) ... Εχω στειλει βιογραφικα σε εταιριες κ λογω της εμπειριας μ στο συγμεκριμενο ποστο π ειμαι ακομα με πηρανε μερικοι... Μαντεψε για τι... ;

Για σωματοφυλακας VIP... Ναι καλα ακουσες... Χωρις σεμιναρια χωρις να ξερω πολεμικες τεχνες και και και. Μονο με μια αδεια σεκιουριτυ... Οποτε μην λες βλλλλλακειες! Τα λεφτα ηταν οντως καλυτερα αλλα εισαι απτο πρωι μεχρι το μεσημερι η σκια του VIP, το μεσημερι γυρνας στο σπιτι το οποιο νοικιαζεις, γιατι ειναι στην χαλκιδικη, η σε δινει η εταιρια ενα δωματιο στο οποιο μενεις με αλλον συναδελφο, κ το απογευμα μεχρι το βραδυ παλι η σκια του VIP... Κ επειδη μιλαμε για χαλκιδικη συνηθως οι VIP ειναι ρωσοι πλουσιοι π θελουν να πουλησουν την μουρη τους στα γκομενακια... ΕΛΕΟΣ...

Λογια του υπευθυνου με τον οποιο μιλησα... Τωρα αμα εσυ θες να φυλας τον γιωργακη παπανδρεου κ καθε πολιτικο που εχει καταστρεψει την χωρα μας, που εκει κ αν θελουν σιγουρα προστασια γιατι δεν ειναι για να κυκλοφορουν μονοι τους τοτε σιγουρα θα σε ζητησουν εξτρα χαρτια που εχεις εσυ... Αλλα μην μας λες οτι μονο με αδεια σεκιουριτυ δεν δουλευεις σαν φυλακας σε VIP προσωπα γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ισχυει... Και στην τελικη VIP για την καθε εταιρια ειναι οποιος εχει λεφτα κ τα σκαει...

Κ οχι απαραιτητα ενα γνωστο προσωπο στην κοινωνια... Οποτε ακυρα οσα λες... Κ στην τελικη με τοσα χαρτια π εχεις κ τι κανεις εδω ρε αδερφε κ ψαχνεις δουλεις των 500; Αντε τραβα εξωτερικο μπας κ βρει κανενας θεση εργασιας π την εκτιμαει κ μαλλον την εχει πιο μεγαλη αναγκη απο σενα... Σχολη φυσικα κ θα επρεπε να υπαρχει οπως το εξωτερικο γιατι αμα δειτε τους συναδελφους μου, ενα μεγαλο ποσοστο, θα σας πεσουν τα μαλλια... Κ δεν μιλαω για εξωτερικη εμφανιση...

Αλλοι δεν ξερουν να γραφουν, αλλοι να διαβαζουν, αλλοι δεν ξερουν ουτε μια ξενη γλωσσα κ το ποστο μου εχει να κανει με τουριστες... Αρκει να υπαρχει το βισμα... Το μονο π τους ενδιαφερει ειναι το ποιος παει με ποια, γιατι ειμαστε κ πολλα ατομα εκει μεσα κ το πως θα σε κουτσομπολεψουν... Καλα αυτα θα υπηρχαν κ αν υπηρχε κ σχολη απτην αρχη...

Ο ελληναρας δεν αλλαζει... Κ φυσικα παιζει ρολο η προυπηρεσια κ αναλογα το ποστο... Μην ακουω βλακειες οτι δεν θελουν προυπηρεσια... Αν παω εγω για μια αγγελια που δουλευω σε μια δουλεια 6 χρονια που εχει να κανει με ασφαλεια του κοσμου κ καποιος που εβγαλε τωρα την αδεια, μαντεψτε ποιον θα παρουν... Δεν το λεω για να σας κοψω τα φτερα, κ γω απτο 0 ξεκινησα σαν σεκιουριτυ, απλα καπου διαβασα οτι δεν χρειαζεται προυπηρεσια... Κ οσκν αφορα τα πλοια...

Πρωην συναδελφος εχει παει κ με ειπε περσυ που τον ειδα τελευταια φορα οτι σπανια εως ποτε οι σομαλοι κανουν ντου... Εξαρταται βεβαια κ απτο εμπορευμα του πλοιου... Αλλα συνηθως δεν γινεται τπτ... Απλα εισαι μακρι απτο σπιτι σ για κανα 3-4 μηνες κ επαιρνε αν θυμαμαι καλα 2-3 ισως κ 4000...
Ευχαριστω!

Τάκης

Δημοσίευση από Τάκης »

Καλησπέρα φίλε, εσύ που έδωσες εξετάσεις μήπως μπορείς να μας πεις ποιές ερωτήσεις έπεσαν?Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Τακης1991
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Τακης1991 »

Στα γραπτα Δεν επεσαν Πολλα Νομικα, μονο ποια η διαφορά μεταξυ εγκληματια και θυματος. Τωρα τα υπολοιπα ηταν ερωτησεις για Χρηματοποστολες για οπλοφορια, κατι πυροσβεστικα και διαφορες αλλες που αφορουν την ασφαλεια, π. Χ τι ονομαζουμε ΙΕΠΥΑ, τι καθηκοντα εχει ενας φυλακας κτλπ.
Τωρα στα προφορικα σε καθε ατομο κανουν αλλες ερωτησεις, αλλα συνηθως σου ελεγαν Διαφορα σεναρια και εσυ επρεπε να πεις πως θα δρασεις.
Ελπιζω να σε καλυψα.
Αχιλλεας

Καλησπερα κι απο εμενα!

Εδωσα κι εγω στις 14/06 και μπορω να πω οτι, τα θεματα ηταν πολυ ευκολα!

Εγω διαβασα στην ουσια 3 μερες (Πεμπτη, Παρασκευη, Σαββατο) γιατι δεν το περιμενα οτι θα γραψουμε τοσο γρηγορα.

Απαντησα και στις 14 ερωτησεις σχετικα ευκολα. Βεβαια σε 2 ερωτησεις μπερδευτηκα με καποιες αλλες ερωτησεις και τις απαντησα μισες, αλλα δεν εχει καμια σημασια. Αυτοι κοιτανε να μην αφησεις καμια. Ετσι κι αλλιως οι απαντησεις δεν ειναι ιδιες σε ολες τις σχολες, οποτε κατι θα πιασεις.

Αντι να παρεις 7 ποντους π. Χ στην μετρια ερωτηση θα παρεις 4, δεν τρεχει κατι.

Στα προφορικα ειναι που θα πεσεις! Εχει καλες επιτροπες, εχει ομως και κακες.

Εγω την καντεμια μου μεσα, επεσα σε κακη! Μας ειχαν 45 λεπτα και μας εκαναν συνολικα 16 ερωτησεις. Μπορω να πω οτι τις 12 της απαντησα σωστα οι αλλες 4 ηταν ετσι κι ετσι. Η δικηγορος μας τσακισε με τα νομικα της και τα ποινικα της. Ο αστυνομος ηταν πιο ηρεμος αλλα κι αυτος εκανε πολλες ερωτησεις, οσο για τον πυροσβεστη ολα μια χαρα! Δυο ερωτησουλες εκανε ο ανθρωπος κι ολα μια χαρα! Γι'αυτο λεμε οτι ειναι θεμα το που θα πεσεις. Αλλες ομαδες τελειωσαν σε 15 με 20 λεπτα, εκαναν απο 2 ερωτησεις ο καθενας κι αυτες γελοιες, και τελος!

Το ολο θεμα απ'οτι καταλαβα ειναι να μην σε πιασει αγχος να μην το παιζεις ξερολας και γενικα να προσεχεις το πως μιλας!

Στα γραπτα, αν διαβασεις λιγο δεν υπαρχει περιπτωση να μην γραψεις! Γενικα βαζουν ευκολα για να μπορεσεις να γραψεις κατι. Εγω επειδη δεν ειχα διαβασει πολυ, με ειχε πιασει λιγο αγχος στο τι θεματα θα μου πεσουν, αλλα τελικα τσαμπα αγχος, ολα πηγαν καλα!

Στα προφορικα ειπαμε οτι ειναι καθαρα θεμα επιτροπης και πανω απ'ολα να μην εχεις αγχος! Της κοπελες γενικα, στα προφορικα της περνανε πιο ευκολα. Με καποιες κοπελες που μιλησα την ημερα των εξετασεων, μου ειπαν οτι της εκαναν 3 ερωτησεις πανω κανω κι αυτες απλα σεναριακια, οποτε οσες κοπελιες ειναι να δωσουν στις επομενες εξετασεις να δωσουν βαση στα γραπτα. Τον βαθμο απο τα προφορικα τον εχουν σιγουρο (το λιγοτερο 14) οποτε να κοιταξουν να μην αφησουν καμια ερωτηση στα γραπτα, αυτο ισχυει για ολους βεβαια!

Το ξανα λεω! Μην αγχονεστε, δεν ειναι τιποτα! Λιγο διαβασμα κι ολα καλα θα πανε!

xristos88

Δημοσίευση από xristos88 »

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου πειτε το κοστολογιο για το σεμηναριο και ενα αξιοποιστο κεντρο ευχαριστω
Αχιλλεας

xristos88 έγραψε:Καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου πειτε το κοστολογιο για το σεμηναριο και ενα αξιοποιστο κεντρο ευχαριστω

Καλησπερα!

Αδεια εχεις; Η πρωτη φορα θα βγαλεις;

Αν εχεις, θα κανεις ταχυρυθμα μαθηματα 4ων ημερων και η τιμη παει στα 140 ευρω (εκει πηγα εγω)

Βαλε και τα 150 ευρω των εξετασεων, συνολο 290 ευρω.

Ειναι Πολυ καλο κεντρο! Βεβαια ολα τα κεντρα ειναι καλα, απλα επειδη εχουν παει πολλα ατομα ς'αυτο μαζι κι εγω, μπορω να εχω μια αποψη! Ειναι το sectime κανε μια αναζητηση στο google και θα βρεις λεπτομερειες.

Αν καποιος αλλος ξερει πιο οικονομικο ας στειλει.

Για οσους δεν εχουν αδεια και θελουν να βγαλουν πρωτη φορα, δεν μπορω να βοηθησω.

Οσοι πηγαμε ς'αυτο το κεντρο ειμαστε παλαιοι. Αυτο που ξερω στανταρ ειναι οτι, οσοι πανε για πρωτη φορα κι οχι για ανανεωση, τα χρηματα ειναι πολυ περισσοτερα απο τα 140.

Ψαξε αυτο που σου εστειλα, παρε ενα τηλεφωνο και ρωτα! Δεν χανεις τιποτα. Μπορει να ξερουν κατι αυτοι και να σε βοηθησουν!

ουκ

Δημοσίευση από ουκ »

Τραβα μια πυγμαχια και χωσου μπραβος σε μαγαζι το καλυτερο που μπορεις να κανεςι...
sicelian

Δημοσίευση από sicelian »

Όσοι βγάζουν πρώτη φορά άδεια το κόστος είναι περίπου 500 ευρώ όλα μαζί. Σεμινάρια 105 ώρες 300 ευρώ. Παράβολα για ΕΟΠΠΕΠ και ΚΕΜΕΑ 150 ευρώ Παράβολο στην Αστυνομία για την έκδοση άδειας 30 ευρώ Βάλε και 10 ευρώ στον παθολόγο για την βεβαίωση περίπου 500 ευρώ. Θα μπορούσαν να το μειώσουν λίγο πάντως.
θεοδωρος

Δημοσίευση από θεοδωρος »

Καλημερα σε ολους, μπορει να μου δωσει καποιος τα φωτα του; Εχω παρει τη πιστοποιηση κανονικα εδω και 6 μηνες μετα απο πολλα χαρτια απο δικαστηρια και ταλαιπωρια, να μην τα πολυλογω, ειχα το 2009 μια υποθεση με ενα πιστολι που με πιασανε μες το αμαξι και εφαγα 80 μερες με αναστολη... συντρεχει καποιο κωλυμα σε αυτο για τη μη χορηγηση αδειας μου; μου στειλανε αποριπτικο χαρτι μετα απο 6 μηνες. περνω τα λεφτα μου πισω;
ΕΛΛΑΣ

Δημοσίευση από ΕΛΛΑΣ »

Τα προηγούμενα χρόνια μέχρι και φέτος στις προκηρύξεις του Υπουργείου Πολιτισμού υπήρχε η ειδικότητα 'Στέλεχος υπηρεσιών Ασφαλείας' ή 'Στέλεχος ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών'για τη θέση του νυχτοφύλακα και σε κάποιες περιπτώσεις και για του ημερήσιου φύλακα. Διαπιστώνω ότι στη β'φάση της κοινωφελής εργασίας του Οαεδ έχει αποκλειστεί η ειδικότητα αυτή. Γνωρίζει κάποιος γιατί συνέβη αυτό; Θα ισχύσει αυτό και για μελλοντικές προκηρύξεις του Υπουργείου Πολιτισμού;
Άβαταρ μέλους
mr.Vox
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από mr.Vox »

Άλλο αρχαιοφύλακας και άλλο προσωπικό ασφαλείας και πολύ σωστά. Όπως οι αρχαιοφύλακες δεν έχουν καμιά δουλειά στο να φυλάνε τράπεζες και να κάνουν χρηματαποστολές έτσι και το προσωπικό ασφαλείας δεν έχει καμία δουλειά στα Μουσεία και στους Αρχαιολογικούς χώρους.Να μπαίνουν τα πράγματα σε μια σειρά σιγά σιγά.

Πάντως αν έχεις έξι μήνες προυπηρεσία και έχεις πτυχίο για γνώση μέτρια γνώση ξένης γλώσσας μπορείς άφοβα να συμετέχεις. Εδώ περισσότερα από το σύλλογο Σπουδαστών και Απόφοιτων ΙΕΚ της ειδικότητας «Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων»

;http://goo.gl/6ppZ4U

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης