Ποιό είναι το όνειρο της ζωής σας;
Το όνειρο της ζωής μου είναι να μην ξεφεύγετε από το θέμα της συζήτησης!
Όνειρο της ζωής μου είναι να μην νομίζει ο greek army ότι το πρόβλημα μου είναι η αστυνομία , επίσης όνειρο της ζωής μου είναι να μην Γράφει Πράγματα τα οποία δεν είπα.
Να δω ενα μηνυμα του KynigosDK χωρις προσθηκη Emoticons!
Να κανει ο παγκαλος λιποαναρροφηση και να εξαγουμε τα σαπουνια!
GET TO THE CHOPPA!!! ;P
- evritis309
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 1
yandr έγραψε:ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ έγραψε:Το ονειρο της ζωης μου ειναι να εξαφανιστουν η ματαναστες και οι αριστεροι.
Όνειρο της ζωής μου είναι να μάθεις ορθογραφία.
Δεν σε βλέπω ενημερωμένο. Ματανάστης είναι το υβρίδιο ΜΑΤατζή και μετανάστη.
Και το 'η' αντί για 'οι';
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Επειδή τη πατρίδα μου τη πονάω...
Μια Ελλάδα αξιοκρατική στην οποία η ισονομία θα είναι πραγματικότητα για όλους. Μια Ελλάδα σύγχρονη και δυναμική. Ερευνητικό και παγκόσμιο πολιτισμικό κέντρο με διεθνή αίγλη, όπως εξάλλου της αξίζει. Μια Ελλάδα περήφανη. Μια Ελλάδα απαλλαγμένη από τη ξενοφοβία, ρατσισμό, ομοφοβία, μίσος, αρνητικές διακρίσεις, στερεότυπα και προκαταλήψεις.
Μια Ελλάδα χωρίς τον πολιτικό νεποτισμό και διαφθορά. Πέρα από την υποκουλτούρα του trash και της tv. Με ενεργούς και καλλιεργημένους πολίτες. Μια Ελλάδα με σύγχρονο κράτος χωρίς γραφειοκρατικές αγκυλώσεις. Παράδειγμα προς μίμηση και υπερδύναμη της Βαλκανικής και Νότιας Ευρώπης.
και μετά ξύπνησα.
Μια Ελλάδα αξιοκρατική στην οποία η ισονομία θα είναι πραγματικότητα για όλους. Μια Ελλάδα σύγχρονη και δυναμική. Ερευνητικό και παγκόσμιο πολιτισμικό κέντρο με διεθνή αίγλη, όπως εξάλλου της αξίζει. Μια Ελλάδα περήφανη. Μια Ελλάδα απαλλαγμένη από τη ξενοφοβία, ρατσισμό, ομοφοβία, μίσος, αρνητικές διακρίσεις, στερεότυπα και προκαταλήψεις.
Μια Ελλάδα χωρίς τον πολιτικό νεποτισμό και διαφθορά. Πέρα από την υποκουλτούρα του trash και της tv. Με ενεργούς και καλλιεργημένους πολίτες. Μια Ελλάδα με σύγχρονο κράτος χωρίς γραφειοκρατικές αγκυλώσεις. Παράδειγμα προς μίμηση και υπερδύναμη της Βαλκανικής και Νότιας Ευρώπης.
και μετά ξύπνησα.

Εγώ μικρός ήθελα να μπω Ευελπίδων αλλά ήμουν σκράπας στα μαθηματικά και έτσι βολεύτηκα με τη νομική.[:^ (]
ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Akis_7 έγραψε:Εγώ μικρός ήθελα να μπω Ευελπίδων αλλά ήμουν σκράπας στα μαθηματικά και έτσι βολεύτηκα με τη νομική.[:^ (]

Καλά είναι.
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
-
- Στρατιώτης
Κι εγώ ήθελα να μπω Ικάρων... 

Kαι πού μπήκες τελικά ;(αν επιτρέπεται... )IrineLog έγραψε:Κι εγώ ήθελα να μπω Ικάρων...
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Γνωστη ιστορια. Μας τα πρηξατε με τη σχολη ικαρων. Υπαρχουν και αερολεσχες να πεταξετε
Aeroporos27 έγραψε:Επειδή τη πατρίδα μου τη πονάω...
και μετά ξύπνησα.
και διηγώντας τα να κλαις...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης