Εργασία στο εξωτερικό για Έλληνες ναυτικούς

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
katalanikooneiro

Δημοσίευση από katalanikooneiro »

Καλησπερα στο φορουμ. Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος να μας πει εαν εταιρειες του εξωτερικου προσλαμβανουν Ελληνες Πλοιαρχους, Μηχανικους και γενικα Αξιωματικους στα πλοια τους. Υπαρχει δυνατοτητα να παρουν καποιον Ελληνα. Επισης, πως μπορεις να ερθεις σε επικοινωνια μαζι τους για να ζητησεις μια δουλεια. Εκτος απο αποστολη βιογραφικου με ηλ. Ταχυδρομειο νομιζω εχω ακουσει οτι μπορεις να συστηθεις μεσω πρακτορων. Υπαρχει τετοια δυνατοτητα;

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από greko_27 »

katalanikooneiro έγραψε:Καλησπερα στο φορουμ. Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος να μας πει εαν εταιρειες του εξωτερικου προσλαμβανουν Ελληνες Πλοιαρχους, Μηχανικους και γενικα Αξιωματικους στα πλοια τους. Υπαρχει δυνατοτητα να παρουν καποιον Ελληνα. Επισης, πως μπορεις να ερθεις σε επικοινωνια μαζι τους για να ζητησεις μια δουλεια. Εκτος απο αποστολη βιογραφικου με ηλ. Ταχυδρομειο νομιζω εχω ακουσει οτι μπορεις να συστηθεις μεσω πρακτορων. Υπαρχει τετοια δυνατοτητα;

Μπορεις να βρεις δουλεια ειτε μεσω πρακτορων (με αβοιβη εννοειτε) ειτε μεσω αποστολης του βιογραφικου σου στην ιστοσελιδα της ναυτιλιακης εταιρειας στο crew department. Εννοειτε πως εαν δουλεψεις σε ξενη εταιρεια που εχει πλοια τα οποια δεν ειναι συμβεβλημενα με το ΝΑΤ χανεις τα συνταξιοδοτικα σου δικαιωματα κα.
τασου

Δημοσίευση από τασου »

Γεια σας θα θελα να μου πει καποιος αν ξερει σχολες του εξωτερικου πλοιαρχω. Ή που να ψαξω...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από greko_27 »

τασου έγραψε:Γεια σας θα θελα να μου πει καποιος αν ξερει σχολες του εξωτερικου πλοιαρχω. Ή που να ψαξω...
υπαρχουν παντου σχολες εμπορικου ναυτικου στο εξωτερικο... Ευρωπη---> Νορβηγια, αγγλια, γερμανια... Εκτος ευρωπης ηπα... Αλλα δυσκολα να σε δεχτουν λογω γλωσσας, εθνικοτητας και γενικα καθε χωρα για να σου δωσει ναυτικο φυλλαδιο πρεπει να εισαι υπηκοος της χωρας αυτης.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες