Θα φύγουν άτομα για να μπουν επιλαχόντες (2008);

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

ξερεις αμα εχουν φυγει απο την καστορια; ;

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από tzovana18 »

το θεμα ειναι οτι δν κανουν ολοι και ολες για τον στρατο ισως αυτοι που μπηκαν και εφυγαν και θα φυγουν δν περιμεναν τα πραγματα τοσο ζορικαπαντως ειδικες δυναμεις ειναι μονο 7 κοπελες τωρα στην ρεντινα και δν εχει φυγει καμια τους απο τι ξερω... Ολο αγορια τη κοπανανε, για καστορια δν ξερω ουτε καν για πεζικο εγω εδωσα ειδικες δυναμεις και εκει ειμαι επιλαχουσα και οποτε παρακολουθω μονο το τι γινετε στην ρεντινα δυστηχως δν εχω κανεναν φιλο που να περασε πεζικο... Ολοι περασαν ειδικες δυναμεις, αλλα αμα μαθω κατι θα το πω εδω! Υπομονη καντε και ολα θα γινουν!

Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Grecia »

Οχι δεν εχει φυγει κανεις...
ελλη
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ελλη »

κατερινα έγραψε: ρε παιδαι... Να ρωτησω κατι... Αφου ζητουσαν 1700 ατομα εποπ γιατι πηραν 1637 ατομα... λες και δεν ειχαν ατομα να καλυψουν τις κενες θεσεις! Θα τρελαθω... Και αμα τους ρωτησεις θα σουν που δεν ειχαν τα καταληλα πτυχια... Σιγα... Εγω ειχα μια φιλη που περασε διαβιβασεις χωρις πτυχιο πληροφορικησ... τι να πω... Και γω ωυσμα ειχα βαλει μηπως αλλα επιλαχουσα βγηκα... Και τωρα καθεται και μου λεει πως θα μπωω Με τους πρωτους επιλαχων... !

Σεε ολους τα ιδια λενε ποιος θα προτομπει δεν ξερω...
Άβαταρ μέλους
George3
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από George3 »

Παιδιά άκουσε κανείς τίποτα για Αεροπορία Στρατού; Είμαι "τυπικά" επιλαχών 1η σειρά και περιμένω όπως όλοι για το θαύμα!
Anonymous

Παιδια απο μεσολογγι ξερει κανεις απο ποιες ειδικοτητες ειναι τα ατομα που εφυγαν;
sasa
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από sasa »

καλησπερα παιδια κανενα νεο για α-τ εχουμε;

Anonymous

Οποιος η οποια γνωριζει για αποχωρισεις επ. Οπ ας μας αναφερει αρκει να ειναι ηλικρινες για οπιοδηποτε λογο Ευχαριστω
Antonis21
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Antonis21 »

Τι εννοεις αν γνωριζουμε για αποχωρισεις ΕΠ. ΟΠ. ;
Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος...
Anonymous

Λοιπον ξερω απο εγκυρη πηγη στις ειδικες δυναμεις εφυγαν 11 ατομα γιατι βγηκαν θετικα σε ναρκωτεστ. Και φυσικα τους κανουν φοβερα καψονια και μεχρι την ορκωμοσια θα φυγουν πολλοι ''λοκατζηδεσ'' διοτι δεν υπαρχει περιπτωση να αντεξουν. Οι επιλαχωντες θα σταθουν τυχεροι.
Antonis21
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Antonis21 »

Δεσποινα, συγχωρεσε με για το σχολιο αλλα σε βλεπω και σχολιαζεις αρνητικα για τους ειδικοδυναμητες με μια ανεση, αποκαλωντας τους λοκατζηδες σε εισαγωγικα(προφανως αυτους που αποτυγχανουν να παρουν τον μπερε), χωρις βεβαια να γνωριζω τι επαφες εχεις με μοναδες καταδρομων. Απλα δε μου αρεσε, καθαρα προσωπικα.

Απο κει και περα ακομα δεν καταλαβα εαν ο φιλος με τις αποχωρησεις εννοει την ληξη της συμβασης με αποχωρηση απο το στρατευμα οικοιοθελως, απολυσης για καποιο λογο, παραιτησης κατα το διαστημα της θητειας πριν η μετα την ορκομωσια.
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Παιδια στην ρεντινα ειδικες δυναμεις ειναι ζορικα τα πραγματα και καλα κανουν... Δν μπορει τωρα ειδικες δυναμεις να πηγαινει ο καφε φλωρος γιατι πολυ απλα η εκπδευση δν αντεχετε αν δν εχεις μια Α σωματικη ικανοτητα οι ειδικες δυναμεις θελουν αρκετα γυμνασμενους αντρες και γυναικες εννοειται ειμαι υπερ σε αυτα που κανουν οι ανωτεροι γιατι μονο ετσι θα μαθεις δν μπας σε λουνα παρκ ειδικες δυναμεις πας σε ενα επιλεκτο σωμα, αλλα αυτο δν σημαινει πως και οι ανωτεροι πρεπει να ξεπερνανε το κανονικο οριο γιατι ο ανωτερος πρεπει να ειναι προς μιμηση για τον στρατιωτη το λεει και ο νομος και οχι να τον βριζει η και να τον χτυπαει! Εγιναν αποχωρισεις αυτο ολοι το ξερουμε και εννοειται πως μεχρι την ορκομωσια θα γινουν και αλλες και δν με ενδιαφερει προσωπικα για ποιο λογο εφυγε ο αλλος αμα βγηκε θετικος σε ναρκωτικες ουσιες η αρνητικος και εφυγε γιατι δν ηταν ετσι οπως τα περιμενε! Η ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΤΟΧΗ! ΤΑΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΤΗΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

katerina6
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από katerina6 »

Συμφωνω μαζι σου tzovana γιατι αν αυτοι που δεν μπορουν περασουν στους Λ. Ο. Κ. μετα δημιουργειται προβλημα στις ομαδες τους! Φορτωνονται τις υποχρεωσεις τους τα ικανα ατομα κ ειναι πιο δυσκολα γι αυτους... Υπομονη! Θα φυγουν πολλα ατομα...
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Οσοι δν μπορουν να αντεξουν στης ειδικες δυναμεις καλυτερα να φυγουν να μοουν ατομα που εχουν παλεψει για να μπουν ειδικες δυναμεις γιατι σιγουρα πολλα ικανα αγορια ειμαι εξω, αν και οι μισοι απο αυτους που περασαν δν ειναι και Εντελως ασχετοι δοξα το θεο μπηκαν και ατομα που το θελουν... Τωρα οσο για τιης κοπελες που μπηκαν καλυτερα ναμ μην εμπαιναν της ειχα ολες στην ομαδα μου... Και ειναι μονο 7 και απο τι μου ειπε ο φικος μου παει και λεει ο λαχογος οτι αυτες δν κανουν για καταδρομεις, εννοειται πως να κανουν το μιλι το εκαναν βαδιν 10λεπτο τα κανιστρα τα αφηναν κατω δν μπορουσαν να τα πανε ουτε δεκα μετρα γενικα μαυρα χαλια τι να πεις εμενα πρωσοπικα δν με νοιαζει που μπηκαν αυτες αλλα της λυπαμαι γιατι ξερω οτι απο τη δευτερα τα πραγαμτα θα ειναι πολυ μαυρα! Γιατι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεμε! ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟΖΥΓΟ ΔΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΛΞΗ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΞΕΡΟΥΜΕ!

katerina6
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από katerina6 »

Α! Τοσο καλα; ναι ρε συ ομως... Οκ! Βυσμα! Πολυ δυνατο... ! αλλα τοσο πολυ; δεν κοιτανε και πεντε βασικα πραγματα; τουλαχιστον τα αθλητικα ας κοιτουσανε... Ας ηταν ενα απο ολα αξιοκρατικα... Γιατι να τυραννιουντε αδικα ολοι τους; και ποσο μαλλον στις ειδικες δυναμεις... Δεν μπορουν ολοι να τα καταφερουν...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης