Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 50

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από GenerX »

Κοίτα, το να μιλήσεις με ανθέλληνα που το παίζουνε μοντέρνοι, είναι όντως δύσκολο. Εκτος αν έχεις πιεί τόσο πολύ που τον βλέπεις διπλό και δε ξέρεις σε ποιόν να απευθυνθείς πρώτα.

Πρέπει να κάνεις την αρχή ρε αδερφέ.

Ελληνάρα πατριώτη Χρυσαυγίτη. Σύνχρονος ρε ; Πως λέμε μάΝγκας και όΝγκος;

ΣύΓΧρονος.

Ακόμα και οι Αλβανοί, ξέρουν καλύτερα Ελληνικά απο σένα.

Απορώ πως σε έχει μέλος η Χρυσή Αυγή και δε σε πετάει εξω με τις κλωτσιές...

Η πλάκα είναι οτι ο Τσενάι, που δε σπουδάζει πολιτικές επιστήμες μυθικά παπαγαλάκια της παραπληροφόρησης, εκτός απο το οτι έχει πολύ περισσότερο μυαλό, γνωρίζει πολύ καλύτερα τα Ελληνικά απο σένα.

Ρίξε λίγο διάβασμα (Συντακτικό - Ορθογραφία Πέμπτης ίσως και τετάρτης δημοτικού) Να στρώσει το μυαλό και άσε τα συνθηματάκια της συμφοράς.

Μόνο αυτά ξέρεις να γράφεις σωστά.

DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από DM90 »

Το αν είμαστε ίσοι ή όχι με έναν αλβανό ή με όποιον άλλον φαίνεται από την ιστορία, τον χαρακτήρα και την φύση των λαών...
Σίγουρα δεν σήμαινει ότι όποιος είναι Έλληνας είναι καλύτερος ενός Αλβανού... απλά και μόνο λόγο καταγωγής... μερικοί μπορεί να νομίζονται για Έλληνες αλλά στην πραγματικότητα στην φύση τους είναι βάρβαροι... και χειρότεροι

Κίσινγκερ
Οι Ελληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι'αυτόν τον λόγο, πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες!
Έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν.
Εννοώ βέβαια, να χτυπήσουμε τη γλώσσα τους...
τη θρησκεία τους...
τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα...
έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε τη δυνατότητά τους να αναπτύσσονται,
να διακρίνουν τους εαυτούς τους
ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν.
Έτσι, ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδιά μας στα Βαλκάνια, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

έλεος... έκανε ένα ορθογραφικό λάθος και τον έφαγες... τόσο κωμπλάιξοικως ησε πεια;
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από GenerX »

Κομπλεξικός δεν είμαι. Είμαι ο τελευταίος που θα κατακρίνει λάθη τα οποία γίνονται.

Όταν ο άλλος όμως θα μου πουλάει φούμαρα και ψευτοπατριωτισμούς, αρχαιολατρεία και φανατισμό για την Ελλάδα, είναι υποχρεωμένος να υπερασπίζεται τουλάχιστον με ορθό τρόπο αυτό που υποστηρίζει οτι είναι.

Ασε που μας περιφρονεί και δε μιλάει μαζί μας επειδή μας θεωρεί προδότες. Χάσαμε μια σημαντική και ουσιαστική αντιπαράθεση, κρίμα...

Περι ρητών και αποφθευγμάτων...

Γάλλος σε Άγγλο (Τσώρτσιλ αν δε κάνω λάθος δε το συγκράτησα) - Εσείς πολεμάτε για τα λεφτά.

Τσώρτσιλ - Εσείς για τι πολεμάτε;

Γάλλος - Εμείς πολεμάμε για την τιμή μας (ποσο ωραία θα συμφωνήσουν κάποιοι... έρχεται κατραπακιά όμως... )

Τσώρτσιλ - Ναι, έτσι είναι. Ο καθένας πολεμάει για οτι του λείπει.

10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

GenerX έγραψε:Κοίτα, το να μιλήσεις με ανθέλληνα που το παίζουνε μοντέρνοι, είναι όντως δύσκολο. Εκτος αν έχεις πιεί τόσο πολύ που τον βλέπεις διπλό και δε ξέρεις σε ποιόν να απευθυνθείς πρώτα.

ΣύΓΧρονος.

Η πλάκα είναι οτι ο Τσενάι, που δε σπουδάζει πολιτικές επιστήμες μυθικά παπαγαλάκια της παραπληροφόρησης, εκτός απο το οτι έχει πολύ περισσότερο μυαλό, γνωρίζει πολύ καλύτερα τα Ελληνικά απο σένα.

Ρίξε λίγο διάβασμα (Συντακτικό - Ορθογραφία Πέμπτης ίσως και τετάρτης δημοτικού) Να στρώσει το μυαλό και άσε τα συνθηματάκια της συμφοράς.

Αλβανός είσαι και θίγεσαι;
Τι θες να μας περάσεις τωρα ρε φίλε...
Αυτο γουστάρουμε αυτό λεμε.
Κρατα τη γνωμη για την πάρτη σου και σταμάτα να προσβάλεις τον αλλον... Εικόνα
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από GenerX »

Εγω θίχτηκα ; Εσυ βάζεις την κόκκινη τη φατσούλα. Είσαι σε φόρουμ και λες να κρατήσω τη γνώμη μου για την πάρτη μου ;

Όταν στερεύει ο άνθρωπος απο επιχειρήματα, αρχίζει και χάνει την ψυχραιμία του, προσπαθώντας να επιβληθεί με νταηλίκια της πλάκας.

Α ρε μεγάλε Φρόυντ, τι θησαυρό ψυχαναλύσεων θα έβγαζες στη φόρα αυτές τις εποχές...

Για το θέμα έχεις να πεις τίποτα ; Η θα κρατήσεις τη γνώμη σου για τον εαυτό σου ;

10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

GenerX έγραψε:Εγω θίχτηκα ; Εσυ βάζεις την κόκκινη τη φατσούλα. Είσαι σε φόρουμ και λες να κρατήσω τη γνώμη μου για την πάρτη μου;

Όταν στερεύει ο άνθρωπος απο επιχειρήματα, αρχίζει και χάνει την ψυχραιμία του, προσπαθώντας να επιβληθεί με νταηλίκια της πλάκας.

Α ρε μεγάλε Φρόυντ, τι θησαυρό ψυχαναλύσεων θα έβγαζες στη φόρα αυτές τις εποχές...

Για το θέμα έχεις να πεις τίποτα ; Η θα κρατήσεις τη γνώμη σου για τον εαυτό σου;

Εσυ είσαι πολυ θεωρία...
Αυτο είσαι ρε φίλε...
Κομμουνιστής πρώτος είσαι... Δηλαδή πολυ θεωρία και τεμπελιά, περιμένοντας τα ολα στα χέρια του...
Και την ειρωνία σου αλλου οχι σε μένα...
Κουμάντο στο σπίτι μου εγω δε δέχομαι απ τον κάθε αλβανακο που δεν ήξερε τι είναι πολιστισμός...
Το δέχεσαι;
Αν οχι τοτε μην κανεις post στο θεμα αλλο...
Και να μιλάς για ότι ξέρεις, γιατι αν θυμάσαι η κουβέντα ξεκίνησε εκει που είπες για την οικοδομή...
Την πάτησες γιατι στις θεωρίες εισαι πρωτος αλλα οταν δεις στην πράξη τα πράγματα θα αλλάξεις γνώμη...

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Στρατηγός Άνεμο
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Στρατηγός Άνεμο »

Η χρυσή αυγή είναι άκρως ρατσιστική οργάνωση και σίγουρα δεν είναι ο, τι καλύτερο να είσαι μέλος της, όπως δεν είναι καλύτερο να είσαι μέλος του αναρχικού χώρου και τα δύο είναι ακραία φαινόμενα
Στρατηγός Άνεμο
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Στρατηγός Άνεμο »

GenerX έγραψε:Κοίτα, το να μιλήσεις με ανθέλληνα που το παίζουνε μοντέρνοι, είναι όντως δύσκολο. Εκτος αν έχεις πιεί τόσο πολύ που τον βλέπεις διπλό και δε ξέρεις σε ποιόν να απευθυνθείς πρώτα.

ΣύΓΧρονος.

Φίλε αυτοαναιρέθηκες μόνος σου με το να τον επικρίνεις για ένα

Ορθογραφικό λάθος και τα υπόλοιπα που λες είναι φούμαρα για να

καλύψεις την γκάφα σου! Και αυτό φιλαράκι φασισμός είναι ξεχώριζεις τον

άλλον αναδεικνύοντας ένα λάθος του κοροϊδεύοντας τον. Εσύ νόμιζεις έχεις το αλάθητο ή θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο του
katadromeas261
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13
Επάγγελμα: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΔΗΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από katadromeas261 »

Βλεπω οχι μονο ανθελληνας εισαι αλλα εισαι κουμουνα φουλ. Χεχεχε. Μπαμ κανεις. Αραγε τη δουλεια εχει ενα λουμουνι εδω. Μηπως βλεπει τη λεμε. Μηπως εισαι του ΣΥΡΙΖΑ τσιρακι
Antonis21
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Antonis21 »

Λοιπον... Για να πει και ο θειος Αντωνης τη γνωμη του...

Εαν και προσπαθω να μην μπλεκω σε πολιτικες συζητησεις γιατι σπανια εως καθολου καταληγουν σε συμπερασματα, θα πω και εδω την γνωμη μου για το τι πιστευω σωστο και τι οχι.

Καταρχην να ξεκαθαρισω την θεση μου δηλωνωντας οτι ειμαι πατριωτης, δηλαδη θα προσπαθω οτι ειναι καλυτερο για το χωμα που παταω μεσα στα συναρα μου, γενικα την πατριδα σαν ιδεα και εννοια και λυπαμαι για τις χαμενες μας πατριδες.

Ας πω τη γνωμη μου και για 1-2 θεματακια που αναφερθηκατε.
Οσον αφορα τους μεταναστες λοιπον, ειμαι υπερ, αλλα με ποσοστο και μετρο. Χρειαζομαι τους μεταναστες σαν μια εργατικη δυναμη, αλλα μεχρι ποσους μπορω να σηκωσω; Οπως καταλαβαινετε δεν ειναι σωστο να ανοιγω τα συνορα και να μοιραζω πρασινες καρτες απο δω και απο κει κοντοφθαλμοντας μονο τους ψηφους... Και για τους λαθρομεταναστες ουτε λογος, αφου τους αντιλαμβανομαι ως εισβολεις, εφ'οσον δεν μπηκαν νομιμα στην χωρα, δεν υπαρχουν εδω στα χαρτια, αρα μπορουν να κανουν οτιδηποτε χωρις να το χρεωθουν ποτε.

Οσον αφορα τις αποψεις τις ΧΑ. Η ΧΑ ασπαζεται και προωθει τον Εθνικοσοσιαλισμο, που σημενει "Σοσιαλισμος μονο για το Εθνος μου"
Και το Εθνος για τους Εθνικοσοσιαλιστες εχει να κανει με την καθαροτητα του αιματος τους. Κατι τετοιο το βλεπω ως λαθος, γιατι εκ των πραγματων σημερα δε μπορουμε να ξερουμε, ποιος ειναι τοσο "καθαρος" Ελληνας, αφου ειναι σχεδον απιθανο στα τοσα χρονια που υπαρχουμε να μην εχει αναμηχθει "ξενο" αιμα απο ενα τουλαχιστον ατομο στην ιστορια της οικογενειας του καθενος μας. Οποτε εγω σαν Ελληνας, πρεπει να δεχτω ως Ελληνα οποιονδηποτε ζει η καταγεται απο αυτον τον τοπο η απο αλλους τοπους που ηταν ισχυρα συνδεδεμενοι με την Ελλαδα, τοσο που θα τους χαρακτηριζαμε Ελληνικους τοπους. Δηλαδη, εγω αισθανομαι πιο Ελληνας απο εναν Ποντιο, η απο εναν Βορειοηπειρωτη;
Επισης, δεν με ενδιαφερει εαν σε ενδεχομενο πολεμο με τον οποιοδηποτε εχθρο, ο διπλανος μου ειναι τσιγγανος, δηλαδη για αλλα πιστευω θα πολεμησει αυτος; Για αυτο που γνωρισε ως πατριδα δε θα πολεμησει;

Εγω βλεπω τους χρυσαυγητες ως ατομα με καποια φαντασια, γιατι αυτα που πιστευουν, ετσι οπως τα πιστευουν, ειναι πολυ δυσκολο να γινουν. Και επισης ας ψαξουν οι ιδιοι απο που κραταει η σκουφια τους και δεν μιλαω για τον παππου η τον προπαππο τους, αλλα για 5 γενιες πισω...

Υ. Γ. Η Χρυση Αυγη ποτε δεν ασπαστηκε η συμφωνησε με τον Ορθοδοξο Χρηστιανισμο που ειναι μα Εβραϊκη θρησκεια, αλλα μαλλον με το Αρχαιοελληνικο φως.
Anonymous

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Anonymous »

παιδια μια διευκρινηση μια και διαβασα για αρχαια ελληνικη θρησκεια η χ. Α. Ουδμια σχεση εχει το υ. Σ. Ε. Ε. ξεκαθαρισμενο αυτο. Μετα κομουνι σε αυτη την συζητηση τουλαχιστον διαβασμενο δεν υπαρχει του συριζα ισως. λοιπον αν τωρα η χ. Α. εκανε πορεια για τα ιμια μπραβο της.

Anonymous

Χρυσή Αυγή

και κατι αλλο δεν ειδα ομως την χ. Α. να κανει < Ντου> > Στην γερανιου σοφοκλεους σωκρατους κτλ. Που οι σομαλοι την εχουν μετατρεψει σε λαικη αγορα ναρκωτικων διοτι αυτοι οι λαθρομεταναστες ριχνουν το επιπεδο της χωρας μας οποιος εχει περασει θα καταλαβει τη λεω

Υ. Γ. Κωστα σε χαρτι γραφω ακομα ποιο αθλια σορυ

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από GenerX »

Αυτός είναι και ο μικρόκοσμος των πραγματικά αμόρφωτων. Υπόψην. Μορφωμένος δε σημαίνει οτι έχεις 10 πτυχία. Ούτε αμόρφωτος επειδή δεν έχεις κανένα.

Ανοιχτό Μυαλό χρειάζεσαι, καθόλου δύσκολο. Το οποίο επιτυγχάνεται μέσω της βιωματικής εμπειρίας του καθενός, των συζητήσεων που έχει σε κάποιο επίπεδο, του διαβάσματος που έχει ρίξει.

"Δεν είμαι δεξιός" = "Είσαι αριστερός"

"Δεν είμαι αριστερός"="Είσαι δεξιός"

"Σιχαίνομαι συνθηματάκια της πλάκας όπως Τούρκος καλός, μόνο νεκρός"= "Είσαι κουμούνι"

"Ρε παιδιά, λέτε για τις επεκτατικές βλέψεις της Αλβανίας, της Τουρκίας και των Σκοπίων, αλλα εσείς φτιάχνετε χάρτες που δείχνει την Ελλάδα 5πλάσια σε έκταση"="Είσαι ΣΥΡΙΖΑ"

Ωστόσο επιχειρήματα, ω συνήθως, δεν είδα.

Ελα, ας απαντήσει κάποιος αξιόλογος στο επίπεδο του διαλόγου.

Οι παραπάνω νοοτροπίες, είναι φυσικά προιόν αντίδρασης. Δε ξέρει τι να απαντήσει ο άλλος, αρα αρχίζει τους τσαμπουκάδες και τους χουλιγκανισμούς. Εγκεφαλικό είναι, αρα δε κρατάω καμία κακία για τους γηπεδικούς.

Εδω είμαστε, δώστε κανα επιχείρημα της προκοπής, να δικαιολογήσετε τουλάχιστον το χρόνο που ξοδεύετε σε φόρα.

Anonymous

Χρυσή Αυγή

φιλε gx εγω δεν θελω να προσβαλω καποιον και εγραψα για να διευκρινισω καποια πραματα Κυριως με την θρησκεια. Τελος παντων ας πει καποιος τη πιστευουν τη σκοπους εχουν και τη στοχους Τα μελη της χ. Α. κοσμια Να γνωρισουμε και εμεις που δεν τους ξερουμε τη πραγματικα θελουν

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από GenerX »

Εγω δε θεωρώ οτι προσβάλλω κάποιον. Άλλοι δε λένε τις θέσεις τους, αλλα με βαφτίζουν... κουμουνιστή και... ΣΥΡΙΖΑ.

Ενα απο τα πράγματα που θέλουν πάντως, είναι να αποκτήσουν και πάλι υπο την κατοχή τους τη χαμένη πατρίδα. Κωνσταντινούπολη και πέριξ.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες