Θα φύγουν άτομα για να μπουν επιλαχόντες (2008);

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από sauraki....4 »

εσυ εισαι επιλαχουσα τωρα η ακαταλληλη δεν εχω καταλαβει... Παντως μην απογοητευεσαι ρε σθ ενταξει οτι θελουν κανουν... Τι να πω... Και εγω στο αμην ειμαι

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Μαρίνα έγραψε:Καταρχήν καλή επιτυχία σε όλους σας. Παρακολουθώ τις ατελείωτες συζητήσεις εδώ και΄6 μήνες αλλά λόγω προβλήματος στον Η/Υ δεν μπορούσα να στείλω τη δική μου γνώμη για το θέμα. Εγώ είμαι επιλαχούσα σε άλλη ειδικότητα από αυτή που διάλεξα βάση των γνώσεων που διέθετα ως φοιτήτρια. Τελικά μου είπαν ακατάλληλη λόγω γραμματικών γνώσεων... Μετά από ένσταση και καταγγελία στο συνήγορο του πολίτη η μόνη απάντηση που πήρα ήταν ότι δεν είμαι απόφοιτη και ότι είμαι φοιτήτρια. Αυτό το ήξερα και έγω , όπως και αυτοί ξέραν και με μοριοδότησαν με 350 μόρια... Αλλά τελικά σε ποιές ειδικότητες παίρναν φοιτητές ούτε αυτοί ξέρουν. Σαν επιλαχούσα σε άλλη ειδικότητα θεωρώ οτι έχω μηδενικές ελπίδες και ένω αγαπάω το στρατό, τώρα Δεν ξέρω ποιά αν το θέλω, μετά από όσα έχω δει. Ευχαριστώ όλους σας γιατι πραγματικά τόσο καιρό μου κάνατε ΄παρέα και με κατατοπίζατε. Να είστε καλά και καλή επιτυχία σε όλους σας.

και μένα το ίδιο μου έβγαλαν. Από το ΓΕΣ μου είπαν ότι στην ειδικότητα που δήλωσαν ζητούσαν απόφοιτη ΤΕΙ και όχι φοιτήτρια απλώς σαν φοιτητή σου δίνουν 350 μορια σαν "bonus" αν δηλώσεις ειδικότητα με απολυτήριο λυκείου! Και γω πήγα σε δικηγόρο και με συμβούλεψε να μην το προχωρήσω γιατί είναι χάσιμο χρόνου! Την έχουν κάνει την προκύρηξη στα μάτρα τους όπως μου είπε! Από την αρχή δηλαδή μόνο επιλαχούσα μπορεί να ήσουν! Κατάλληλη με τίποτα!

sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ρε παιδια... Αφου λετε οτι ζητουσε πτυχιο... ειναι λογικο να μη δεχονται σαν πτυχιο καποιον που δεν το εχει παρει Σορυ αν κανω Λα8ος αν δε καταλαβα κατι... Εικόνα
Anonymous

sauraki... 4 έγραψε:Ρε παιδια... Αφου λετε οτι ζητουσε πτυχιο... ειναι λογικο να μη δεχονται σαν πτυχιο καποιον που δεν το εχει παρει Σορυ αν κανω Λα8ος αν δε καταλαβα κατι... Εικόνα

Έχεις δίκιο! Απλώς έδιναν μόρια γαι το σπουδαστής ΤΕΙ αλλά δεν το θεωρούν σαν γραμματική γνώση! Αυτό που με τσάτισε εμένα είναι ότι με έβαλαν να περάσω όλη την διαδικασία και το μόνο που θα μπορούσα να πετύχω είναι να είμαι επιλαχούσα! Για την Έλλάδα μιλάμε και γιατον Έλληνικό Στρατό! Τα λόγια είναι περιττα!
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ναι ενταξει εδω εχεις δικαιο... Εξ αρχης μπορουσαν να μην ειχαν Δεχτει Την αιτηση σου... Κλασικα... Δε γινεται ναμη το ξαναπω... ΧΕΣΕ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ... Εικόνα
Anonymous

Πλέον είμαι πτυχιούχος ΤΕΙ. Έχω περιέργια να δω στη επόμενη προκύρηξη για ποιον λόγο θα με κόψουμε! Κάτι θα βρουν!
Jimmy
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Jimmy »

Παιδια να προσπαθειτε συνεχεια και να μην το βαζετε κατω. Εννοειται να εχετε και καποιο βυσμα γιατι αυτο ειναι το παν απ'οτι φαινεται. Δεν γινεται αλλιως... Κι εγω επιλαχων ειμαι. Καλη επιτυχια σε ολους ευχομαι. Εικόνα
Anonymous

Όλα καλά και όλα ώραία. Γιατί όμως στην προκύρηξη δεν ξεκαθαρίζουν ότι οι φοιτητές μπαίνουν μόνο σε θέση λυκείου: εγώ που το σπουδάζω το αντικείμενο και έχω ένα μάθημα για να τελειώσω δεν θεωρούν οτι έχω κάποιες γνώσεις: και στο φινάλε γιατι μοριοδοτούν τους φοιτητές που έχουν τελειώσει το 1ο έτος της σχολής τους και όχι και αυτούς που είναι στο 1ο εξάμηνο για παράδειγμα: φοιτητές είναι και αυτοί μόνο που δεν έχουν εμβαθυνει στο αντικείμενο.
Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Kostas_Topo »

Μαρίνα έγραψε:Καταρχήν καλή επιτυχία σε όλους σας. Παρακολουθώ τις ατελείωτες συζητήσεις εδώ και΄6 μήνες αλλά λόγω προβλήματος στον Η/Υ δεν μπορούσα να στείλω τη δική μου γνώμη για το θέμα. Εγώ είμαι επιλαχούσα σε άλλη ειδικότητα από αυτή που διάλεξα βάση των γνώσεων που διέθετα ως φοιτήτρια. Τελικά μου είπαν ακατάλληλη λόγω γραμματικών γνώσεων... Μετά από ένσταση και καταγγελία στο συνήγορο του πολίτη η μόνη απάντηση που πήρα ήταν ότι δεν είμαι απόφοιτη και ότι είμαι φοιτήτρια. Αυτό το ήξερα και έγω , όπως και αυτοί ξέραν και με μοριοδότησαν με 350 μόρια... Αλλά τελικά σε ποιές ειδικότητες παίρναν φοιτητές ούτε αυτοί ξέρουν. Σαν επιλαχούσα σε άλλη ειδικότητα θεωρώ οτι έχω μηδενικές ελπίδες και ένω αγαπάω το στρατό, τώρα Δεν ξέρω ποιά αν το θέλω, μετά από όσα έχω δει. Ευχαριστώ όλους σας γιατι πραγματικά τόσο καιρό μου κάνατε ΄παρέα και με κατατοπίζατε. Να είστε καλά και καλή επιτυχία σε όλους σας.
Επειδη το συγκεκριμενο θεμα το Εψαξα Μεχρι τελους τον Σεπτεμβριο, η προκυρηξη Εγραφε στα απαιτουμενα δικαιολογητικα

Αποδεικτικο γραμματικων γνωσεων αναλογα με την δηλωθεισα ειδικοτητα.

Απο το στρατολογικο γραφειο Θεσσαλονικης μου ξεκαθαρισαν απο την αρχη οτι αν το αποδεικτικο γραμματικων γνωσεων ειναι κατωτερο απο αυτο που ζηταει η ειδικοτητα σου δεν υπαρχει περιπτωση να σε παρουν. Συγκεκριμενα γιατι και μενα αυτο με εκαιγε, φοιτητης πχ Λογιστικης δεν εχει το δικαιωμα να δηλωσει την ειδηκοτιτα Επιμελητης Χρηματικου η οποια ζηταει Πτυχιουχους και οχι φοιτητες. Ομοιως για ολες τις ειδηκοτητες που ζητουσαν πτυχιο. Το οτι δεν σας κοψανε απο τα χαρτια ειναι γιατι στην αιτηση που στειλατε γραφει "αν δεν επιλεγω στην συγκεκριμενη ειδηκοτητα να επιλεγω σε οποιαδηποτε αλλη πληρω τις προυποθεσεις. Γι'αυτο και σας μοριοδοτουσαν με 350 μορια.

Εισαι φοιτητρια, εχεις καποιες γνωσεις αλλα δυστυχως χωρις πτυχιο δεν μπορεις να αποδειξεις οτι τις εχεις αυτες τις γνωσεις. Το οτι εισαι φοιτητρια γι'αυτους απλα σημαινει οτι εχεις μια καλυτερη μορφωση απο καποιον αποφοιτου λυκειου και γι'αυτο παιρνεις καποια μορια παραπανω.

Επισης επειδη πολλοι απο εσας θα ξανακανουν τα χαρτια τους στην επομενη προκυρηξη θελω να σας δωσω μια συμβουλη (χωρις καμια διαθεση να το παιξω εξυπνος), παιρνετε τηλεφωνο στα στρατολογικα γραφεια της περιοχης σας και ρωτατε τους και την παραμικρη λεπτομερεια της προκυρηξης, τα παντα απο την πρωτη λεξη μεχρι την τελευταια, τι πρεπει να κανω γι'αυτο; Τι πρεπει να κανω για το αλλο; Μην αρκειστε στην γνωμη κανενος φιλου, εποπ, στρατιωτικου, φορουμιτη κοκ. Ζαλιστε τους στα τηλεφωνα για την παραμικρη λεπτομερεια ετσι ωστε να ελαχιστοποιησετε τις πιθανοτητες να κανετε κατι λαθος. Και αν μπορειτε επιβεβαιωνετε τις απαντησεις και απο αλλο στρατολογικο γραφειο

Anonymous

Και εγω όλα αυτά τα έμαθα εκ των υστέρων, αφού με είχαν βγάλει ακατάλληλη λόγω γραμματικών γνώσεβν για την ειδικότητα που είχα διαλέξει. Όμως αντι για εμένα πέρασε στην ειδικότητα κοπέλα που είχε τελειώσει ΤΕΕ και δεν ειχε τίποτα άλλο. Και τώρα έρχομαι έγω να ρωτήσω: Ποίος έχει ανώτερο πιστοποιητικό; Εγω με βεβαίωση σπουδών στο τελευταίο έτος της σχολής μου, με ένα μόνο μάθημα για να πάρω πτυχίο, αγγλικά,ECDL Και 12 μήνες προυπηρεσία Ή αυτή η κοπέλα με ένα ουσιαστικά απολυτήριο ΤΕΕ; Ιδού το ερώτημα.
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ετσι ειναι! Σωστος
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

στην αρχη Το χα ξαναπει... Σε ενα ακομα Μελος... Οτι τη 8εση στην εφαγε βισματιας και χωρις Πτυχιο... Αλλα... Δεν Δεν... τα χουμε ξαναπει... Δε μπορεις να κανεις κατι μονο να ελπιζεις... τρελη ξενερα σε καταλαβινω μαρινα

Anonymous

Δεν είναι απλά ξενέρα. Μετα την απόρριψη, έκλαιγα όλη μέρα και όλη ωύχτα γιατί το ήθελα πολύ. Τώρα έχω νευριάσει και δεν ξέρω αν θέλω να ξαναδοκιμάσω! Έχω πέσει ψυχολογικά.
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

8α ξαναδωσεις τελοσ :) Πλακα μου κανεις; Ολη τη φαγαμε την σφαλιαρα Ρωτα και τη μικρη τζοβανα... Τη crecia Την ιλλι... Εγω; Και αλλοι πολλοι Αντε... Υπομονη ειπαμε...

Anonymous

Ειλικρινά δεν αντέχω να περάσω πάλι τα ίδια για κάτι που είναι σίγουρο ότι δεν θα πετύχω και να βλέπω την κάθε μία, με σηκωμένη τη μύτη, επειδή έχει το μέσον από πίσω να έρχεται και να μου το παίζει ξαφνικά από κοριτσάκι έτοιμη στρατιωτίνα με εξάρτηση και αρβύλες... Αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα περίεργα ίσως το σκεφτόμουν. Προς το παρόν το έχω πάρει πολύ άσχημα και σκέφτομαι αρνητικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης