Μεταθέσεις στο στρατό - γενικές πληροφορίες

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από D.Y.K »

Mat_20 έγραψε:Καλησπερα στο forum. Ειμαι φανταρος εδω κ 3 μηνες 2014 Ε ΕΣΣΟ παρουσιαστηκα Αυλωνα διαβιβασεις κ μεταθεση πηγα Λημνο στο 88ΛΔΒ αφου εκανα 6 εβδομαδες εκπαιδευση Πυργο. Εχω παθει 2 φορες επιληψια και παιρνω φαρμακευτικη αγωγη. Το χαρτι της σωματικης μου καταστασης με εχει στην περιπτωση 279 του ΦΕΚ https://www.stratologia.gr/pdf/pd_11-2014_1.pdf. Θα ηθελα να ρωτησω τι παιζει με μεταθεση γιατι μου ειπε γιατρος στο 401 που πηγα χτες και φιλοι μου που υπηρετησαν παλαιοτερα οτι με το προβλημα που εχω δεν επρεπε καν να ειμαι Λημνο αλλα κοντα στον τοπο κατοικιας μου. Ξερεις καποιος τι ισχυει σε αυτο;

Δεν ισχύει αυτό που σου είπε ο Γιατρός που σε εξέτασε.

Κανονικά υπάγεσαι στην κατηγορία αλλαγής σωματικής ικανότητας μόνο και τίποτα παραπέρα.

Mat_20

Δημοσίευση από Mat_20 »

Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση. Αλλα γενικα μεταθεση κατ'εξαιρεση δε μπορω να παρω; Ο επιατρος που με εξετασε χτες μολις του ειπα πως ειμαι Λημνο ειπε πως η μεταθεση σου δεν επρεπε Να ειναι εκει κ απ'οσο ξερει παιδια με το ιδιο προβλημα ειναι στον τοπο τους καθαρα λογω του συγκεκριμενου Προβληματος υγειας. Εχω πει κ στη μοναδα κ πιο πριν πως ο Γιατρος μου με βλεπει τακτικα +οτι κανω εξετασεις. Ο ιδιος μου ειπε να κανω τα χαρτια μου για κατ'εξαιρεση γιατι την δικαιουμαι. Τωρα για αλλαγη του Ι που λες τι Ι3 αοπλο τι Ι4... Τις ιδιες οδηγιες θα εχει με το Ι3 που εχω ηδη.
Mat_20

Δημοσίευση από Mat_20 »

Και εκτος απο αυτο δε νομιζω να εχει διαθεση κ ο γιατρος που με κοιταξε να με κοροιδεψει ή να μου πει κατι το οποιο δεν ισχυει. Το βρισκω χαζο τελειως λογικα ξερει απο τετοιες περιπτωσεις οποτε για να το ειπε κατι θα ξερει.
Παντελής

Δημοσίευση από Παντελής »

Καλησπέρα παιδιά!

Έχω μια ερώτηση να κάνω αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει...

Είμαι τώρα στον στρατό και δικαιούμαι μετάθεση
λογικά σε 3-4 μέρες θα μου έρθει το χαρτί για να γράψω
τους 3 νομούς που θα ήθελα να πάω.
Αν γράψω τους νομούς και έρθει η μετάθεση Π. Χ (στις... Φεβρουαρίου θα πρέπει να παρουσιαστώ σε κάποιο άλλο στρατόπεδο)
έχω το δικαίωμα να την κόψω αν δεν έρθει για το στρατόπεδο που επιθυμώ?
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Μόνο με βύσμα κόβεται μία μετάθεση.
Παντελής

Δημοσίευση από Παντελής »

Δηλαδή αν έρθει δεν κόβεται;

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Παντελής έγραψε:Δηλαδή αν έρθει δεν κόβεται;

Σου απάντησα μόνο με βύσμα.

alonso έγραψε:Καλησπερα παιδια κ απο μενα.Eιμαι σε παραμεθωριο εδω κ δυομισι μηνες κ εχω βαλει γνωστο για να με παει στο τοπο μου (8 μερες πριν τις εκλογες εφτιαξε την μεταθεση). Ενω σκασαν κατι μεταθεσεις την παρασκευη για τους 8 μηνους ειδικα... Ξερει κανεις μηπως λογω εκλογων καθηστερησε η Μεταθεση πως μπορω να δω τι εγινε;
Ευχαριστω...

Προφανώς και δεν στην έφτιαξε μεγάλε, χαλασμένο τηλέφωνο, συμβαίνει συχνά στο στρατό και ειδικά από την στιγμή που δεν δικαιούσαι μετάθεση και γίνεται με βυσματικό τρόπο δεν μπορείς να ρωτήσεις κάπου για να σου πουν τι έχει συμβεί, μόνο ο γνωστός σου θα σου λύσει αυτή την απορία.

Αlonso

Δημοσίευση από Αlonso »

Μαλιστα.. υπαρχει ομως και περιπτωση να την εφτιαξε και να αργησε λογω εκλογων; ή εισαι σιγουρος οτι δεν εγινε?Θα περιμενω μεχρι και την αλλη βδομαδα

Ο συγκεκριμενος εχει βολεψει κ αλλους οποτε τον εχω μια εμπιστοσυνη.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αlonso έγραψε:Μαλιστα. Υπαρχει ομως και περιπτωση να την εφτιαξε και να αργησε λογω εκλογων; Ή εισαι σιγουρος οτι δεν εγινε; Θα περιμενω μεχρι και την αλλη βδομαδα

Γιατί δεν ρωτάς το βύσμα σου να σου πει;

Γνώμη μου είναι πάντως πως αν είσαι 9μηνος μην περιμένεις κάτι.

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Αlonso έγραψε:Μαλιστα.. υπαρχει ομως και περιπτωση να την εφτιαξε και να αργησε λογω εκλογων; ή εισαι σιγουρος οτι δεν εγινε?Θα περιμενω μεχρι και την αλλη βδομαδα

Εσυ εγραψες πως οι 8μηνοι μετατεθηκαν , δεν γινεται να αργει μονο η δικια σου λογω εκλογων, εσυ να του εχεις εμπιστοσυνη στο τελος θα απολυθεις και ακομα θα περιμενεις.
Άβαταρ μέλους
JohnKramer
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από JohnKramer »

Αν δεν το ζητήσεις, σε κάνουν μετάθεση μετά από την πρώτη μονάδα; Μετάταξη χωρίς να ζητήσεις;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

JohnKramer έγραψε:Αν δεν το ζητήσεις, σε κάνουν μετάθεση μετά από την πρώτη μονάδα;Μετάταξη χωρίς να ζητήσεις;

Ότι θέλουν μπορούν να κάνουν φίλε μου, αλλά εξαρτάται από το που υπηρετείς, αν υπάρχει δόντι κλπ.

Οι μετατάξεις έχουν καταργηθεί εδώ και χρόνια οπότε όχι.

Sakiz

Δημοσίευση από Sakiz »

Υπάρχει κάπου στο Ίντερνετ να δουμε τις μεταθέσεις;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Οι μεταθέσεις δεν δημοσιοποιούνται.