Θα φύγουν άτομα για να μπουν επιλαχόντες (2008);
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Κατερινα, στις περισσοτερες μοναδες Ειδικων Δυναμεων, αν καποιος δεν ειναι ικανος, καποια στιγμη θα φυγει απο μονος του. Οι Ειδικες Δυναμεις δεν ειναι για μια μερα, ουτε θα σε τρεξουν για μια μερα. Οποτε οσο και βυσμα να εχεις, καποια στιγμη θα σπασεις απο μονος σου.
Για καποιο λογο κανανε τα αθληματα αλλα οπως βλεπεις το βισμα παει παντου... Επρεπε ομως να καταλαβουν οτι για να ειναι τοσο παλουκι τα αθληματα στης ειδικες δυναμεις θα ειναι πιο χειροτερα μεσα οταν μπεις εγω προσωπικα τα εβγαλα μια χαρα τα αθληματα εκανα μηνες προπονυσει αλλα αυτο δν εχει σημασια ειναι και αλλοι που ειναι χρονια αθλητες και δν τα καταφερνουν θελει πολυ αντοχη και ψυχη πανω απο ολα το ψυχολογικο παιζει παρα πολυ ρολο, τι να πω παντως σημερα τους δινουν τα οπλα και ζηλευω θα ηθελα πολυ να ημουν και εγω!
Αντωνη διαφωνω εν μερει με αυτο που λες γιατι γνωριζω οτι καποια ατομα παραμενουν απλα μετα απο λιγα χρονια φευγουν και πανε στο πεζικο...
παιδια να ρωτησω κατι μπορει κανεις που εχει κανει τα χαρτια του για καποια ειδικοτητα πχ εγω τα εχω κανει για νηπιαγωγος-διοικητικος κ ειμαι επιλαχουσα Μπορουν να με παρουν σε αλλη ειδικοτητα;
Ρε παιδια τι λυσατε... Οσοι εχουν βυσμα θα μπουν επιλαχοντεσ... Και σα εχουν κοπει στις γραματικες γνωσεις θα μπουν... Δεν γινετε να μπουν ολοι... Και μην νομιζετε οτι θα αποχωρισουν ολοι... Το 30%θα φυγει...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
παιδια εγω ειμαι επιλαχουσα στην ειδικοτητα μ και το νουμερο μου(ως επιλαχων )ειναι 119... Τρεχα γυρευε... Σιγα να μην φυγουν 120 ατομα...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 16
Oντως, ειναι πολυ δυσκολο. Αλλα δε χανεις κατι να ξαναπροσπαθησεις. Αν φυσικα, εχεις ακομα διαθεση να ασχοληθεις
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Συγνωμη κιολας κατερινα που "λυσαμε" αλλα πριν το πεις αυτο πιστεψε με οτι καποιο θελουν να μπουν παρα πολυ κ γι αυτο "λυσανε"
δεν λυσαμε να μπουμε δν ειναι σωστος τροπος εκφρασης σε αυτο που ειπες ο καθενας το γουσταρει να παει και σε αυτο που λςς οτι μονο στο 30 της εκατο θα φυγει σε βλεπω πολυ ανενημερωτη για το ποσο φευγουν απο το στρατο! Και θα σε παρακαλουσα να μην ξανααναφεριες ττοιες κουβεντες γιατι εδωφ ειμαστε μερικα ατομα που αγαπαμε το στρατο και θελουμε με την ψυχη μας να μπουμε και δν λυσαμε!
Κατερινα μου ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει. Κι αυτο για το 30% ειναι μεγα λαθος. Ο ανδρας μου εχει εναν συναδελφο ο οποιος ηταν τελευταιος επιλαχων στην ειδικοτ. του (250), ελπιδες δεν ειχε καθολου κι ομως εφυγαν ολοι απο εκεινη την ειδικ. Κ πηραν ολους τους επιλαχων. Γι αυτο ποτε δε ξερουμε. Ολοι εδω μεσα ελπιζουμε. Γι αυτο προσεχετε τι λετε μερικοι...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 16
Dum spiro spero (oσο ζω, ελπιζω). Αυτο πρεπει να ειναι το μοτο σας
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Ακριβως οσο ζω ελπιζω και αυτο δν εχει το δικαιομα να μας το στερησει κανεις δν ειναι ωραιο να χαλαμε την ψυχολογια μας και του αλουνου εδω περα την αληθεια ο καθενας την ξερει μεσα του για το τι προκειται να γινει η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια παιδια μην απελπιζεστε ολα καλα θα πανε, και αν δεν πανε τωρα θα παμε για τη αλλη προκυρηξει!
ρε παιδια τι μου λετε τωρα... Εγω εχω δωσει 3 φορες και στις 3 φορες ειμαι επιλαχουσα για 40-60 μορια... Επισης μια φιλη στην ιδια ειδικοτητα με μενα αυτη ειχε 100 μορια λιγοτερα και μετα απο 1 εβδομαδα την ειδοποιηδε το βυσματης να παρουσιαστη στο στρατοπεδο... Να σας ρωτησω, πια ειχε σειρα... Αυτη η εγω΄; Αμα θελουν βισμα καλο ειναι να το γραφουν στην προκηρηξει στα προσοντα για να μην δινουμε τσαμπα... εχετε κανενα νεο εσεις απο τους επιτυχοντες που ειναι στα στρατοπεδα΄΄΄;
Αυτο ειναι ξεκαθαρο οτι θελει βισμα για να περασεις σε μια δημοσια υπηρεσια και ποσο μαλλον στον στρατο θλει σπρωξημο οσα πτυχια και αν εχεις μια φιλη μου με 1000 μορια ειναι επιλαχουσα στην 68σειρα! μην μιλαμε για μορια δν μετρανε το απεδειξαν πανυγηρικα τα ειδαμε ολα! Τωρα οσο αφορα τους επιτυχωντες μεσα στο στρατο απο τι ξερω δν την παλευουν πολυ γιατι οπως και να το κανουμε δν ειναι ολοι για τον στρατο! Και αυτο το καταλαβαινουν οταν βλεπουν τα δυσκολα γιοτι ειναι παιδια που εφυγαν και θα φυγουν ακομα, και αυτοι ηταν οι βολεψακιδεςγιατι μπηκαν για να κατσουν ενω δν ειναι ετσι, εγω παιρνω νεα μονο απο ρεντινα ξερω ποσοι φευγουν και ποσοι μενουν τα φιλαρακια μου εκει περασαν και τα μαθαινω ολα απο πρωτο χερι! Για το πεζικο και για αλλα σωματα δν ξερφ εγω μονο για ρεντινα ενημερωνομαι φιλακια πολλα! !
κοριτσια μου μην απογοητευεστε διοτι αυτοι που ειχαν μεσο κ δεν εχουν συνηδητοποιησει τι ακριβως κανουν θα φυγουν. Ακομα εχουμε πολλες μερες. Δεν εχουν καταλαβει οτι δεν πηγαν κατασκηνωση... Κατερινα μου τι ειδικοτητα δηλωσες; τζovana μου πραγματικα θα χαρω πολυ αν μαθω οτι περασες διοτι απ'ολα τα μνμτ σου εχω καταλαβει τι δυνατο ατομο εισαι. 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης