Θα φύγουν άτομα για να μπουν επιλαχόντες (2008);

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Yphρετης ελαφρου οπλισμου... Πεζικο... Γιατι;
Anonymous

ξερετε τα ατομα που δηλωσαν υπηρετες ελαφρου οπλισμου που παρουσιαστηκαν΄; Και επεισης υπαρχει καμια που να αρχιζει το επωνυμο της απο γ;

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από tzovana18 »

Στα γρεβενα παρουσιαστηκαν και οσο για το επωνημο δν γνωριζω καμια!Sasa μου και εγω θα χαρω πολυ αν μαθω οτι περασες απο επιλαχων... Δν ξερω αν ειμαι δυνατο ατομο αλλα θελω πολυ να μπω ειδικες δυναμεις και να κανω αυτη την πολυποθητη πτωση με το αλεξιπτωτο αστα να πανε! Καλη τυχη να εχουμε σε οσους πραγαμτικα το θελουν!
sasa
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από sasa »

κατερινα απλα ρωτησα.tzovana εγωπιστευω οτι < < Οτι πραγματικα θελουμε αργα η γρηγορα το αποχταμε> > Το μονο ομως που ευχομαι ειναι να ειναι γρηγορα κοριτσι μου. Απο 15 φεβρουαριου θα αρχισουν να καλουν ομως;

Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Grecia »

Να πω κατι... Δεν νομιζω να ειναι μια λεξη "κανω μια πτωση με αλεξιπτωτο" πιστευω πως για να κανεις κατι τετοιο πρεπει να εχεις πολλα κοτσια κ δυναμη... Εδω σου λενε κανε "yoyo" στο λουνα παρκ (δεν ειναι το ιδιο) κ το σκεφτεσαι... Φαντασου να ρισκαρεις την ζωη σου πεφτωντας απο ποσα μετρα... Κ δεν ξερεις κ ουτε εισαι σιγουρος-η αν ανοιξει το "ριμαδι" το αλεξιπτωτο... Γνωμη μου παντα ετσι... Εικόνα

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δν αντιλεγω σε αυτο που λες υσχηει ομως για αυτους που θελουν να πανε στα αλεξιπτωτα μονο και μονο για το χρημα ξερεις ποσο θα ηθελα να κανω μια πτωση το θελω παρα πολυ, και εχω παει στο λουνα παρκ χαχαχαχ Εικόναπαρα πολλες φορεςΕικόνα εχω κανει και αυτα τα Ριψοκυνδυνα και περιτο να σου πω οτι γουσταρα πολυ και επιμενω να λεω πως την πτωση μου θελω να την κανω Εικόναθελω πολυπολυ πολυ!
andybgr
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από andybgr »

μεχρι να ρθει η ώρα να κάνεις την πρώτη πτώση... Έχεις να βγάλεις ιδρώτα στην εκπαίδευση ασε... Εικόνα

α και οσο για το αν ανοιξει ή όχι το αλεξίπτωτο... πάντα ανοίγει... αν δεν ανοίξει θα είναι από ανθρώπινο λάθος πχ αν το δίπλωσες λάθος... γιαυτό και υπάρχει μεγάλη εκπαίδευση και θα βαρεθείς να κάνεις την ίδια ρουτίνα συνέχεια ώστε να μην γίνουν λάθη

sasa
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από sasa »

Καλησπερα παιδια. Εχουμε τιποτα που να ξερετε για υπηρετης α-τ οπλων; εφυγε κανεις;
Μαγδαλένα
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Μαγδαλένα »

Ε αμα θελεις τοσο πολυ να κανεις πτωση (ασχετως τα λεφτα τ στρατου)υπαρχει νομιζω στην Ελλάδα ομαδα π σε εκπαιδευει Κ το κανεις...
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αληθεια που ειναι; εννοειται πως αμα υπαρχει θα παω αμα ξερεις πες μου που ειναι!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από illy »

Ναι Τζοβάνα μου και εγώ ξέρω κάτι τέτοιο που σου είπε η μαγδαλένα... Προσπάθησε να μάθεις περισσότερα και έτσι θα νιώσεις ότι εν μέρει να έχεις πραγματοποιήσει ένα μεγάλο όνειρό σουΕικόνα
Μαγδαλένα
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Μαγδαλένα »

Δεν εχω πληροφοριες... Απο το ιντερνετ κοιτα αν βρεις κατι... Μετα ρωτα σε πληροφοριες... Κλπ.
Anonymous

Κανενα νεο με τις αποχωρισεις;
Anonymous

Tzovana αφου βλεπω οτι γουσταρεις να κανεις πτωσεις τοσο να ξερεις κ εσυ κ ολοι οι αλλοι που ενδιαφερονται οτι πρεπει να το θες πολυ κ να το κανεις για σενα Αμα το κανεις για τα λεφτα δν προκειτε να το κανεις! Κ επισης τα λεφτα δν τα παιρνεις ολα καποια παρακρατουνται για καποιους σκοπους Κ κανεις κ λιγοτερες συντηρησεις[πτωσεις ανα καποιους μηνες για να μν ξεχνας το αντικειμενο]απο οτι εισαι υποχρωμενος να κανεις. Αυτα και παλι καλη επιτυχια σε ολους!
Anonymous

Οποιος ενδιαφερεται για πτωσεις ελευθερας, στατικου, ταντεμ Αερολεσχη μεγαρων εγκυημενα!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης